Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 928 omdömen(928 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Skövde

Letar du mäklare i Skövde? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Skövde.

Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Skövde kommun och vi har järnkoll på flyttströmmarna i Skaraborg.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+. Dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Omdömen från kunder i Skövde

2023-12-11
En mycket duktig och trevlig Mäklare. Kan verkligen rekommenderas.
Irene N
2023-12-08
Vi är så nöjda med Daniel! Så jordnära och snäll. Väldigt hjälpsam på alla sätt och vis.
Elin Z
2023-12-08
Har haft Daniel som mäklare ett flertal gånger. Engagerad och lättsam 👌🏻
Martin A
2023-12-06
Jag upplever Daniel Andersson som en väldigt kunnig, noggrann och hjälpsam mäklare som dessutom alltid är trevlig och lugn. Han kom alltid i tid, svarade alltid i telefonen samt tog sig tid att svara på mina frågor eller hjälpa mi...
Yvonne N
2023-12-06
Väldigt trevlig mäklare som tog sig tid för oss och våra funderingar och frågor. Alltid tillgänglig. Bra kännedom om området var ett plus.
Linda Marie C
2023-12-02
Trevligt bemötande! Att förutsättningslöst titta på huset. Han gav oss spejs att kolla runt i lugn och ro. Var saklig och hjälpsam!
Ewa F
2023-12-01
Mitt intryck av Martin var att han var en trevlig, hjälpsam och tillmötesgående mäklare. Han kunde med kort varsel genomföra en visning samt var väldigt hjälpsam och kunnig vid frågor.
Christian G
2023-12-01
Trevlig & ambitös varma rekommendationer!
Caroline B
2023-12-01
Hela resan var en fantastik upplevelse. Vi köpte ett annat hus och insåg att vår husförsäljning måste startas igång omgående. Vi kontaktade Svensk Fastighetsförmedling och blev tilldelade Magdalena Thorell. Vilken power women. F...
Simon H
2023-11-30
Kompetent mäklare som på ett smidigt sett förde processen i mål!
Alberto B
2023-11-24
Väldigt nöjd med val av mäklare, Magdalena är väldigt snäll, förstående och hjälpsam. Man märker att hon tycker sitt jobb är underbart och det visar sig i servicen hon ger!
Pernilla E
2023-11-18
Intrycket av en kunnig veteran helt enkelt!
Eli R

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Skövde

Hitta hit

Bobutiker Skövde (1)

Tidigare försäljningar i Skövde

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB