Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Tierp

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Tierp

Svensk Fastighetsförmedling i Tierp förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, avstyckade gårdar, tomter, lokaler, kommersiella fastigheter och lantbruk.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på många platser runt om i Sverige.

Vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför din försäljning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från början till slut.

Välkommen!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 46 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt lgh parhus bostadsrätt. Trevligt & kompetent bemötande. Snabb & smidig affär. Mycket nöjda. "
"Vi köpte en bostad ca 7 timmar från där vi bor nu, Sandra westerlind har varit en fantastisk mäklare att ha kontakt med, De va en mycket trevlig visning vi va på den 3e januari i år och Sandra va väldigt kunnig och delaktig i visningen på ett sätt som fick oss att känna oss sedda & önskade, Vi fick hjälp att använda oss av en fullmakt föe att kunna genomföra affären trots att vi är bosatt många mil bort, Vi är mycket nöjda !! 😃🥰🥳"
"Vi har köpt en gård med stort renoveringsbehov. Zandra har under hela processen varit serviceminded, professionell, vänlig och saklig. Zandra har varit "på tårna" bra på att återkoppla och gjort det hon har lovat. Vi är mycket nöjda med Zandra. "
"Vi är mycket nöjda med kontakten och bemötandet. Vi fick bra uppdatering från vår mäklare och frekvent. Skulle vi anlita mäklare igen skulle vi absolut vända oss till samma mäklare. Hon uppfyllde verkligen våra förväntningar. Absolut inget att klaga på alls. Vi sålde en lägenhet."
"Vid försäljning av ett gammalt torp behövde jag en mäklares erfarenheter och spetskompetens."
"Vi har köpt ett äldre hus med en del renoveringsbehov. Mäklaren är insatt i huset, hur allt fungerar och hur det är konstruerat, och trevlig och lätt att prata med. Vi hade inga förväntningar bara att vi kunde få svar på eventuella frågor och att det gick att titta överallt. Bra och kunnig mäklare och ett hus som passar oss. vi är nöjda."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00
Lör 10:30-12:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Tierp

Våra pågående försäljningar