Hoppa till innehåll
Sverige
Tävling

Tävla och vinn med ditt hem

Att tävla med sitt hem

Vi vet att storslagen arkitektur, unik design och kreativ inredning kan bo var som helst i Sverige. Tillsammans med våra lokala bobutiker runtom i landet har vi därför utlyst en tävling för att hitta Sveriges vackraste, smartaste, personligaste, hippaste och mest smakfulla hem. Blir du nyfiken? Nu kan du kolla in de vinnande bidragen i den lokala deltävlingen och samtidigt inspireras av andras hem.

Vinnarna i den lokala deltävlingen

De lokala vinnarna publiceras löpande så håll utkik här och i våra sociala medier.

Så går tävlingen till

 

1. Lokal deltävling

Skicka in ditt bidrag senast den 1 december och var med och tävla på din ort. Om mäklarkontoret där du bor inte är med så hamnar du automatisk i kategorin ”Övriga landet”. Från och med den 6 december utses lokala vinnare som belönas med ett presentkort på en inredningsbutik online (värde 1 000kr).

 

2. Nationell tävling

De lokala vinnarna går automatisk vidare till steg två i tävlingen där en jury från Svensk Fastighetsförmedling utser en nationell vinnare. Vinnaren annonseras den 15 december och får en hotellupplevelse i form av två nätter på ett unikt och exklusivt boende högt bland trädtopparna (värde ca 10 000kr).

Genom att skicka in ditt bidrag godkänner du våra tävlingsvillkor.

 

Svensk Fastighetsförmedling är huvudsponsor av Grand Designs Sverige

Konceptet Grand Tiny Designs är en spinn-off på TV4:s nya storsatsning, det internationella succéprogrammet Grand Designs. Men istället för storslagna nybyggnadsprojekt handlar Grand Tiny Design om att tillgängliggöra innovativa lösningar för fler genom att skapa storslagen design för mindre ytor.