Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Värnamo

Mäklare med koll på läget. Vi kan Värnamo

Vill du köpa eller sälja bostad i Värnamo? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 87 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en bostadsrätt av Mika, vår första bostadsrätt också och tack vare Mikas kunnighet, karisma och fantastiska bemötande så blev hela upplevelsen i sig graderad till bästa betyg! Han är lyhörd, hjälpsam och ödmjuk - rätt person på rätt plats! Det märks att han brinner för och älskar sitt jobb. Otroligt nöjda köpare tack vare honom! "
"Vi har sålt vårt enfamiljshus . Vår mäklare var trevlig och tillmötesgående. han uppvisade god profession. våra förväntningar av mäklaren infriades till fullo. "
"Vi sålde vår villa i Hillerstorp. Vi träffade mäklaren Philip Palm som direkt ingav förtroende för hur allt går till i försäljningsprocessen. Han presenterade mäklarfirmans policy och svarade på tusen frågor mm :) Han lotsade oss sen igenom momenten med lugn och pedagogisk hållning. Proffsigt och fint genomfört på alla sätt. Stort tack! "
"Vi sålde med Linda Lindkvist som mäklare ett stort hus med lada och en stor tomt strax utanför Gnosjö. Vi har fått all hjälp vi hoppades på, och mer därtill. Linda levde verkligen upp till våra förväntningar, det gäller i allt, från små råd, till den stora svåra juridiska biten. Dessutom fick vi fina, genomarbetade prospekt med tydliga objektbeskrivningar. Hon var dessutom väldigt tillgänglig under hela processen, tålmodig, ärlig och realtistisk. Vi kan verkligen rekommendera henne och svensk fastighetsförmedling, och skulle vi behöva igen så känns det som en självklarhet att anlita Linda igen. Att sälja sitt hem och hus efter många år var en process som tog lite tid att genomföra och smälta, Linda stöttade oss genom hela det förloppet på ett utmärkt sätt!! "
"Snabbt och proffsigt handlagt. Enormt nöjd."
"Sålde ett äldre hus en bit utanför tätorten. Philip gav ett professionellt intryck och det genomsyrade hela processen. Flexibilitet, privata visningar och täta kontakter/uppdateringar gjorde att jag som säljare kände mig både informerad och trygg. Philips lugna framtoning gjorde även att jag kunde still en del av min oro över såväl processen som att begärt pris uppnåddes. På det hela är jag helnöjd!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Värnamo

Våra pågående försäljningar