Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Uppsala

Letar du mäklare i Uppsala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Uppsala och Knivsta

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Uppsala skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Vi satsar stort på vårt företag och vår personal, vi växer ständigt och tar marknadsandelar. Nyligen har vi renoverat våra lokaler som ligger centralt i Uppsala, ta gärna en tur i våra nya fina lokaler med hjälp av vår 3D-visning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 51 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd med hur uppdraget utfördes och det motsvarade väl mina förväntningar. Hon var mycket professionell, kunnig och erfaren men också lyhörd för mina önskemål, bra på att hålla kntakt och kommunicera och lade ner ett stort arbete på att genomföra uppdraget på ett bra sätt. Så jag är mycket nöjd. "
"Jag kan starkt rekommendera Jimmy Moberg på Svensk Fastighetsförmedling. När det blir dags att sälja igen kommer jag att anlita honom igen."
"Trygga pålitliga och kompetenta. Gjorde att vår lägenhet försäljning gick snabbt och bra. VI är mycket nöjda. "
"Uppsalas bästa mäklaren ! Tack igen! "
"Burhan var både engagerad och professionell. Han jobbade verkligen hårt tills alla var nöjda. Rekommenderas!"
"Försäljning gick snabbt och smidigt och vi fick det pris vi ville ha.mäklaren får bästa betyg"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen