Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 618 omdömen(618 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Värnamo

Letar du mäklare i Värnamo? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Värnamo.

Omdömen från kunder i Värnamo

2024-07-13
Elisabeth är en mycket trevlig och engagerad person. Trots vår språkbarriär gav hon oss utmärkta råd och gjorde det till och med möjligt för oss att boka ytterligare möten med den lokala banken. Frågor avklarades blixtsnabbt o...
Tim S
2024-07-11
Vi tycker att du skött dig exemplariskt. Vi är nöjda med allt . Tack.
Margareta L
2024-07-11
Very friendly and helpful real estate agent. He is knowledgable and gave us all the information we needed about the process and about the property we viewed and purchased. We would definitely recommend him to others.
Stefan Q
2024-07-10
Väldigt trevlig och hjälpsam! Hjälpte oss med alla frågor och funderingar vi hade. En fantastisk mäklare! I vårt husköp kände vi oss sedda och att Mika brydde sig om oss, vilket gjorde att vi kände oss trygga i hela affären!
Louise S
2024-07-09
Mika har varit mycket professionell och tillsett att vi har blivit löpande informerade om hur kontakterna med potentiella köpare har fortskridit. Vi har haft en bra dialog kring hur vi önskat att hantera de olika faserna i försälj...
Johan R
2024-07-09
Elisabeth besökte oss punktligt hemma hos oss på avtalad dag. Vi kunde snabbt klargöra alla detaljer om försäljningen av huset med henne. Hon dokumenterade all vår information i detalj. En stor fördel för oss var att hon talar e...
Lothar K
2024-07-05
Mika är en fantastiskt mäklare. Mycket professionellt o har alltid ett varmt härligt leende på läpparna. Han får sina kunder att känna en trygghet, både säljare o köpare. Skulle aldrig använda mig av någon annan mäklare än Mika.
Stine J
2024-06-05
Välkomnande och återkopplade snabbt på de frågor vi ville ha svar på. Vi fick en smidig och bra köp-process. Vi är nöjda!
Henrik S
2024-06-04
Bra bemötande och snabb återkoppling. Hade som önskemål att genomföra försäljning snabbast möjligt och där levererade hon.
Angelica S
2024-06-04
Ett proffsigt och bra bemötande, stor tydlighet samt lättillgänglig!
Daniel S
2024-05-26
Är mycket nöjd med bemötandet från mäklaren. Hon kontaktade mig i förväg och erbjöd mig att få se objektet innan visning, vilket sedan ledde till köp. Allt från visning till köp gick snabbt och smidigt och mäklaren gav mig bra...
Anna E
2024-05-19
Trevlig, informativ, praktisk och kompetent.
Karin B

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Värnamo

Hitta hit

Bobutiker Värnamo (1)

Tidigare försäljningar i Värnamo

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling