Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Uppsala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Uppsala och Knivsta

Hos oss finner du skickliga fastighetsmäklare med hög lokalkännedom. Vi är dessutom en del av Sveriges ledande mäklarkedja och finns runtom i hela vårt land. Här i vårt kära Uppsala är det vi som har koll på läget, alltifrån var de olika skolorna finns till hur bussarna trafikerar landsbygden. 

Med styrkan hos en stor mäklarkedja och kunskapen i lokalt kontor är det oss du ska prata med om alla delar gällande din bostad och försäljning. Vi kan alla stegen från värdering av din bostad till att veta var just dina köpare finns.

Låt inte slumpen avgöra slutresultatet när du ska sälja ditt hem, gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt.

Så varmt välkommen till mäklarna med koll på läget i Uppsala och Knivsta! 

Vi satsar stort på vårt företag och vår personal, vi växer ständigt och tar marknadsandelar. Vi använder vår kunskap och vårt driv tillsammans med ny teknik och fantastiska verktyg för att hjälpa våra kunder till en trygg affär.

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 616 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi fick den hjälpen som vi behövde. Mikaela var snäl , duktig och kunnigt. "
"Hjälpte nära anhörig att sälja en bostadsrätt 3 r.o.k . Hade verkligen turen att få en mycket trevlig mäklare som verkligen tog sig tid och gjorde det bästa för oss. Då vi ingen erfarenhet alls hade av att sälja bostad och allt vad det innebar så gick det så smidigt. Vi är jätte nöjda och allt gick utomordentligt fort, toppen kontakt och super bra information och kommunikation under hela tiden. Kan bara varmt rekommendera fastighets mäklare Jimmy Moberg , "
"Visning av lägenhet med kort varsel, hjälp med avtal på andra kontor, direkt kontakt med praktiska saker och frågor , alltid tillgänglig. Trevligt memötande"
"Sålt bostad för 1,7 miljoner. Mäklaren har varit förtroendeingivande och guidat mig genom försäljningen. Hon har varit tydlig och lugn. Jag har känt att hon går att lita på, och jag har låtit henne styra försäljningen. Då jag ansett att hon har varit experten. Utan den fantastiska mäklaren hade jag inte behållit lugnet. Jag är mycket nöjd! "
"Vi har sålt vår bostadsrättslägenhet. Säljarens bemötande var mycket bra och ingav direkt förtroende. Säljaren visade stort kunnande och genomförde försäljningen på ett lugnt, engagerat och professionellt sätt. Vi är mycket nöjda med hur det hela har genomförts av Svensk Fastighetsförmedling! MVH/ Jan och Birgitta Hedin "
"Nyligen sålde jag ett stort radhus strax söder om Uppsala. Mäklare var Johan Gelin på Svensk Fastighetsförmedling. Han gav ett gott intryck. Han var professionell, erfaren, saklig och samtidigt flexibel och öppen för mina önskemål vid försäljningen. Han tog hänsyn till min önskan om en mer försiktig försäljning, samtidigt som han tog vara på intresset hos de spekulanter som hörde av sig. Han lyckades effektivt, beslutsamt, vänligt och hänsynsfullt lotsa säljare och köpare till ett bra resultat, där bägge parter var nöjda. Jag skulle vilja säga, att han är en utmärkt mäklare med både affärssinne och hjärtat på rätt ställe. Uppsala 2019 04 14 Birgitta Strömbom"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar