Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Örebro

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Örebro? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kajsa var mycket bra, proffsig, hjälpsam och trevlig. Hon levde mycket väl upp till mina förväntningar."
"Ronja Sköld bästa fastighetsmäklaren i Örebro !! Vi är mycket nöjda med hennes insats !"
"Vi är mycket nöjda med Dennis Svensson som hjälpt oss med en smidig husförsäljning. Lugn men aktiv, tydlig och hjälpsam. Faktum är att det inte kunde ha varit bättre!"
"Helt suverän mäklare!!! Tydlig,Trevlig,Snabb,problemfritt bemötande och hjälpt oss med alla frågor kring försäljning&flyttpå det bästa sättet....Alexander Sjönvall rekommenderas till de varmaste :-) M.v.h Pekka&Maggan"
"Sålde min bostadsrätt med hjälp av Ronja Sköld i Februari. Allting gick mycket smidigt och professionellt från början till slut på försäljningsprocessen. Undrade jag över något så tog det inte lång tid innan jag fick svar. Skall om möjligt anlita Svensk fastighetsförmedling när ny bostad skall inhandlas :) 2 tummar upp till Ronja "
"Vi fick ett bra bemötande, om vi undrade något fick vi alltid svar. Det var lätt att få tag i honom på telefon eller sms, om han ej kunde svara just då ,hörde han av sig när han kunde."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örebro

Våra pågående försäljningar