Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Örebro

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Örebro? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Örebro.

Lär känna oss

Klicka på Spellista Ikon för spellista för att välja den mäklare eller medarbetare du vill se mer om.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 120 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevligt och professionellt bemötande"
"En mycket trevlig mäklare som lyssnar in och hjälper till när frågor uppstår både kring vår försäljning via Alexander men även råd och tips på nytt köp "
"Vid vårt första möte tog sig Antonio tid att lyssna för att sedan strukturera upp en försäljningsprocess med utgång från våra förutsättningar och förväntansbilder vilket kändes mycket proffsigt. Själva försäljningsarbetet sköttes exemplariskt och Antonio känns som en genuin person med förmåga att ge såväl köpare som säljare trygghet i affären. Kort sagt en mäklare som tar sin roll på allvar och gör det jäkligt bra! "
"Fick ett mycket professionellt och optimistiskt bemötande. Det sistnämnda inte minst viktigt då luften precis gått ur bostadsmarknaden. Kajsa har ett bemötande och ett sätt att skapa realistiska förväntningar, som gör det lätt att samarbeta. Jag kan bara å det varmaste rekommendera henne till liknande uppdrag! 1000 tack, Kajsa !!"
"Kajsa sålde mitt hus väldigt snabb, och har dessutom sålt ett annat objekt sedan tidigare. Jag tycker att Kajsa är påläst, proffsig och argumenterar mycket för sina objekt."
"Petter var mäklaren jag valde efter många möten med många olika mäklare. Han var den enda som kom till mötet påläst om området, hade en sund och realistisk syn på försäljningen (både positivt och negativt). Men det som var mest imponerande var att han kom på första träffen med ett första utkast på en tydlig försäljningsstrategi baserad på objektet och tiden på året. Smart kille som är ung, hungrig och jobbar på från början till slut med sina kunder och affärer. Inget avtagande intresse eller liknande upplevdes under försäljningen och han informerade mig proaktivt om vad som hände, nästan på daglig basis. Han har även bra koll på marknadsföring och är en riktigt vass förhandlare och säljare, men på ett behagligt sätt. Vilket är positivt för såväl intressenter, köpare som säljare. Rekommenderas starkt och jag kommer vända mig till Petter för mina framtida bostadsaffärer."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örebro

Våra pågående försäljningar

Till toppen