Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Värnamo

Mäklare med koll på läget. Vi kan Värnamo

Vill du köpa eller sälja bostad i Värnamo? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 72 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde min bostadsrätt. Fixade det snabbt smidigt o till rätt pris. Gör alltid ett bra jobb!"
"Mycket duktig Mycket bra på att förklara alla steg under en försäljning Gjorde min försäljning mycket lätt och smidig Trevlig lättsam hjälpsam Många tack Linda Lindquist Mvh Magnus L"
"Köpte hus utanför Värnamo, kundbemötandet var mycket bra och trevlig mäklare. Bra visning med mycket information och allt gick smidigt och lätt med köpet. "
"Köpte Villa utanför Värnamo, väldigt god kundbemötande. Mycket bra och smidig affär."
"Sålde en villa. Bra bemötande, trevlig och tillmötesgående. förklarande genom hela processen så man förstod vad som händer/hände. Mycket diplomatisk, hans kunnande gjorde att man visste när det var läge att avsluta affären. Skulle med glädje rekommendera Mika till andra"
"Sålde min bostadsrätt, 4a på 82kvm (2år gammal). Detta är andra gången Mika sålt en av mina bostäder och som alltid var han väldigt trevlig och professionell. Anledningen till att jag valde honom redan första gången var eftersom jag varit på en av hans visningar tidigare och upplevde att han verkligen ingav förtroende. Han var väldigt ärlig och hjälpsam med allt kring försäljningen och förklarade hur bostadsmarknaden ser ut idag och vilket upplägg han trodde på. Jag kände mig aldrig orolig under försäljningen och kunde släppa det helt eftersom jag visste att den var i trygga händer. Tack för hjälpen igen Mika."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Värnamo

Våra pågående försäljningar