Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Värnamo

Mäklare med koll på läget. Vi kan Värnamo

Vill du köpa eller sälja bostad i Värnamo? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 76 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi anlitade Mika vid försäljningen av vår villa i Värnamo, eftersom vi för 9 år sedan hade Mika som mäklare både vid försäljning och köp. Professionellt bemötande och hantering av hela husaffären. Kan varmt rekommenderas."
"Försäljning av villa. Mycket bra bemötande från mäklaren. Proffsigt, personligt och vänligt. Förväntningarna var att huset skulle bli svårsålt men mäklaren överraskade hela tiden med att få fram nya spekulanter. Sammanfattningsvis har försäljningen gått smidigare än förväntat. Helt och hållet beroende på en kompetent mäklare. "
"Sålt vårt en planshus. Nöjda med mäklaren från första stund, trevlig, kundfokuserad, erfaren och målinriktad."
"Sålde min bostadsrätt. Fixade det snabbt smidigt o till rätt pris. Gör alltid ett bra jobb!"
"Mycket duktig Mycket bra på att förklara alla steg under en försäljning Gjorde min försäljning mycket lätt och smidig Trevlig lättsam hjälpsam Många tack Linda Lindquist Mvh Magnus L"
"Köpte hus utanför Värnamo, kundbemötandet var mycket bra och trevlig mäklare. Bra visning med mycket information och allt gick smidigt och lätt med köpet. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Värnamo

Våra pågående försäljningar