Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på läget i Skövde

Att sälja sitt hem eller fritidsboende är ofta livet största affär. Vore det inte dumt att låta slumpen avgöra slutresultatet?

Svensk Fastighetsförmedling är mäklaren för dig som istället gör ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. 

Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Skövde kommun och vi har järnkoll på flyttströmmarna i Skaraborg.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister.

Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+. Dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Senaste numret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET oktober 2018

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 96 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi köpte en 3:a, vi blev bemötta på ett jätteproffsigt sätt. Mäklaren var påläst, väldigt behjälplig vid telefon/mailkontakt och medlade på ett exceptionellt sätt! Tack Daniel!"
"Köpet av lägenhet till min son gick snabbt och smidigt med hjälp från en duktig och påläst mäklare som kunde räta ut alla frågetecken på ett proffsigt sätt. Mikael"
"• Hus • Bra • Smidig affär, svar ja • Bra"
"Trevlig och proffsig med en varm personlighet som lyser igenom på ett positivt sätt."
"Tydlig, lättillgänglig och professionell."
"Jag har köpt min först bostadsrätt och nyligen sålde den med hjälp av Tova Verde. Än otroligt trevlig och samt kämpigt och duktigt kvinna. Hon var alltid ärligt, tillgångligt och det är hennes sätt som jag gillade mest. Det är svårt när man kan inte svenska så bra och vet inte hur systemet fungerar. Hon hjälpte mig och hade tålamod att förklara hela vägen. Fick mck mer än föräväntad, det var inte bara affair, det var riktigt nöje att ha en mäklare som är så kunnigt, ger stöd, råd och är som sagt jättetrevligt. Så högst möjligt betyg! Mvh, Jovana Trimcev "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Skövde

Våra pågående försäljningar

Till toppen