Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1141 omdömen(1141 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Örebro

Lediga tider: lör 20/7 och sön 21/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Örebro

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Örebro kommun utan och innan? Våra lokala mäklare hjälper dig oavsett om du ska sälja en bostad eller letar efter en ny. Här bor du med både närhet till naturen och till centrum och vi kallar vår stad ”Mötesplats Örebro”. Här finns populära Rynningeåsen med varierande trähus, skogen och Hjälmaren inpå knuten och bara en kort cykeltur in till city.

I området Örebro Sörby hittar du barnvänliga villakvarter med golfbana, parker och ett stort serviceutbud av mataffärer och restauranger. Är du istället på jakt efter ett radhus till familjen, finns mysiga Brunnsgärdet med putsade enplans hus från 60-talet och med närhet till stora grönområden, kommunikationer, skolor och livsmedelsbutik.

Din perfekta lägenhet i Örebro kan finnas i Solhaga. Här finns både bibliotek, bad, gym, vårdcentral och vackra Karlslunds herrgård inom bekvämt avstånd. Eller är din dröm ett fritidshus beläget intill Hjälmaren i vackra Hampetorp? Vad det än är så hjälper vi dig att hitta just ditt perfekta boende och vi hjälper dig som säljer din villa eller lägenhet att få ut det mesta av just din affär.

Här hittar du din bostad i Örebro

Tack vare att vårt mäklarteam bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden, utan kan även peka ut de roligaste lekplatserna, de bästa svampgömmorna och de vackraste naturstigarna. Vi kan Örebro, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en trävilla på Rynningeåsen, ett radhus i Brunnsgärdet, ett fritidshus vid Vinön i Hampetorp eller en lägenhetspärla i Solhaga, så har våra mäklare koll på läget. 

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Örebro. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär. 

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Örebro och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Örebro! 

Omdömen från kunder i Örebro

2024-07-14
Jag tyckte Robert gjorde ett bra jobb. Blev alltid bemött på ett trevligt sätt vid alla kontakter. Han var flexibel med tider vilket gjorde allting smidigare för oss som säljare. Det var/är lite tuffare tider på bostadsmarknaden o...
Jonathan L
2024-07-12
Professionell, trevlig, kunnig och service inriktad mäklare. Lyhörd på kundens önskemål.
Elzbieta J
2024-07-10
Tydlig kommunikation och tillgänglighet. Bra återkoppling genom hela processen med visningar och spekulanter. Snabb affär, helnöjd.
Joakim L
2024-07-07
Jag vill varmt rekommendera William Lindblom. Han var oerhört professionell, kunnig och engagerad under hela processen. Jag uppskattade hans tillgänglighet och tydliga kommunikation, vilket gjorde att försäljningen gick smidigt oc...
Michelle S
2024-07-03
Seriös och engagerad mäklare! Vi är mycket nöjda!
Julia H
2024-07-01
Trevlig och engagerad. Alltid tillmötesgående. Vi har förtroende för honom.
Lisbeth J
2024-06-30
Vi är mycket nöjda med Joels upplägg och avslut av vår lägenhetsförsäljning som han genomförde med ett imponerande kunnande.
Tommy H
2024-06-27
Trevlig som person, sakkunnig men vi skulle vilja ha haft lite mer kontakt med Joel mellan första mötet och när vi slutgiltigt bestämde oss för visning. Tråkigt att han inte kunde vara med hela tiden men det var kul att hålla en v...
Marie E
2024-06-25
William var exceptionellt vänlig, tillmötesgående och kunnig. Vi kan rekommendera honom utan förbehåll. Försäljningen av vårt hus har hittills varit till vår fulla belåtenhet.
Thomas H
2024-06-22
Bra engagerad med mycket gott bemötande!
Jenny H
2024-06-20
Mycket professionellt bemötande, tillgänglig och återkopplade snabbt på våra frågor vilket ledde till en smidig affär.
Malin H
2024-06-20
Överlag så fungerade allt väldigt smidigt. Bemötandet var trevligt och det kändes som en trygg affär.
Pontus J
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Hitta hit

Bobutiker Örebro (1)

Tidigare försäljningar i Örebro

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling