Hoppa till innehåll
Grand Tiny designs

Storslagen design i Sverige

Inspireras av andras hem

 

Vi vet att storslagen arkitektur, unik design och kreativ inredning kan bo var som helst i Sverige. Tillsammans med våra lokala bobutiker runtom i landet utlyste vi en tävling under hösten för att hitta Sveriges vackraste, smartaste, personligaste, hippaste och mest smakfulla hem. Blir du nyfiken? Nu kan du kolla in de vinnande bidragen och samtidigt inspireras av andras hem.

Grand Tiny designs

Malmö vinner i den nationella tävlingen

Vinnaren har med känsla för färg och form, på ett miljömässigt hållbart sätt skapat ett mysigt, fantasifullt och funktionellt hem med utgångspunkt i en nyproducerad bostadsrätt. Hemmet kan genom sin kreativitet vara en inspirationskälla för andra att forma ett personligt hem med harmoniska färger och former, oavsett bostadsform och kvadratmetrar.

Vinnare i den lokala deltävlingen

Stort tack till alla som deltagit och öppnat upp sina hem för oss.

Inspirera med ditt hem

Dela med dig av din storslagna design för mindre ytor genom att tagga din post @svenskfast och #svenskfastinspo

Under åren 2020 och 2021 var Svensk Fastighetsförmedling huvudsponsor till Grand Designs Sverige

Konceptet Grand Tiny Designs var en spinn-off på TV4:s nya storsatsning, det internationella succéprogrammet Grand Designs. Men istället för storslagna nybyggnadsprojekt handlade Grand Tiny Design om att tillgängliggöra innovativa lösningar för fler genom att skapa storslagen design för mindre ytor.