Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Järvsö? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Järvsö.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Järvsö skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

 

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 31 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt 3:a på Bryggargatan 4D Vid visningen togs vi emot av två väldigt glada och trevliga mäklare, Anna och Christian som visade intresse. (Inte lätt att att hinna med och svara på allas frågor) Anna håller kontakten under budtiden och det känns BRA och tryggt (inget man gör varje dag direkt) Vi träffar säljaren och Anna och skriver kontrakt som går väldans smidigt. En jordnära tjej som gör att allt går lätt och gruvsjukan försvinner. Karin o Leif "
"Sålde vår bostadsrätt. Mäklaren trevlig och kunnig. Väldigt engagerad i uppdraget att sälja vår lägenhet. Överträffade våra förväntningar. Rekommenderas verkligen."
"Jag har sålt lägenhet blev jättebra bemött Susanne har verkligen levt upp till mina förväntningar rak,ärlig en som kan sitt jobb och som jag känner stort förtroende för."
"Bra bemötande och lättsamt! förklarade bra och gjorde det hela väldigt enkelt för oss som köpare av hus. "
"Inger stort förtroende och har ett engagemang som överglänser alla andra mäklare jag haft kontakt med."
"Jag och min hustru sålde ett fritidshus Mycket vänligt bemötande med proffsigt upplägg Min förväntan var att få det sålt under sommaren och det fungerade perfekt. Sålt nu i höst Proffsigt,välbemötande,allt material i klartext, kunde inte ha blitt bättre +++++ fem av fem möjliga"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Järvsö

Våra pågående försäljningar