Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Tierp

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Tierp

Svensk Fastighetsförmedling i Tierp förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, avstyckade gårdar, tomter, lokaler, kommersiella fastigheter och lantbruk.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på många platser runt om i Sverige.

Vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför din försäljning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från början till slut.

Välkommen!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 33 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har haft att göra med Robert på svensk fastighetsförmedling flera gånger gällande både värderingar och försäljningar av fastigheter. Han är rak förtroendeingivande och hjälpsam, de försäljningar han gjort åt oss har han skött på bästa tänkbara sätt. I semestertider har vi även haft kontakt med andra på firman vilket även det har gått mycket bra. Vi är absolut helt nöjda med servicen vi fått."
"Sålt jordbruksfastighet. Blev positivt bemött, proffsigt arbete. Positiv mäklare. Hade egentligen inga förväntningar, men det fanns en värdering på fastigheten och marknaden tyckte den var för hog. Mäklaren lyckades nästan ändock få ut vad värderingen var på och min huvudman accepterade bjudet pris. Jag är helt nöjd med hur försäljningen genomfördes."
"Hon var professionell, snabb och väldigt snäll under hela processen."
"Jag har både köpt och sålt ett fritidshus genom Robert Lindell. Kan varmt rekommendera hans tjänster, väldigt trevlig och professionell mäklare som kan sitt yrke. Försäljningen av fritidshuset gick smidigt och överförväntan bra. "
"Fritidshus, äldre torp i kulturlandskap, omodernt men charmigt, till salu (Broddby 134). Mäklarens entusiasm inför objektet överraskade oss! Därtill agerade hon väldigt snabbt & proffsigt; fotografens bilder blev också proffsiga utan att vara osanna. Vi hade förväntat oss lågt pris men Zandra dubblade (i princip) taxeringsvärdet som utgångspris! Bra strategi, visade det sig, eftersom fritidshus just nu är eftertraktade. Slutbudet klart OK! Zandra är mycket skicklig i sin roll vilket hon även visade vid kontraktsskrivningen som ägde rum blott fyra dagar efter sista visningen."
"Tillgänglig, tillmötesgående och stöttande i mitt första husköp någonsin!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00
Lör 10:30-12:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Tierp

Våra pågående försäljningar

Till toppen