Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1085 omdömen(1085 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Örebro

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Örebro kommun utan och innan? Våra lokala mäklare hjälper dig oavsett om du ska sälja en bostad eller letar efter en ny. Här bor du med både närhet till naturen och till centrum och vi kallar vår stad ”Mötesplats Örebro”. Här finns populära Rynningeåsen med varierande trähus, skogen och Hjälmaren inpå knuten och bara en kort cykeltur in till city.

I området Örebro Sörby hittar du barnvänliga villakvarter med golfbana, parker och ett stort serviceutbud av mataffärer och restauranger. Är du istället på jakt efter ett radhus till familjen, finns mysiga Brunnsgärdet med putsade enplans hus från 60-talet och med närhet till stora grönområden, kommunikationer, skolor och livsmedelsbutik.

Din perfekta lägenhet i Örebro kan finnas i Solhaga. Här finns både bibliotek, bad, gym, vårdcentral och vackra Karlslunds herrgård inom bekvämt avstånd. Eller är din dröm ett fritidshus beläget intill Hjälmaren i vackra Hampetorp? Vad det än är så hjälper vi dig att hitta just ditt perfekta boende och vi hjälper dig som säljer din villa eller lägenhet att få ut det mesta av just din affär.

Här hittar du din bostad i Örebro

Tack vare att vårt mäklarteam bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden, utan kan även peka ut de roligaste lekplatserna, de bästa svampgömmorna och de vackraste naturstigarna. Vi kan Örebro, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en trävilla på Rynningeåsen, ett radhus i Brunnsgärdet, ett fritidshus vid Vinön i Hampetorp eller en lägenhetspärla i Solhaga, så har våra mäklare koll på läget. 

Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Örebro. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär. 

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Örebro och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Örebro! 

Omdömen från kunder i Örebro

2023-11-28
Enkel och snabb affär, tydlig och påläst!
Simon K
2023-11-28
Mycket trevlig, lyhörd, tillmötesgående och kunnig varför Sofie starkt rekommenderas
Ulf L
2023-11-27
Vi har haft förtroende för Josefin som är rekommenderad av mitt barnbarn som är mäklare i en annan del Sverige. Vi bor 20 mil från Örebro och har dessutom varit utomlands under tiden. Har inte kunnat följa upp hennes arbete men ...
Kristina L
2023-11-04
Trevlig och korrekt! Ordnar efter önskemål. Kanske lite stressat intryck ibland. Inte fullföljt riktigt allt som utlovat, som att överlämna kontraktet och lämnat några frågor obesvarade, så en lite svag fyra.
Doris Ann-Katrin H
2023-11-03
Mycket bra och duktig mäklare. Hela försäljningen av huset har gått mycket bra och snabbt . Finns inget negativt att säga.
Lise-Lott A
2023-11-02
Trovärdig, serviceinriktad, bra uppföljning och trevlig.
Kristin H
2023-10-30
Snabb, kunnig, skicklig skribent, bra visning, bra samarbete med fotograf. Hon och vi tog chansennoch lyckades över förväntan
Sören M
2023-10-17
Bra bemötande. Saklig information.
Gunnel K
2023-10-16
Vi fick en bra kontakt och svar på alla frågor. Med ett trevligt och tryggt bemötande!
Bengt P
2023-10-06
Trots en besvärlig tid med trög fastighetsmarknad lyckades han sälja min bostad. Trots att han var helt ny i sin roll som fastighetsmäklare tog han det helt lugn och uppförde sig som - i mina ögon sett - en erfaren mäklare (jag h...
Astrid Margareta L
2023-10-04
Jag mår bra, han är mycket snäll. Tacka honom
Xin Z
2023-10-04
William är en bra mäklaren och vi är så nöjd med honom.
Tingting S

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Hitta hit

Bobutiker Örebro (1)

Tidigare försäljningar i Örebro

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB