Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Örebro

Mäklare med koll på läget i Örebro

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Örebro? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 41 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En mäklare med "koll på läget", trevlig, tillmötesgående, mycket kunnig och som lyssnar på både säljare och köpare. Otroligt bra på att uppdatera läget varje dag, mycket uppskattat av mig som säljare så att jag vet hur det ser ut för dagen. "
"Bra och proffsigt bemötande, jag är mycket nöjd, allt gick väldigt smidigt."
"Det märktes att kajsa är en mycket erfaren mäklare och vi kunde inte vara nöjdare än det hon levererat!"
"Jag tyckte Antonio hade ett bra upplägg för försäljningen av vår bostadsrätt. Han hade en plan A och Plan B för det hela. Antonio hade dessutom ett proffsigt och trevligt bemötande. Antonio var kunnig och hade en god kännedom om området, priser och objektet i sig. Han kunde sin grej helt enkelt. Sammanfattningsvis kan vi säga att vi är väldigt nöjda med hans jobb. "
"En mycket trevlig o framförallt mycket kunnig mäklare. Ställde upp till hundra procent tyckte jag. Duktig på att strukturera."
"Är mycket nöjd med min mäklare Alexander Sjönwall. Snabb respons och alltid bra uppdatering hur allt gick. Rekommenderas starkt! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örebro

Våra pågående försäljningar

Till toppen