Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 456 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofie Gustavsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofie Gustavsson
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anette Ivarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anette Ivarsson
Mäklarassistent & Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Falkenberg

Ringvägen 10

Månadsavgift: 3 456 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Sofie Gustavsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofie Gustavsson
Fastighetsmäklare & Franchisetagare
Anette Ivarsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anette Ivarsson
Mäklarassistent & Franchisetagare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Modernt och hemtrevligt boende i markplan!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 53,4 m2
  • Lägenhetsnummer: 1001
  • Byggnadsår: 2017
  • Månadsavgift: 3 456 kr
  • Driftkostnad: 805 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 3
  • Hiss: Ja

Välkommen till Ringvägen 10, där denna pärla på 53 kvadratmeter med ett inglasat uterum och en stensatt uteplats på marknivå väntar på dig. Här får du det bästa av två världar - bekvämligheten av att bo i en bostadsrätt med den lyxiga friheten att kunna kliva rakt ut för att sola, grilla eller odla på din egen privata uteplats.

Denna bostad har många fantastiska egenskaper. Byggd 2018, imponerar den med sina välplanerade ytor och fina materialval. Det är lätt att tycka om det härliga ljusinsläppet som de stora fönstren erbjuder. För de som önskar lite mer avskildhet finns stilfulla sol-insynsskydd för att skapa den perfekta balansen mellan ljus och integritet.

I denna moderna bostad är sällskapsytorna i centrum. Köket, vardagsrummet och matplatsen smälter samman i en öppen planlösning som skapar en perfekt plats för familj och vänner att umgås.

Utöver den fantastiska bostaden erbjuder Ringvägen 10 också praktiskt förråd i källaren och gemensamma parkeringsplatser på fastigheten.

Vi hälsar er varmt välkomna att uppleva detta boende av enastående hög standard på plats. Anmäl ditt intresse och boka en tid för en visning!

Om Bostaden

Beskrivning

Entré/hall:
Varmt välkomna till denna inbjudande bostad. När ni kliver in möts ni av en luftig atmosfär tack vare den generösa takhöjden på 2,7 meter som sträcker sig genom hela bostaden. Den praktiska klinkersgolvet i entrén leder er vidare in i hemmet. Direkt till vänster finner ni en praktisk hatthylla och längre in en rymlig garderob med skjutdörrar i spegelglas. Spotlights i taket belyser rummet på ett behagligt sätt.

Badrum:
Till höger sida av hallen finner ni det stilrena, helkaklade badrummet. Här möts ni av lyxiga detaljer såsom golvvärme, duschväggar i glas och spotlights som skapar en avkopplande atmosfär. Dessutom finns tvättmaskin och torktumlare för er bekvämlighet.

Kök:
Köket är en sann hjärta i hemmet med sin ljusa köksinredning från Ballingslöv och mörka laminatbänkskiva som erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Här är samspelet mellan kök och sällskapsytor i bostaden genomtänkt och smakfullt. Utrustningen är av hög standard med bland annat induktionshäll, ugn, mikro, kyl och frys samt diskmaskin - alla i rostfritt utförande. Från kök/matplats har ni smidig tillgång till det inglasade uterummet.

Vardagsrum:
I anslutning till köket och matplatsen finns en trevlig vardagsrumsdel. Det ljusa och rymliga rummet pryds av stora fönster som blickar ut mot den lugna baksidan av huset. Tack vare den generösa takhöjden och spotlights upplevs rummet som både lyxigt och luftigt. Praktiska lamellgardiner finns monterade.

Sovrum:
Bostadens sovrum bjuder in till ro och avkoppling med sin lugna atmosfär och grå färgsättning. Längs ena sidan finns praktiska garderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Gardinskenor i tak och persienner i fönstret.

Inglasat uterum:
Från kök och matplats öppnar sig dörrarna mot det inglasade uterummet som blir som ett extra rum i hemmet. Här kan ni njuta av ljumma sommarkvällar och koppla av året om. Uterummet, som är cirka 9,6 kvadratmeter stort, förlänger känslan av trivsel och hemtrevnad. Utanför väntar också en stensatt uteplats där ni kan njuta av solen och friska luften. i Uterummet ligger en matta på golvet som ger rummet en hemtrevlig känsla, gardinskenor finns monterade och här finns dessutom en infravärmare som förlänger kvällarna och säsongen här.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 53,4 m2
Lägenhetsnummer: 1001
Byggnadsår: 2017
Driftkostnad: 805 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 3
Hiss: Ja
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Ett förråd i källarplan ingår

Byggnadssätt

Kommentar: Grundläggning/stomme: Betong
Ytterväggar: Ytterväggar av betong, fasadbeklädnad av puts och en mindre del fasadskivor.
Lägenhetsskiljande väggar: Betong
Takhöjd: Samtliga lägenheter får genomgående takhöjd på 2,7 meter.
Yttertak: Takpapp och plåtdetaljer
Lägenhetsdörrar: Säkerhetsdörrar med god ljudisolering
Fönster: Aluminiumklädda träfönster med isolerglas

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Tv/Internetanslutning

Föreningen har ett gemensamt avtal med Telia och ett obligatoriskt tillägg om 280 kr i månaden tillkommer på månadsavgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburen värme med radiatorer (Fjärrvärme). Samtliga bostäder har golvvärme i badrum samt handdukstork.
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg
Område: Tätorten

Omgivning

Områdesbeskrivning Centrum:

Bo mitt i stan med nära till allt. Falkenbergs centrum har stadens servicenivå och utbud samtidigt som avstånden är korta. Sommartid är det mycket folk i rörelse under hela dygnet och många utomhusevenemang. Även på vintern finns ett stort kulturutbud och föreningsliv. Här finns fina kulturhistoriska miljöer i Gamla stan med medeltidskyrkan S:t Laurentii och låga trähus. Längs ån kan man cykla till stranden på några minuter.
I Falkenbergs tätort finns högstadieskolorna Tullbroskolan och Tångaskolan, F-5-skolorna Schubergstorp och Fajansskolan, den kommunala gymnasieskolan. Det finns också gott om förskolor. Läs mer på: www.edu.falkenberg.se eller www.montessorifalkenberg.se
Det speciella med att bo i Falkenbergs centrum är just att det är nära till allting. Det är gångavstånd till gymnasieskola, bibliotek, butiker, biograf, evenemangshall, museum, kaféer, restauranger och pubar. Samtidigt har man naturen på två minuters avstånd med promenadvägarna vid Ätran och Vallarna på andra sidan Tullbron. Det är smidigt att bo i centrum om man tågpendlar, bussarna till stationen går från Stortorget.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 7,14300
Andel av insats: 7,14300
Andel av månadsavgift: 7,14

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

487 707 kr
Baserad på årsredovisning från 2022

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Tältet 19 i Falkenbergs kommun. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus med totalt 10 stycken lägenheter samt 13 parkeringsplatser. Byggnationen pågick under 2017 och inflytt skedde under juni 2018.

Gemensamma utrymmen

Förråd finns i fastighetens källare.

Parkering

Bilplats 1: P-plats , ingår i avgiften.

Ekonomi

Månadsavgift

3 456 kr
I avgiften ingår värme, vatten, parkeringsplats och bostadsrättstillägg

Driftkostnader

805 kr/månad
Årlig elförbrukning: 2578 kWh/år
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 397 kr
Försäkring: 128 kr
Internet/tv: 280 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 19 Visa alla 25 bilder
 

Planritning

Karta och område

Ringvägen 10, Falkenberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3456 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Tätorten, Falkenberg
Ringvägen 10
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning