Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vänersborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Vänersborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 25 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en stuga. Svante va lätt att prata med å tog snabb kontakt med säljaren å ordnade visning åt mig. Köpet gick snabbt å smidigt. Svante väldigt trevlig. "
"Professionell och serviceinriktad under hela processen! Lotta visade på stor effektivitet och stort engagemang, dessutom alltid lika vänlig och trevlig. Jag är supernöjd med försäljningen av min lägenhet. Lotta rekommenderas varmt!"
"Bra råd inför och under en ganska jobbig försäljning. Trevligt och sakkunnigt bemötande."
"Residensgatan 16c. Fantastiskt bemötande! Hade inga särskilda förväntningar, då detta var första gången jag sålde nåt. Är van att klara allt själv, men Tina tog över och skötte allt med bravur. Jag är otroligt nöjd, kunde inte varit bättre!"
"Har sålt en villa med hjälp av Lotta. Lotta har varit ett fantastiskt stöd genom hela försäljningsprocessen. Hon har förklarat vad som gäller och vad som skulle ske och när. Lotta har alltid svarat snabbt på frågor som uppkommit under vägen. Jag är väldigt nöjd med Lotta som mäklare och kommer rekommendera henne till andra."
"Mycket kunnig och erfaren. Snabb och effektiv. Högsta betyg "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Vänersborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen