Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Örebro

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Örebro? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Örebro.

Lär känna oss

Klicka på Spellista Ikon för spellista för att välja den mäklare eller medarbetare du vill se mer om.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 134 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En seriös och mycket proffsig mäklare som levererar resultat på en allt tuffare marknad, ett resultat vi inte själva riktigt trodde på. Snabb återkoppling, alltid tillgänglig och klara besked, precis som det ska vara. Vi kan varmt rekommendera Karl-Albin! // Richard & Madeleine "
"Jag har sålt en lägenhet i Solhaga, Örebro. Mäklaren Alexander Sjönvall har gjort ett utmärkt jobb! Han har varit tillgänglig (även på kvällstid och helger) , engagerad och professionell. Han genomförde uppdraget till min fulla belåtenhet. Vänligen Björn Ring"
"Jag har sålt bostad, fantastiskt bemötande. Han var lugn, förstod min situation och anpassade jättebra. Min upplevelse var jättebra och rekommenderar mäklaren KAL."
"Har sålt fastighet i Fåsjöhyttan och redan från första stund fick vi förtroende för Alexander. Bra och proffsigt bemötande i hela säljprocessen där förväntningarna överträffades. Kan/kommer rekomendera Alexander för vänner som ska sälja bostad. //Lasse öhrn "
"Försäljning av äldre fastighet. Bemötandet var proffsigt och sakligt. En god lyssnare som anpassade och genomförde affären på ett föredömligt sätt och helt enligt våra önskemål. "
"Petter sålde vårt radhus. Duktig och väldigt lyhörd. Vi är jätte nöjda med den servicen vi fick och skulle verkligen rekommendera honom för andra. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örebro

Våra pågående försäljningar

Till toppen