Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på läget i Skövde

Att sälja sitt hem eller fritidsboende är ofta livet största affär. Vore det inte dumt att låta slumpen avgöra slutresultatet?

Svensk Fastighetsförmedling är mäklaren för dig som istället gör ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. 

Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Skövde kommun och vi har järnkoll på flyttströmmarna i Skaraborg.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister.

Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+. Dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Senaste numret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET februari 2018

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 60 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hej! Vi sålde en villa i storlek 100 + 100 kvm. Mäklaren var hjälpsam och hade ett trevligt bemötande. Försäljningen överträffade våra förväntningar. Snabb och smärtfri försäljning. Med vänlig hälsning Camilla Johnsson Torbjörn Andersson"
"Hej. vi köpte Havstenavägen 32 av Martin Belina och var mycket nöjda med både visning och genomförande vid köpet. Hälsningar Ingegerd och Lennart Jakobsberg Järfälla."
"Sålt en bostadsrätt, blev bemött på ett professionellt sätt lyssnade på våra krav ich han levererade utmärkt han fick oss bli trygga och besvarade alla våra förväntningar. Vi rekommenderar stark våran mäklare, grym var han!!"
"Mäklaren va väldigt tillmötesgående och svarade snabbt på alla frågor vi hade. Mycket serviceinriktad och kunnig. Har inget dåligt att säga! //nöjd köpare "
"Väldigt trevlig kille som gav väldigt bra info."
"Väldigt professionellt och vänligt bemötande. Jag upplever att mäklaren har stor kunnighet om sitt område och en ihärdig attityd som har varit till stor hjälp för att få objektet sålt. Jag upplever också att mäklaren har lagt stor vikt vid vad jag har tyckt och velat, och har därefter utformat sina råd utefter det."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skövde

Våra pågående försäljningar

Till toppen