Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Värnamo

Mäklare med koll på läget. Vi kan Värnamo

Vill du köpa eller sälja bostad i Värnamo? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 82 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde ett äldre hus en bit utanför tätorten. Philip gav ett professionellt intryck och det genomsyrade hela processen. Flexibilitet, privata visningar och täta kontakter/uppdateringar gjorde att jag som säljare kände mig både informerad och trygg. Philips lugna framtoning gjorde även att jag kunde still en del av min oro över såväl processen som att begärt pris uppnåddes. På det hela är jag helnöjd!"
"Jag har sålt ett parhus i Värnamo med hjälp av min mäklare Mika Lappalainen. Jag har blivit bemött på ett mycket professionellt sätt. Mina förväntningar vad det gäller information om försäljningen, villkor och annat infriades. Jag saknade dock en återkoppling under tiden huset var ute för försäljning: Beskrivning av processen jämförelse med vad som är brukligt - en nulägetrapport. Sammanfattningsvis är jag/vi mycket nöjda och kommer varmt att rekommendera Mikas proffsiga mäklarinsats! "
"Sålde villa i Värnamo. Mäklaren Philip Palm är en riktig stjärna. Professionell! Mycket bra service! Mycket bra bemötande! Betyg 6 av 5 :) "
"Jag har sålt en lägenhet. Bemötandet var fantastiskt fint - utan övertoner. Hon har de facto både köpare och säljare att ta hänsyn till. Jag hade sedan tidigare dåliga erfarenheter och därmed låga förväntningar vid köp och försäljningar. Linda var effektiv, snabb, social med gedigna kunskaper. Hon ställde upp till 100% (minst). Jag önskar mig fler mäklare av Lindas kaliber!"
"Sålde ett hus i bor Den mäklaren som sålde den va Philip Phalm , väldigt trävlig kille Han överstiger alla förväntningar jag hade och sköte detta väldigt galant Telefon samtal med han va rak på sak och svarade på alla frågor jag hade even när jag ringde äfter hans arbetstid . Tack så mycket Philip "
"Sålt hus med hjälp av svensk fastighetsförmedlingen. Mycket nöjda med hela processen, fått den hjälp man förväntat sig av Philip Phalm "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Värnamo

Våra pågående försäljningar