Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Örebro

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Örebro? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Örebro.

Lär känna oss

Klicka på Spellista Ikon för spellista för att välja den mäklare eller medarbetare du vill se mer om.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 179 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Allt började med att jag var intresserad av ett radhus/bostadsrätt som Alexander Sjönvall var mäklare för. Det slutade med att jag vann budgivningen. Därefter var det en självklarhet för mig att Alexander skulle få sälja mitt radhus. Bemötandet från mäklaren var grymt. Redan innan visning av radhuset jag köpte så visade han mig förtroende och engagemang som jag aldrig någonsin upplevt av en annan mäklare. Han hade visioner och idéer från första början, och det gjorde mig trygg i att använda Alexander som mäklare. Jag hade en hög, inte förväntan, men förhoppning om en bra budgivning på mitt radhus. Tyvärr så vart det inte riktigt som jag hade hoppats men Alexander var med redan från första sekund och gjorde mig lugn ända till huset såldes för x antal riksdaler utöver utgångspris. Alexander gjorde allt i sin makt för att göra mig nöjd, med 1 bokad visning (14 par) och två privata visningar så visade han att han gjorde sitt jobb helhjärtat och framförallt så gjorde han mig både lugn och nöjd. Sammanfattningen av köpet och försäljningen. Jadu, vem som än frågar mig framöver efter en bra mäklare så är svaret givet. Örebro har bara en mäklare i mina ögon, och det är Alexander Sjönvall."
"Jag har köpt en lägenhet! Mäklaren har varit fantastisk, trevlig, glad och väldig professionel.Trevlig bemötande då jag blev lyssnad och fått svar på alla mina frågor och funderingar. En härlig upplevelse."
"Vi kontaktade Alexander för att sälja vår lägenhet. Alexander kunde mycket snabbt träffa oss och diskutera försäljningsprocessen, ta in våra önskemål och svara på funderingar. Han visade från start att han var väldigt noggrann i sitt arbete och mån om att vara engagerad i uppdraget till oss. Nu blev det så att vi kunde sälja vår bostad privat, men i detta var Alexander mycket flexibel i mäklaröverenskommelsen oss emellan och ställde istället gärna upp på att hjälpa oss och köparna att lösa kontraktsskrivning och de medföljande ekonomiska och juridiska frågorna. Var på ett sätt "synd" att Alexander inte till fullo fick fullfölja sitt mäklaruppdrag gentemot oss eftersom vi fick ett sådant förtroende för honom."
"Har sålt en bostadsrättslägenhet i Örebro. Proffsigt bemött från första mötet och än så länge till avtal med köpare skrevs. Karl Albin levde med råge upp till våra förväntningar. Mycket serviceinriktad.Bra på att förklara stegen i vår försäljning. Gjorde allt rätt! Stillade våra frågor o oro. Mycket nöjda! Dessutom kopplades en fantastisk fotograf in. Fina bilder! "
"Mycket bra service, bra kontakter såsom fotograf samt bra rådgivning och vägledning. "
"Det har gått bättre än väntat. Jag har sålt min bostadsrätt 3 dagar efter visning. Utmärkt bemötande och kommunikation. Jag var supernöjd med fotografering och 3D visualisering. Jag kan varmt rekommendera Karl-Albin som mäklare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Örebro

Våra pågående försäljningar