Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Vänersborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Vänersborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 48 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lätt att kommunicera med,ambitiös och lyhörd . Vi är väldigt nöjda med den service vi fått."
"Sålde min bostadsrätt och det gick jättesmidigt med allting! Rekommenderas"
"Svante drev en transparent och ärlig process när vi köpte vårat hus. Svante är väldigt kunnig. Upplevelsen av köpet var bra!"
"Vi fick ett mycket bra bemötande av Tina. Hon har varit väldigt tillgänglig under processen, svarade direkt på telefon och gav snabba återkopplingar. Tydlig information och gav bra tips. Värdefullt för oss som köpte hus för första gången. "
"Vi fick hjälp att sälja vår villa i Vänersborg. Kontakten med Svensk Fastighetsförmedling och vår mäklare var en allt igenom positiv upplevelse. Mäklaren var positiv, entusiastisk, optimistisk och full av energi och goda tips och råd! Home styling, fotografering, annonsering och visning överträffade våra högt ställda förväntningar. Även de byråkratiska delarna kring kontraktskrivning mm sköttes proffsigt och det material vi fick var bra och användbart. Vi utnyttjade även de fina erbjudanden som ingick, bl a gällande försäkring i samarbete med Anticimex. Vår mäklare gjorde en svår sak trygg, enklare och till och med litet rolig!"
"Vi sålde vårt radhus och mäklaren var kunnig, professionell och informativ under hela processen och visade ett genuint intresse. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Vänersborg

Våra pågående försäljningar