Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på läget i Skövde

Att sälja sitt hem eller fritidsboende är ofta livet största affär. Vore det inte dumt att låta slumpen avgöra slutresultatet?

Svensk Fastighetsförmedling är mäklaren för dig som istället gör ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. 

Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Skövde kommun och vi har järnkoll på flyttströmmarna i Skaraborg.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister.

Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+. Dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Senaste numret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET juni 2018

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 76 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt 4 rok lägenhet som ligger på andra våningen i Skultorp. Mälklaren var profesiionell och hjälpsam . Jag fick alla viktiga information om lägenheten, budgivning och föreningen. Hella köp prcessen var en trevlig upplevelse"
"Försäljningen av vår bostadsrätt gick smidigt och snabbt. Mycket proffsigt skött av mäklare Daniel. Fantastiska bilder av fotograf Andre´."
"Allt. var seriöst och väl behandlat! Kan rekomendera mäklaren. Bästa hälsningar Bengt-Erik"
"Vi har blivit bemötta på ett väldigt bra och proffsigt sätt, vi är helnöjda. "
"Vi har sålt vår lägenhet i Skövde. En 1:a på 35,5 m2 Vi är mycket nöjda med det jobb som mäklare Tova Verde utfört. Trevligt och professionellt utfört arbete. Hon gav oss fortlöpande information under hela försäljningen,vilket kändes väldigt tryggt. Topp betyg till denna mäklare."
"Vi har sålt vår lägenhet med hjälp av mäklaren Daniel Andersson. Mycket sakkunnig och bemötesgående mäklare. Vi kan starkt rekommendera honom. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skövde

Våra pågående försäljningar

Till toppen