Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Mellerud

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Mellerud.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Bostadamässa!

Under våren finns vi på event i Oslo 16-18 mars. 

Funderar du på att sälja ?

Som enda mäklarkjedja i Sverige har vi förmånen att erbjuda SMART-annonsering. Ett smartare annonseringsätt som når både de aktiva och de potentiella bostadsköparna i digitala och sociala medier. Bestämmer du dig för att sälja din bostad eller fritidshus via oss innan den 28 februari bjuder vi på SMART-annonsering.

Du är varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer, tel 0530-134 00 eller mail sf.mellerud@svenskfast.se.

Jobba hos oss?

Har du koll på läget och vill arbeta som mäklare eller mäklarassistent? Eller läser du till mäklare på ett högskoleprogram och vill göra praktik? Just nu söker vi efter mäklare, mäklarassistent och praktik/trainee.

Välkommen att lämna in din ansökan med CV och Personligt brev till hans.jansson@svenskfast.se. För mer info eller frågor vänligen kontakta Hans Jansson, Franchisetagare 0708552303.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Oavsett om du funderar på att sälja din bostad eller köpa bostad så kan du vara säker på att du, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Varmt välkommen till oss!

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån - Stängt

Tis 10:00 - 17:00

Ons - Stängt

Tors 10:00 - 17:00

Fre - Stängt 

Lunchstängt 12:30 - 13:30Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Mellerud

Våra pågående försäljningar

Till toppen