Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Uppsala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Uppsala och Knivsta

Hos oss finner du skickliga fastighetsmäklare med hög lokalkännedom. Vi är dessutom en del av Sveriges ledande mäklarkedja och finns runtom i hela vårt land. Här i vårt kära Uppsala är det vi som har koll på läget, alltifrån var de olika skolorna finns till hur bussarna trafikerar landsbygden. 

Med styrkan hos en stor mäklarkedja och kunskapen i lokalt kontor är det oss du ska prata med om alla delar gällande din bostad och försäljning. Vi kan alla stegen från värdering av din bostad till att veta var just dina köpare finns.

Låt inte slumpen avgöra slutresultatet när du ska sälja ditt hem, gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt.

Så varmt välkommen till mäklarna med koll på läget i Uppsala och Knivsta! 

Vi satsar stort på vårt företag och vår personal, vi växer ständigt och tar marknadsandelar. Vi använder vår kunskap och vårt driv tillsammans med ny teknik och fantastiska verktyg för att hjälpa våra kunder till en trygg affär.

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 400 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt en lägenhet i Uppsala via SFF och mäklaren Johan Gelin. Jag fick enorm hjälp av Johan och hans kolleger (Paulina på adm och Andreas) för att allt skulle löpa smidigt enligt mina önskemål inklusive bankkontakter. De var väldigt proffsiga och vänliga samtidigt som man fick information som man behövde. Jag rekommenderar starkt Johan och SFF i Uppsala för inköp/försäljning av fastigheter. "
"Proffsig, kunnig och tålmodig mäklare. Kommer med bra tips och råd och finns där när man behöver henne."
"Köpt en 2:a i Salabacke med min sambo. Vi blev bemötta så bra och Anette har varit till fantastik hjälp för oss då det är vår första bostad som vi köper. Snabb på svar och otroligt aktiv med ett supertrevligt bemötande. Så nöjda med hela upplevelsen! "
"Vi sålde vår fastighet med hjälp av Sofie Blomstedt. Hon gav ett mycket positivt och proffesionellt bemötande. Hennes förmåga att ta fram bra objektbeskrivningar lockade många intressenter och affären avslutades snabbt och effektivt. Vi kan varmt rekommendera Sofie Blomstedt."
"Tycker att allting gick fort och smidigt!"
"Bra dialog och inga problem vid försäljning. Vi fick utgångspriset som vi räknat med och slapp tänka på juridiska dokument och liknande som Mårten skötte."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar

Till toppen