Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på läget i Skövde

Att sälja sitt hem eller fritidsboende är ofta livet största affär. Vore det inte dumt att låta slumpen avgöra slutresultatet?

Svensk Fastighetsförmedling är mäklaren för dig som istället gör ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. 

Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Skövde kommun och vi har järnkoll på flyttströmmarna i Skaraborg.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister.

Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+. Dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Senaste numret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET november 2018

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 111 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag köpte en tvåa på Norrmalm i november. Ulrika hjälpte mig på allra bästa sätt. Jag fick ett väldigt vänligt och professionellt bemötande. Hon var otroligt snabb med sina svar. Mycket tydlig och tålmodig med förklaringar under hela processen, som dessutom var lite mer komplicerad än vanligt då jag inte är folkbokförd i Sverige. Kort sagt är jag mycket nöjd och rekommenderar verkligen Ulrika till de som söker mäklare. Solveig N. "
"Sålt lägenhet. Gott första intryck, nöjd från start till målgång och försäljning. Hög servicenivå! Passar en stor skala säljare och köpare vilket är en god förutsättning för bra affärer. Väldigt genuin, insatt och professionell. Bra återkoppling under hela processen."
"Har tidigare sålt en lägenhet och nu ett hus med Martin som mäklare, är avseende båda tillfällena mycket nöjd. Jag upplever honom som enkelt att ha att göra med, kunnig och ärlig. Det känns lätt att bolla idéer och föra resonemang, han framför sina tankar och är tydlig med dessa dock utan att köra på sin egen linje. Kunden är i fokus. Martin återkopplade väldigt bra och (lagom) ofta under vår säljprocess om vad som hände och vilken respons han fick från intressenterna. På det hela taget en mänkare att rekommendera!"
"Sålt en villa via Andreas Agerborn på Svensk Fastighetsförmedling i Skövde. Hade högt ställda förväntningar då jag blev rekommenderad att anlita dem. De överträffade mina förväntningar på varje punkt, från första mötet till att avtal var skrivet. Om man efterfrågar seriositet, kvalitet och en smidig affär kan jag varmt rekommendera dem. "
"Sålt 3a. Bra koll på marknaden och arbetat för att sälja min lägenhet. Jag är nöjd. "
"Mycket proffsig hantering av vår försäljning av vår bostadsrätt. Väldigt pedagogisk hjälp och vägledning i våra tankar och funderingar kring försäljning som slutade i att lägga objektet på läge plus. Där den också blev såld innan den hann ut "skarpt" på Hemnet och andra forum. Mäklaren har alltid funnits för att hjälpa till kring tankar och funderingar. Alltid svarat snabbt och adekvat. Mycket mycket nöjda med vår mäklare som är Martin Belina."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Skövde

Våra pågående försäljningar