Hoppa till innehåll
Inredare

Pella Hedeby

Slow Living, Simple living och Low living.

Drömmer du om ett vackert hem som inbjuder till sinnesro? Med Grand Tiny Designs vill vi visa idéer som gör skillnad i det lilla. Se Pella Hedeby utvinna den fantastiska potentialen i vanliga hem med Slow Living, Simple living och Low living.

Pella Hedebys 6 inredningstips

 
1.

Platsbyggt och synkat

Även enklare måttanpassad och platsbyggd inredning lyfter den arkitektoniska känslan i ett rum. Med sammanhållna material och färgpalett skapar du lugn och harmoni, och genuina material sätter stilkänsla i inredningen.

2.

Låt behoven styra hemmet

När du endast omger dig med sådant du verkligen behöver, skapar du förutsättningar för ordning och reda. Med genomtänkt funktion och lättstädade ytor blir hemmet en kravlös plats med rum för avkoppling.

3.

Anpassa TVn efter inredningen

På liten yta är det extra skönt att tona ner TVn som central mittpunkt. Välj en diskret, färgkoordinerad TV som smälter in i inredningen. Om du saknar väggar och en naturlig placering, så kan en fristående TV på stativ vara en lösning.

 
4.

Mobila och multifunktionella möbler

På en liten yta är mobila möbler på hjul, och möbler med dubbla funktioner alltid välkommet. Ett soffbord med extra förvaring eller de stapelbara pallarna som fungerar som små avlastningsbord och extra sittplatser.

5.

Använd hela utrymmet

Har du snedtak? Utnyttja utrymmet med låg platsbyggd förvaring efter väggarna. Måla snickerier ton-i-ton för en genomtänkt helhet.

6.

Lyft vardagsobjekten

Välj dina objekt med omsorg, och låt vardagsobjekten bli blickfången i rummet. Fin vardagskeramik, en karaff som också fungerar som en enkel vas, skrynkliga linnelakan och textilier som fångar dagsljuset vackert.

 

Mitt förhållningssätt till inredning och design är att lyfta enkelhet som något att eftersträva. Att se och uppskatta skönheten i det vardagsnära.

Edsgatan 4, Vänersborg

Snedtak med höjd för stor kreativitet

Solbringsvägen 31, Åre

Storslaget stugliv med simple living

Sollenkrokavägen 124, Värmdö

Vardagsrummet med rum för slow living

Om Pella Hedeby

Pella Hedeby är en av Sveriges mest kända inredningsprofiler som driver bloggen Stil Inspiration på Residence Magazine och instagramkontot @pellahedeby. Hennes uppdrag sträcker sig från komersiella uppdrag till hemmiljö – alla med det övergripande målet att uppnå en hållbar livsstil i samklang med en tilltalande estetik.

Under åren 2020 och 2021 var Svensk Fastighetsförmedling huvudsponsor till Grand Designs Sverige

Konceptet Grand Tiny Designs var en spinn-off på TV4:s nya storsatsning, det internationella succéprogrammet Grand Designs. Men istället för storslagna nybyggnadsprojekt handlade Grand Tiny Design om att tillgängliggöra innovativa lösningar för fler genom att skapa storslagen design för mindre ytor.