Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Trelleborg

Vill du köpa eller sälja bostad i Trelleborg? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 71 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det va mycket bra och trevligt bemötande "
"Att våga sälja min bostad och fick förtroende av mäklaren som såg det positivt och möjligheter att göra sådant jag bara vågat drömma om, att köpa ett hus. "
"Vi och vår mäklare känner varandra väl, då vi gjort bostadsaffärer tillsammans tidigare. Det känns tryggt att göra så pass stora affärer med en person som man gillar och litar på till 100 procent. Våra förväntningar infriades med råge även den här gången."
"Min upplevelse är att mäklaren gjorde det den kunde för att få denna affär i hamn."
"Mäklaren gjorde ett fantastiskt jobb och engagerade sig i husförsäljningen till 100% kommer att anlita samma mäklare vid köp eller försäljning. Mycket nöjd kund"
"Vi köpte en marklägenhet. Man kände sig verkligen välkommen när man kom på visningen, vilket gav oss en extra varm känsla för lägenheten vi tittade på. Vi fick väldigt bra svar på alla frågor vi ställde. Detta var första gången vi köpte en bostad så vi har inget att jämföra med, men upplevelsen vi fick från visningen till köpet var klart har varit helt perfekt. Mvh Daniel och Martina"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Trelleborg

Våra pågående försäljningar