Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi har koll på läget i Skövde

Att sälja sitt hem eller fritidsboende är ofta livet största affär. Vore det inte dumt att låta slumpen avgöra slutresultatet?

Svensk Fastighetsförmedling är mäklaren för dig som istället gör ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. 

Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Skövde kommun och vi har järnkoll på flyttströmmarna i Skaraborg.

Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister.

Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+. Dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Senaste numret av tidningen LÄGET  

Här hittar du en digital version av vårt senaste nummer av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

LÄGET  januari 2018

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 46 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Martin var väldigt trevlig och hjälpsam, förklarade när man inte förstod och förtydligade allt på ett bra sätt. Känner att man fick det man vill ha av en mäklare."
"Ett väldigt bra bemötande med bra återkoppling och tillgänglighet. "
"Trevlig person ,seriös som kund skulle vilja välja honom igen."
"Smidigt och bra! Löste så att det blev en affär trots att vi var utomlands."
"Vi har både köpt och sålt lägenhet via Marin Belina på Svensk Fastighetsförmedling och kan varmt rekommendera honom. Alla delar av affärerna har fungerat ytterst smidigt och vi har fått bästa tänkbara hjälp med viktiga kontakter mm. , något som var särskilt värdefullt när vi inte varit närvarande på orten. Vi har fått ett mycket fint bemötande och känner stort förtroende för Martin B och hans medarbetare! Isak och Bengt "
"Trevlig, tålmodig och professionell! Vi skulle definitivt rekommendera Martin och absolut anlita honom igen vid ny bostadsaffär. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skövde

Våra pågående försäljningar

Till toppen