Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Örebro

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Örebro? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär i Örebro.

Lär känna oss

Klicka på Spellista Ikon för spellista för att välja den mäklare eller medarbetare du vill se mer om.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 150 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Karl-Albin hjälpte oss att få till en försäljning av vår bostadsrädd/parhus i Örebro och gjorde verkligen ett bra jobb. Ambitiös, driven, tillgänlig och kommunikativ. Gick verkligen den extra milen för att få till försäljningen, kan absolut rekommenderas."
"Hej! sålde en villa för mors räkning. Ett väldigt bra bemötande av mäklarn som var en som man kan rekommendera.Han värka insatt i saker och ting.Stog i ständig kontakt med mig och har en bra attityd.Mvh.Agnetha"
"Fått hjälp först med att köpa bostad. I samband med detta även initierat försäljning av min gamla bostad. Har blivit korrekt bedömd av mäklaren. Tycker mäklaren är trevlig. Verkar erfaren. Verkar effektiv."
"Petter är en fantastik människa och mäklare. Vi är så nöjda!"
"Utsökt bemötande.Ordning med alla papper.Bra o klar info ang min försäljning,Fredsgatan 10.Mäklaren har ingett ett stort förtroende.Ja,alla förväntningar när det gäller Fredsgatan är uppfyllda.rekommenderar Alexander med fördel till andra personer.Betyget är helt gott! Mvh june nilsson"
"Sålt ett 40-tals hus i Kilsmo med vissa defekter. Mäklaren var mycket motiverad och på hugget att sälja vårt hus. Det var en utmaning, men Karl-Albin hadde den rätta attityden. Följde upp på alla förfrågningar ifrån spekulanter. Stod is ständig koontakt med mig föra att förvissa sig om att vi var i synch. Tillslut hittade K-A den rätta köparen och allt kom tillsammans, med ett kontrakt som var acceptabelt av båda parter. Jag skulle absolut använda K-A för nästa försäljning eller köp av fastighet. K-A har en vinnarskalle och den rätta attityden och utstrålningen; för K-A är ingenting omöjligt. Gunnar"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örebro

Våra pågående försäljningar

Till toppen