Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vänersborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Vänersborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 11 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra bemötande, tydlig, snabb respons. Överträffade förväntningarna map antal intresserade och slutpris. Rekommenderar gärna mäklaren till andra. Även homestylingen bra, enkla råd för ett trevligt intryck."
"Vår mäklare var enormt professionell och kunnig och har verkligen hela tiden följt upp och återkopplat längs med hela processen, vilket är av enormt stor betydelse då det verkligen inte är en enkel sak att sälja eller för den delen köpa ett hus. Vi är otroligt nöjda med Tina och kan varmt rekommendera henne."
"Proffsigt och lyhört bemötande. Mån om både säljare och köpare."
"Strukturerad, tydlig och vänlig. Tina har gjort det som jag förväntade mig av en bra mäklare då hon tagit reda på alla fakta och varit tydlig med vad som gäller. Är lite besviken över att hemnet strulade med budgivningen som var dold i ett par dagar. "
"Jag är mycket nöjd med det bemötande och den professionella service som jag har fått av Svensk fastighetsförmedling både vad gäller min husförsäljning och inköp av bostadsrätt. Jag kommer att rekommendera förmedlingen till vänner och bekanta."
"Mycket gott bemötande och snabb handläggning från planerandet till genomförandet av fotografering, visning och försäljning. Klart över förväntan."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Vänersborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen