Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Örebro

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Örebro? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Örebro.

Lär känna oss

Klicka på Spellista Ikon för spellista för att välja den mäklare eller medarbetare du vill se mer om.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 100 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Otroligt professionell och framför allt lugn och jordnära vilket gjort att jag kännt mig helt lugn och trygg genom hela min affär. Jag har först köpt och sedan sålt en fastighet med hjälp av Dennis så jag har varit på båda sidorna och jag har bara bra erfarenheter. Alltid tillgänglig och engagerad även efter kontraktet är skrivet."
"Alexander var den första mäklaren som tog kontakten med oss innan vi skulle på en visning med honom. Vi behövde aldrig ta kontakten utan han sökte upp oss. Vi fick en bra kontakt och han va på hembesök och guidade oss bra mot försäljning så att vi var redo när det väl gällde. Han stängde försäljningen på ett mycket bra sätt vilket resulterade i ett pris som vi blev nöjda med. "
"Mattias är väldigt kunnig med ett proffsigt och förtroendeingivande bemötande. Gav snabb återkoppling och var engagerad genom hela affären vilket gav ett bra resultat. Vi kunde inte vara mer nöjda."
"Kajsa har ett proffsigt bemötande och är en riktigt bra säljare. Kajsa kommer sälja min nästa lägenhet! "
"Vi är mycket nöjda med Alexander. Han har de egenskaper som vi som säljare uppskattar. Lugn, strukturerad, snabb att återkoppla och saklig. Det uppskattade vi. "
"Proffsig från start till mål. Berättade hela tiden vad som skulle hända. Och resultatet blev över förväntan. Det självklara valet av mäklare, vi kommer rekommendera honom till våra vänner och alla vi känner."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örebro

Våra pågående försäljningar

Till toppen