Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
2 850 000 kr
Månadsavgift: 6 366 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofie Gustavsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofie Gustavsson
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anette Ivarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anette Ivarsson
Mäklarassistent & Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Falkenberg

Vingrens väg 15

Pris (Utgångspris): 
2 850 000 kr
Månadsavgift: 6 366 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofie Gustavsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofie Gustavsson
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anette Ivarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anette Ivarsson
Mäklarassistent & Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Nyproducerad bostad med inglasad balkong i HSB Brf Stinsen!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 96 m2
  • Lägenhetsnummer: 08-3421-1-3
  • Byggnadsår: 2021-2022
  • Månadsavgift: 6 366 kr
  • Driftkostnad: 742 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 9
  • Hiss: Ja

Välkommen hem till denna nyproducerade fyrarumslägenhet med genomgående hög standard och fina materialval.

Med inflyttning år 2022 är detta en bostad som andas modern komfort och stil. Det sociala vardagsrummet är hjärtat av hemmet, där du kan koppla av och umgås. Det stilrena köket i en matt grön nyans är utrustat rostfria maskiner och inbjuder till kulinariska upplevelser. Stig ut på den inglasade balkongen och låt dig svepas bort av utsikten. Från balkongen har man utsikt till Stomma Kulle och Stafsinge kyrka. Oavsett om det är morgonkaffet eller kvällsvinet blir detta din favoritplats att njuta av ögonblicket. Bostaden har tre bra sovrum där det största har generöst med förvaring bakom skjutdörrarna. I hallen finns det även en rymlig klädkammare. Ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett extra wc. Parkettgolvet sträcker sig genom hela lägenheten och skapar en enhetlig och varm atmosfär.

För dina gäster finns det ett övernattningsrum med tillgång till wc och dusch. Styrelsen har även avsatt ett sammanträdesrum för att underlätta möten och annan verksamhet. Dessutom finns ett tillgängligt förråd till lägenheten och en carport på gården för din bil. Med en månadsavgift som inkluderar värme, vatten, fiber bredband och kanalpaket är detta ett perfekt boende för dig som vill ha allt på ett ställe.

Bostaden har ett attraktivt läge, här har du utmärkta förbindelser till Falkenbergs Centrum och tågstationen inom bekvämt gångavstånd.
Denna lägenhet är mer än bara en bostad! Lägenheten är mysig året om men framförallt är det sommaren och den möjligheten man får att kunna odla på balkongen långt in på hösten. Det är en lyxig känsla!

Föreningen präglas av en fantastisk gemenskap. Här är ett hem att trivas i!

Om Bostaden

Beskrivning

Välkommen hem till denna fantastiska bostad som genast välkomnar dig med en rymlig och inbjudande entré/hall. Här hittar du stilren klinker på golvet och gott om utrymme för förvaring i garderoben och en rymlig klädkammare.

Klädkammaren har parkettgolv och en förvaringslösning från Elfa som garanterar att dina kläder och tillbehör förvaras på ett snyggt och organiserat sätt.

De tre sovrummen är bra planerade. Det större har en generös garderob med skjutdörrar, medan de två mindre sovrummen passar utmärkt som kontor/gästrum eller barnrum. Sovrummen har parkettgolv och målade väggar.

Köket är en dröm för matlagning och sociala sammanhang, med gröna köksluckor från Ballingslöv, handtag i läder, en ljus laminatbänkskiva och en rostfri diskbänk. De toppmoderna rostfria vitvarorna från Electrolux, inklusive en varmluftsugn, micro, kylskåp, frys, glashäll och diskmaskin, garanterar att du har allt du behöver för att laga fantastiska måltider. Här finns också en rymlig matplats med utsikt över området utanför, där du kan njuta av årstidernas skiftningar och färger. På kvällen kommer ni kunna njuta av det härliga kvällsljuset och solnedgångarna utanför era köksfönster.

Vardagsrummet är en härlig plats att umgås i, med en öppen och ljus planlösning som kombinerar kök, matplats och vardagsrum. Här finns vackert ekparkettgolv och väggarna är målade i en behaglig kalkgrå färg. Fina ljusinsläpp från fönster åt två väderstreck.

Badrummet är modernt utformat med en stilren vit kommod, duschdörrar som är infällbara, handdukstork, wc och ett spegelskåp. Lyxiga detaljer med golvvärme och spotlights i tak. Tvättmaskinen och torktumlaren från Electrolux och skåpsförvaringen gör det enkelt att sköta tvätten. Tidlös kakel och klinker i grått och vitt som ytskikt.

Bostaden har dessutom ett gäst-wc som nås ifrån hallen. Även det med klinker och kakel som ytskikt.

Missa inte chansen att få bo i denna underbara bostad med en fantastisk planlösning, moderna bekvämligheter och stilfulla detaljer. Välkommen hem!

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 96 m2
Lägenhetsnummer: 08-3421-1-3
Pris (Utgångspris): 2 850 000 kr
Byggnadsår: 2021-2022
Driftkostnad: 742 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 9
Hiss: Ja
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Ett förråd ingår till bostadsrätten.

Byggnadssätt

Kommentar: Huset är 10 våningar inklusive vind och fläktrum.
Grundläggning: Betongplatta på mark
Fasadmaterial: Tegelfasad samt skivmaterial
Lägenhetsskiljande väggar: Betong
Rumsskiljande väggar: Betong- och gipsväggar
Mellanbjälklag: Betong
Yttertak: Bandtäckt plåt
Fönster: 2+1 glas träaluminium
Ventilation: Mekanisk frånluft FTX.
Uppvärmning: Vattenburen uppvärmning via fjärrvärme

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten). Se bifogat balkongavtal.

Tv/Internetanslutning

Fiber med Telia som leverantör 250/250. (Tv, bredband och telefoni)

Värme- och ventilationsanläggning

Husen är ansluta för elleveranser och fjärrvärmeleveranser till Falkenbergs energi med separat mätare för elförbrukningen. Vattenburen värme. Mekanisk frånluft via FTX.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg
Område: Tröinge Ängar

Omgivning

Tröinge Ängar är ett nytt område vid sidan om Tröingeberg, med ett väldigt nära läge till Falkenberg Station och med cykelavstånd till centrum. Området är beläget i en naturskön miljö och i närheten finns nybyggda Werners hages förskola så Tröinge Ängar är idealiskt för barnfamiljen. Området ger bra förutsättningar för spring och lek i en trygg och säker bostadsmiljö. Läget lämpar sig även lika väl er som jobbar i centrum, för dig som pendlar med tåg eller för er som vill i ett nytt område med närhet till det mesta.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 3,0203
Andel av månadsavgift: 0,030203

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

1 058 686 kr
Baserad på årsredovisning 2022

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Inflyttning skedde i huset vid månadsskiftet september-oktober 2022. Adressen är Vingrens väg 15. Det är 35 lägenheter i huset (8 st 2:or, 18 st 3:or och 9 st 4:or. Det finns inga lokaler i föreningen. Föreningen har en hjärtstartare vid hissen på plan 0 och det finns totalt 6 brandsläckare på olika platser i fastigheten. Alla lägenheter har ett eget förråd på 6-8 kvm). Cyklar förvaras i eget förråd eller i cykelställ utvändigt. Det finns ett stort återvinningsrum med möjlighet till sortering och utanför detta finns två behållare för matavfall och restavfall. På taket till huset finns solceller som till viss del försörjer fastighetens egen elförbrukning. Alla lägenheter har eget elavtal och väljer själv leverantör.

Alla lägenheter har installerat inglasning av balkongerna. Detta är en fristående installation och nya medlemmar måste, för att kunna godkännas om nya medlemmar, överta befintligt avtal.

Styrelsen består av 8 personer med olika kompetenser och bakgrunder och sammanträder som regel en gång per månad. Information till boende lämnas oftast på två sätt dels via Mitt HSB som är den digitala portal som vi har tillgång till via HSB. Där kan boende hitta all information om sitt boende och se utskick från styrelsen, se och läsa föreningens trivselregler m m.

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet finns ett lägenhetsförråd i källarvåning. Föreningen har en tvättstuga med en tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och kallmangel. Styrelsen har tillgång till styrelserum och det finns ett övernattningsrum med balkong. I övernattningsrummet finns det två sängar och en våningssäng med ytterligare 2 sovplatser. I anslutning till övernattningsrummet och styrelserummet finns en stor toalett med dusch och handukstork. Det kostar 250 kr per natt att hyra övernattningsrummet.

Vi har även 11 odlingslådor i trädgården som intresserade kan hyra årsvis (200 kr per år).

Parkering

Bilplats 1: Carport . Avgift 243 kr/mån, har separat kö.
Det finns 40 parkeringsplatser varav är en plats är för handikappade. Det finns lediga platser som är uppmärkta som gästparkering.

1/7 2023 Höjdes avgiften på carport med 3%
1/10 2023 Höjdes avgiften på carport med 3%

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: 1/7 2023 Höjs avgiften med 3%
1/10 2023 Höjs avgiften med 7%
1/1 2024 Höjs avgiften med 10%

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

2 850 000 kr

Månadsavgift

6 366 kr
I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, internet och kabel-tv
I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiber bredband, kanalpaket samt lägenhetsförråd. P-plats (carport) finns att hyra.

Driftkostnader

742 kr/månad
Årlig elförbrukning: 2025 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 540 kr
Försäkring: 202 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

1/7 2023 Höjs avgiften med 3%
1/10 2023 Höjs avgiften med 7%
1/1 2024 Höjs avgiften med 10%

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiklass: BB

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder och 3D

+ 31 Visa alla 37 bilder
 

Planritning

Karta och område

Vingrens väg 15, Falkenberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6366 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Tröinge Ängar, Falkenberg
Vingrens väg 15
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning