Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1128 omdömen(1128 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Örebro

Lediga tider: fre 14/6 och lör 15/6
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Örebro

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Örebro kommun utan och innan? Våra lokala mäklare hjälper dig oavsett om du ska sälja en bostad eller letar efter en ny. Här bor du med både närhet till naturen och till centrum och vi kallar vår stad ”Mötesplats Örebro”. Här finns populära Rynningeåsen med varierande trähus, skogen och Hjälmaren inpå knuten och bara en kort cykeltur in till city.

I området Örebro Sörby hittar du barnvänliga villakvarter med golfbana, parker och ett stort serviceutbud av mataffärer och restauranger. Är du istället på jakt efter ett radhus till familjen, finns mysiga Brunnsgärdet med putsade enplans hus från 60-talet och med närhet till stora grönområden, kommunikationer, skolor och livsmedelsbutik.

Din perfekta lägenhet i Örebro kan finnas i Solhaga. Här finns både bibliotek, bad, gym, vårdcentral och vackra Karlslunds herrgård inom bekvämt avstånd. Eller är din dröm ett fritidshus beläget intill Hjälmaren i vackra Hampetorp? Vad det än är så hjälper vi dig att hitta just ditt perfekta boende och vi hjälper dig som säljer din villa eller lägenhet att få ut det mesta av just din affär.

Här hittar du din bostad i Örebro

Tack vare att vårt mäklarteam bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden, utan kan även peka ut de roligaste lekplatserna, de bästa svampgömmorna och de vackraste naturstigarna. Vi kan Örebro, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en trävilla på Rynningeåsen, ett radhus i Brunnsgärdet, ett fritidshus vid Vinön i Hampetorp eller en lägenhetspärla i Solhaga, så har våra mäklare koll på läget. 

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Örebro. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär. 

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Örebro och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Örebro! 

Omdömen från kunder i Örebro

2024-06-01
Professionellt bemötande och kunnig svarade på alla mina frågor utan problem, även de som inte hade direkt med själva bostaden att göra med relaterade till köpet, han gick den extra milen. Jag är nöjd och kan rekommendera Joel. ...
Payam K
2024-05-31
Joel är en trevlig, kunnig och seriös mäklare. Han har skött försäljningsuppdraget mycket bra.
Thomas E
2024-05-24
Super trevlig och kanon bra service, allt gick smidigt och bra!
Gustaf H
2024-05-23
Som vanligt levererar han. Detta är andra fastigheten säb förmedlar åt oss. Så glad att han finns
Ulf H
2024-05-22
Jag blev bra och trevligt bemött men vi hade inte jättemycket med varandra att göra då det i huvudsak var min bror som skötte försäljningen.
Anna W
2024-05-18
William är en glad och trevlig person, som har full uppmärksamhet på samtalet. Mycket tillmötesgående och hör av sig snabbt. Min upplevelse är helt och full positivt. Han har mitt fulla förtroende.
Gunilla A
2024-05-18
William Lindblom sålde vårt hus i Lindbacka mycket snabbt och till ett pris som vi vart mycket nöjda med. William är en korrekt och kunning mäklare samt mycket trevlig att ha och göra med.
Matts Anders Å
2024-05-14
Väldigt lätt att nå och gav alltid ett professionellt bemötande. Gav alltid tydliga budskap och bra information. Hon hjälpte oss få till en snabb affär som vi är otroligt nöjda med, helt tack vare hennes snabba agerande.
Nicklas R
2024-05-14
Vi blev så positivt bemötta av Sofie. Ett engagemang och driv fanns i henne vilket vi tyckt varit toppen och det var precis de egenskaperna vi eftersökte när vi valde Sofie. Hon har alltid varit snabb på att svara på våra funderin...
Carina F
2024-04-19
Snabb, seriös och inlyssnande.
Albert S
2024-04-17
Pålitlig, trovärdig, kommunikativ och trevlig!
Helena G
2024-04-17
Super trevlig mäklare! Processen gick smidigt och fick tydliga svar på allt man undrade över!
Linnea L
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Hitta hit

Bobutiker Örebro (1)

Tidigare försäljningar i Örebro

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling