Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Uppsala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Uppsala och Knivsta

Hos oss finner du skickliga fastighetsmäklare med hög lokalkännedom. Vi är dessutom en del av Sveriges ledande mäklarkedja och finns runtom i hela vårt land. Här i vårt kära Uppsala är det vi som har koll på läget, alltifrån var de olika skolorna finns till hur bussarna trafikerar landsbygden. 

Med styrkan hos en stor mäklarkedja och kunskapen i lokalt kontor är det oss du ska prata med om alla delar gällande din bostad och försäljning. Vi kan alla stegen från värdering av din bostad till att veta var just dina köpare finns.

Låt inte slumpen avgöra slutresultatet när du ska sälja ditt hem, gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt.

Så varmt välkommen till mäklarna med koll på läget i Uppsala och Knivsta! 

Vi satsar stort på vårt företag och vår personal, vi växer ständigt och tar marknadsandelar. Vi använder vår kunskap och vårt driv tillsammans med ny teknik och fantastiska verktyg för att hjälpa våra kunder till en trygg affär.

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 558 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fått hjälp med handlingar vid en försäljning inom familjen. Snabbt och professionellt bemötande. Motsvarade till fullo mina förväntningar. "
"Jag har fått bra hjälp och vägledning vid försäljning av mitt radhus. Det har varit enkelt att ha kontakt och nå Helene vid frågor kring uppdraget, visningar mm. Mina förväntningar av mäklaren vid försäljningen har uppfyllts då vi hela tiden haft en bra och tydlig dialog. "
"Sofie är den bästa mäklaren vi någonsin har träffat! Från det att vi hittade vårt nya hem, till att vi nu står med nycklarna i hand - har Sofie varit mycket hjälpsam och professionell! Rekommenderas verkligen för er som funderar på att flytta till Uppsala! mvh en mycket nöjd småbarnsfamilj"
"Jag har köpt en etta, väldigt trevlig och ordningsam."
"Elizabeth var mycket trevlig och tillmötesgående och kom med bra information till mig som förstagångsköpare. Jag kände mig trygg under hela affären och skulle absolut rekommendera henne till andra."
"Elisabeth skötte vår försäljning av vår tvåa på bästa möjliga sätt från första kontakt tills att allt var klart. Vi fick bra råd ang olika frågor, försäljningen gick smidigt och snabbt och både vi och köpare bemöttes seriöst och professionellt. Vi är jättenöjda med utfallet av försäljninge och allt runt omkring, och vi rekommenderar Elisabeth varmt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar