Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Uppsala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Uppsala och Knivsta

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Uppsala skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Vi satsar stort på vårt företag och vår personal, vi växer ständigt och tar marknadsandelar. Nyligen har vi renoverat våra lokaler som ligger centralt i Uppsala, ta gärna en tur i våra nya fina lokaler med hjälp av vår 3D-visning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 419 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket nöjd med Sofias bemötande, påläst, hjälpsam, skulle varmt rekommendera henne. "
"Albin ger ett mycket professionellt och kunnigt intryck. Bra bemötande och hjälp på ALLA sätt. Det är enkelt att köpa bostad med hans hjälp."
"Albin har på alla punkter mer än väl levt upp till mina förväntningar i samband med försäljningen av vår fastighet. "
"Helena är erfaren och förtroendeingivande. Som kund känner man en trygghet när Helena sköter försäljningen. Helena är också mycket trevlig och ger ett sympatiskt intryck. Helena har definitivt levt upp till våra förväntningar."
"Albin hjälpte oss på bästa sätt. Vi hade vissa önskemål och han ordnade med visning på det vi sökte vilket ledde till att vi äntligen hittade vårat nya hem efter att vi innan vi fick Albins hjälp letat i ca 1-2 år. Detta var en smidig och snabb affär. Albin svarar alltid snabbt och enkelt på det frågor man har och krånglar inte till det. Han lägger verkligen ner hela sin själ i sitt jobb. Stort tack! "
"hon är en professional mäklare vet hur man ska sälja och alltid både parter blir nöjda,, som mäklare hon är tydlig och uppdaterar säljaren när det kommer något nytt, jag rekomendrera Elisabeth Osborne för att hon levererar förhoppningar och det göt henne unik."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen