Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Trelleborg

Vill du köpa eller sälja bostad i Trelleborg? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 65 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt 2-rumslgh i Trelleborg. Väldigt bra bemötande av av kunnig och trevlig mäklare (Christian Larsson). Tog sig tid att gå igenom både lgh och försäljningsprocessen. Offerten var jättefint utformad och väldigt tydlig, och även prospektet till kunderna. Mina förväntningar var att få lgh såld av en bra mäklare till minst utgångspris och så blev det. Jag är helnöjd!!! 👍👍👍👍👍"
"Lägenhet Perfekt Till 100 Perfekt "
"Lägenhet Jag blev bemött av mäklare på en utmärkt sätt . Hon var trevligt på alla set. Vi är mycket nöjda me mäklaren. Jag upplevde hennes arbete som mäklare på en skala 10av 10. Jag gär inte bra betyg bara att vi köpte lägenheten men hon är värd på alla sätt."
"allt fungera bra,,, jag e nöjd,,,"
"Köp av lägenhet. Snabb återkoppling snabba svar på frågor och uttrycker sig tydligt, Upplevs som seriös och har ett trevligt bemötande. Snabb affär där allt var väl förberett inför kontrakt skrivning."
"Vi har sålt en gammal skånelänga. Hon har varit tillmötesgående, ödmjuk och hjälpsam hela resan. Över förväntan Vi har varit "jobbiga", och ställt en massa frågor. Carolin har hela tiden funnits där för oss med sitt lugn. Kort och gott Väldigt bra "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Trelleborg

Våra pågående försäljningar