Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Uppsala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Uppsala och Knivsta

Hos oss finner du skickliga fastighetsmäklare med hög lokalkännedom. Vi är dessutom en del av Sveriges ledande mäklarkedja och finns runtom i hela vårt land. Här i vårt kära Uppsala är det vi som har koll på läget, alltifrån var de olika skolorna finns till hur bussarna trafikerar landsbygden. 

Med styrkan hos en stor mäklarkedja och kunskapen i lokalt kontor är det oss du ska prata med om alla delar gällande din bostad och försäljning. Vi kan alla stegen från värdering av din bostad till att veta var just dina köpare finns.

Låt inte slumpen avgöra slutresultatet när du ska sälja ditt hem, gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt.

Så varmt välkommen till mäklarna med koll på läget i Uppsala och Knivsta! 

Vi satsar stort på vårt företag och vår personal, vi växer ständigt och tar marknadsandelar. Vi använder vår kunskap och vårt driv tillsammans med ny teknik och fantastiska verktyg för att hjälpa våra kunder till en trygg affär.

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 591 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"jag har köpt en bostadsrätt på Portalgatan i Uppsala. jag blev trevligt o vänligt bemött jag hoppades få klarhet i en del funderingar om boendemiljön och det lyckades mäklaren snabbt ta reda på o ge svar på allt gick väldigt smidigt o lätt och hela köpprocessen sköttes på ett trevligt och professionellt sätt"
"Köpte en etta i Luthagen Snabb återkoppling, seriös och pålitlig "
"Jag gillar Elisabeth skarpt, kan verkligen rekommendera henne. Hon är engagerad, pålitlig, stabil helt enkelt :)"
"Köpte bostad, blev jättenöjd med affären och allt gick smidigt. Trevlig mäklare. "
"Jag har köpt en bostadsrätt och fick genom det kontakt med den fantastiskt engagerade och professionella Helene Molund. Helene möter människor fint och är en mäklare i dess rätta, bästa bemärkelse genom hennes flexibilitet, respektfullhet samt kunskap. En mycket trevlig kontakt när man ska göra ett så stort köp som ett nytt hem! Katarina "
"Tack! Andreas för ett utmärkt skött uppdrag! Med vänlig hälsning Kerstin"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar