Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vänersborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Vänersborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 17 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en lägenhet på Marierovägen 6A i Vänersborg och hade Svante som mäklare, Jag tyckte att allt gick väldigt bra och smidigt och jag fick svar på allt jag behövde veta! Tack så mycket ! "
"Bra driv och fantastisk återkoppling."
"Hus i vänersborg. En förtroendefull , frisk og rolig handel med många skratt(:"
"Allt fungerade jättebra, bra genomgång och trevligt bemötande. "
"Utomordentligt bra bemötande av mäklare. Mäklaren var mycket informativ och tydlig i sitt omhändertagande av mitt objekt. Lätt att ha att göra med . En mycket god upplevelse av min försäljning och kommer att rekommendera Svante till de som jag hör skall sälja sin bostad."
"Bra bemötande, tydlig, snabb respons. Överträffade förväntningarna map antal intresserade och slutpris. Rekommenderar gärna mäklaren till andra. Även homestylingen bra, enkla råd för ett trevligt intryck."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Vänersborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen