Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Örebro

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Örebro? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Örebro.

Lär känna oss

Klicka på Spellista Ikon för spellista för att välja den mäklare eller medarbetare du vill se mer om.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 146 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vill ni ha en bra, driven och pålitlig mäklare så anlita Karl-Albin, han skötte vår husförsäljning på ett utomordentligt sätt. Vi är jättenöjda. Tack!"
"Petter visade från dag ett att han var den rätta personen att sälja vår bostad. Han har, på ett proffsigt och tryggt sätt, sålt vår bostad och lyckats överträffar de förväntningar vi hade på slutpriset. Vi rekommenderar denna duktiga mäklare i alla lägen!"
"Jag har sålt min 2:a med hjälp av Karl-Albin. Tycker absolut att jag blivit bra bemött och känner mig mycket nöjd med allt då jag enbart träffat honom en gång, och efter det haft mail, sms och telefonkontakt. Jag fick uppdateringar om hur försäljningen gick regelbundet och tycker att han gjort ett bra jobb då det på sätt och vis inte varit den bästa årstiden att sälja. Han har kommit med egna förslag och samtidigt lyssnat på vad jag tyckt och tänkt under hela perioden som lägenheten låg ute till försäljning. Jämfört med min tidigare erfarenhet av en annan mäklare som missade att ge mig viss information vilket ledde till en hel del telefonsamtal för mig så känner jag att Karl-Albin har gjort sitt jobb utmärkt. Jag är jättenöjd!"
"Köpte lägenhet på peppargatan 17 i Örebro. Jättebra bemötande och det kändes som han verkligen ville ens bästa hela tiden. "
"Vi, min hustru och jag, har med hjälp av Svensk Fastighets-förmedling, sålt vårt hus i Örebro inför en förestående flytt till Karlskoga. Svensk Fastighetsförmedlings representant, Karl-Albin Larsson, gav ett professionellt intryck och de resonemang vi förde innan han lade fram sitt förslag till handlingsplan kändes värdefulla. Våra förväntningar på mäklarinsatsen var högt ställda. Karl-Albins helhjärtade engagemang i affären lämnade en god eftersmak."
"Vi är mycket nöjda med vår försäljning som sköttes av Petter Hedström. Han har ett proffsigt bemötande och var alltid tillgänglig under hela försäljningsprocessen. Vi kände ett stort förtroende för Petter och kan varmt rekommendera honom till andra. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örebro

Våra pågående försäljningar

Till toppen