Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Uppsala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Uppsala och Knivsta

Hos oss finner du skickliga fastighetsmäklare med hög lokalkännedom. Vi är dessutom en del av Sveriges ledande mäklarkedja och finns runtom i hela vårt land. Här i vårt kära Uppsala är det vi som har koll på läget, alltifrån var de olika skolorna finns till hur bussarna trafikerar landsbygden. 

Med styrkan hos en stor mäklarkedja och kunskapen i lokalt kontor är det oss du ska prata med om alla delar gällande din bostad och försäljning. Vi kan alla stegen från värdering av din bostad till att veta var just dina köpare finns.

Så varmt välkommen till mäklarna med koll på läget i Uppsala! 

Vi satsar stort på vårt företag och vår personal, vi växer ständigt och tar marknadsandelar. Vi använder vår kunskap och vårt driv tillsammans med ny teknik och fantastiska verktyg för att hjälpa våra kunder till en trygg affär.

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 401 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffesionellt bemötande, kunnig och saklig med ett personligt deltagande. Allt i samma paket. Vi har samma erfarenheter av Elisabeth både då vi varit köpare och säljare av villa och lägenhet."
"Varm, kunnig och uthållig. Lätt att få tag på, bra att förklara och någon man vågar ställa "dumma frågor" till=) Gjorde hela processen smidig och fin. Helt klart att rekommendera! Otroligt bra!"
"Tack. Valet av mäklare var enkel efter en träffför länge sen. Elisabeth är otroligt lätt, rak o proffsig. Mkt nöjd med Henne. "
"Vi har sålt vårt fritidshus,genom svensk fastighetsförmedling Mäklare har varit Johan Gelin,som på alla sätt har varit ett stort stöd,saklig bra information hört av sig med information om hur försäljningen går.Vi kan varmt rekomendera honom för alla som går i säljtankar"
"Har sålt en lägenhet i Uppsala. Blev bemött på ett väldigt bra sätt och haft en bra och nära dialog under hela perioden. Det var vår första bostadsförsäljning och vi kände oss trygga under hela processen. "
"Fantastisk personlig service, omtanke och snabb återkoppling."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen