Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Värnamo

Mäklare med koll på läget. Vi kan Värnamo

Vill du köpa eller sälja bostad i Värnamo? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag ger Philip högsta betyg, kunnig, trevlig, tillmötesgående jag kommer att rekommendera som en mycket bra mäklare."
"Rekommendera Svensk Fastighetsförmedling starkt, hade och göra med dem både vid köp av min bostadsrätt samt sälj. Finns en toppen mäklare där vid namn Philip Palm som verkligen lyssnade in vad jag ville samt så var han rak och ärlig! "
"Mycket nöjd i alla avseender. Har träffat Linda tidigare och fått ett gott intryck. Valde därför henne som mäklare i mitt fall"
"Oerhört påläst om fastigheten, väldigt lyhörd om säljarens önskemål, kunnig och uppdaterad om prisläget, kan bara rekommendera denna mäklaren! "
"Linda ger ett förtroendeingivande intryck, som uppfylls genom sitt engagemang för kundens objekt. Vi har fått ett proffsigt bemötande när det gäller de juridiska frågorna som visar på erfarenhet o kunskap. För våra vänner har vi redan rekommenderat dem att vända sig till Svensk Fastighetsförmedling i Värnamo vid försäljning av fastigheter. "
"Mycket nöjd med två försäljningar, "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Värnamo

Våra pågående försäljningar

Till toppen