Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Trelleborg

Vill du köpa eller sälja bostad i Trelleborg? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 20 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jenny Borgström är bästa mäklare respektiv "säljare" som jag har träffat någonsin! Jenny är arligt och har respektfullt bemötande med kunden samtidigt som hon är professionellt och lätt att tycka om! Jenny är precis förebild för hur en mäklare ska vara, om jag någonsin blir mäklare så vill jag vara som Jenny Borgström😄 "
"Mycket bra bemötande från värdering till kontraktsskrivning under gårdagen. Påläst inför värdering, bra löpande information om visning och budgivning. "
"Han bemötte oss väl och respekterade våra önskemål. Han informerade oss vid Varje tillfälle och gjorde sitt bästa"
"Trots en något sen start, pga att Carl Fredrik Wahn precis i början av försäljningsuppdraget, tog en tämligen lång och oanmäld semester, dessutom ovana vid att läsa bouppteckningar, får han ändå betyget 4,5. Han gjorde en mycket fin objektsbeskrivning i ord och bild, hade hög tillgänglighet på telefon, sms och e-mail. Som person är han lättsam och trevlig att prata med och är lyhörd för säljarens behov. Jag fick snabbt ett förtroende för honom och kan med varmt hjärta rekommendera Karl Fredrik Wahn."
"Mycket bra bemötsnde och kanonsercice hela vägen. Mycket nöjd kund här."
"Stort engagemang och bra info till mig under hela processen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trelleborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen