Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Trelleborg

Vill du köpa eller sälja bostad i Trelleborg? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 47 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde min marklägenhet. Bemötandet samt engagemanget hos mäklaren var väldigt trevligt. Man kände att Caroline genuint brydde sig. "
"Försäljning av hus i Trelleborg. Mycket proffsig & kunnig mäklare som verkligen skötte ALLT för oss. Bra bilder, bra annonsering. Stort plus för tjänsten ” varudeklarerat” så både köpare & säljare känner sig trygga. Rekommenderas !!!!"
"Alt har været en helt fantastisk oplevelse, super professionel, kan kun anbefale. Vi fik solgt vores hus i Trelleborg på 5 dage ,over pris . Super moderne markedsføring. 1000...1000 tak for super professionel salgs arbejde og en fantastisk service. Bent Nielsen Trelleborg "
"Jag och min sambo köpte en 1,5 plans villa. Redan från första bemötandet kände vi att mäklaren var trevlig, snäll och engagerad i sitt arbete. Med tanke på tidigare dåliga mäklarupplevelser så hade inte vi inte så höga förväntningar, men vi blev motbevisade av Carolin. Vi känner oss mycket trygga med carolin och har nu anlitat henne till att sälja vår nuvarande bostadsrätt."
"Allt fungerade perfekt! Ärligt och sakligt!"
"Vi har sålt en villa i Smygehamn. Mäklaren har hela tiden varit nåbar och tillmötesgående. Vi har känt trygghet och förtroende. Affären gick snabbt och mäklaren var kunnig och proffsig. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trelleborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen