Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 922 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Daniella Ahlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Daniella Ahlström
Fastighetsmäklare
Anngelica Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anngelica Johansson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Falkenberg

August Bondesons väg 1

Månadsavgift: 3 922 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Daniella Ahlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Daniella Ahlström
Fastighetsmäklare
Anngelica Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Anngelica Johansson
Mäklarassistent
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Tvårumslägenhet med inglasad balkong högst upp i huset!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 55 m2
  • Lägenhetsnummer: 204061001-0104
  • Byggnadsår: 1956
  • Månadsavgift: 3 922 kr
  • Driftkostnad: 883 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4 av 4
  • Hiss: Nej

Varmt välkomna till August Bondesons väg 1 och denna mysiga lägenhet på fjärde våning med en härlig utsikt!

Denna lägenhet bjuder in till ett bekvämt boende med en hemtrevlig känsla och en låg avgift. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp tack vare sina många takfönster. Eftersom lägenheten ligger i hörnet av huset och inte har något annat hus som tittar direkt in blir detta en väldigt privat och insynsskyddad lägenhet.

Köket har en charmig karaktär och gott om förvaringsmöjligheter. Denna bostad erbjuder även ett helkaklat badrum, ett rymligt sovrum samt ett ljust och luftigt vardagsrum. Utöver detta har lägenheten även en härlig inglasad balkong, där du kan njuta av en fantastisk utsikt samtidigt som du skyddas från väder och vind. Här kan du koppla av och njuta av lugnet i området stora delar av året.

Lägenheten finns i det populära området Herting där du har närhet till både havet och centrum. Dessutom kan du utforska de vackra promenadstråken i området och njuta av naturen. På toppen av huset finner du denna mysiga tvårumslägenhet med en inglasad balkong. Här har du möjligheten att bo bekvämt och samtidigt njuta av en härlig utsikt. Det här är verkligen ett hem där du kan trivas.

Låter detta intressant för er så är ni varmt välkomna att kontakta mig eller anmäla ert intresse så hör jag av mig!

Om Bostaden

Beskrivning

Entré/hall
Här välkomnas du in i mitten av bostaden och når ifrån hallen alla bostadens rum. Det finns både plats för att hänga av sig ytterkläderna och plats för andra hallmöbler om man önskar det. Golvet är klätt av ett fint parkettgolv tillsammans med väggar målade i vitt.

Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet nås till höger från entrén och har ett fint laminatgolv tillsammans med ljusa ytskikt på väggarna. Här finns gott om plats för en soffgrupp och andra möbler, kanske är det en liten kontorshörna du söker eller extra förvaringsplats, du kan forma den delen precis efter dina behov. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen.

Kök
Köket når du rakt fram ifrån entrén. Det fina parkettgolvet från hallen fortsätter även in i köket tillsammans med väggar i en ljusgrå färg och en fin fondtapet som fint bryter av. Köksluckorna i vitt tillsammans med bänkskiva och detaljer i ek blir en fin kombination. I köket finns det plats för en matgrupp där takfönstret ovanför skapar ett fint ljusinsläpp. I andra delen av köket finns det ett fönster med utsikt mot fotbollsplanerna. anslutning till köket nås lägenhetens förråd. Köket är utrustat med en spis och ugn (Bosch), en fläkt (Electrolux), en diskmaskin inköpt 2020 samt ett kylskåp (Bosch). Frys finns inne i förrådsdelen som nås ifrån köket.

Sovrum
Till vänster om entrén når du bostadens sovrum. Detta är ett rymligt rum med nya ytskikt i form av ett mörkare laminatgolv tillsammans med tapetserade väggar i en ljus färg. Längs med en av väggarna finns det garderober. Här finns också ett stort fönster med utsikt över innergården.

Badrum
Ifrån hallen nås det helkaklat badrummet i ljusa toner. Tack vare hörnläget i huset finns det ett stort fönster i badrummet som skapar ett fint ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med en vägghängd wc-stol, ett tvättställ med kommod, en dusch samt en toppmatad tvättmaskin från 2019 av märket Electrolux.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 55 m2
Lägenhetsnummer: 204061001-0104
Byggnadsår: 1956
Driftkostnad: 883 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 4
Hiss: Nej
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Till lägenheten finns det ett förråd som är upplåtet med annan nyttjanderätt än bostadsrätt. Detta nås ifrån lägenheten. I källaren finns det också ett matförråd som tillhör lägenheten.

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: Inglasad balkong med en härlig utsikt över fotbollsplanerna. Här har du knappt någon insyn och kan njuta av eftermiddagskaffet i lugn och ro. Detta blir som ett extra rum som du kan använda dig av stora delar av året.

Tv/Internetanslutning

Bredband/fiber och tv-grundutbud via Bredbandbolaget ingår i avgiften

Värme- och ventilationsanläggning

Bergvärme

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg
Område: Tätorten

Omgivning

Området har närhet till både Skrea strand och centrum. Hertingskolan är områdets F-6-skola och äldre elever har nära till Tullbroskolan. Här finns också förskolor för de yngsta barnen. Läs gärna mer på: www.edu.falkenberg eller www.montessorifalkenberg.se. Vid Halmstadsvägen ligger två banvaktsstugor som är ett minne från järnvägsepoken. Intill Hertingskolan finns Falkenbergs IP som är hemmaplan för Falkenbergs FF, men en ny arena är under uppbyggnad på andra sidan Kristineslättsallén. På Hjortsbergs centrum finns livsmedelsbutik, apotek, skoaffär, blomsterhandel, bageri med flera butiker men mataffär finns också vid Slättenrondellen. På Herting finner man många q-märkta hus, Hertingskogen och den vackra Skogskyrkogården.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,73719
Andel av insats: 0,73720
Andel av månadsavgift: 0,0073719

Andelskommentar

Andel i föreningen samt andel av insats är angiva i procent medans andel av månadsavgift är angivet i decimaler.

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

210 615 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningens verksamhet sköts av styrelsen som väljs av medlemmarna. Till sin hjälp anlitar styrelsen Riksbyggen för ekonomisk och teknisk förvaltning.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 1991 Fönsterbyten.
1998-2000 Stambyte duschrum och kök.
2010 Nya entrédörrar till lägenheter.
2011 Bredbandsinstallation.
2012 Byggt miljöhus med källsortering.
2014 Renovering av bastu.
2014 Bergvärme och isolering av vindar.
2015 Nya maskiner i tvättstugorna.
2015 Målning av takkupor och tak och byte av lägenhetsdörrar
2018 Inglasning av balkonger
2019 Dränering runt lägenhetshus
2020 Relining alla avlopp i lägenhetshusen (bottenvåning)
2021 Uppfräschning av samtliga tvättstugor (nya maskiner och utrustning).
2021 Renoverat, behandlat och tvättat taken, Underhållit markytor samt pergolan. Underhåll torkrum samt bytt förrådsdörrar.
2022 Installerat porttelefon och tagg för att komma in i byggnaderna. Digitalt bokningssystem för tvättstugorna är installerat där möjlighet att boka tid via en app samt boka på en bokningstavla vid tvättstugorna finns.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, matkällare och bastu i källaren, bokningslista finns intill bastun. Portlås nattetid. Välutrustad och helkaklad tvättstuga med både tvättmaskiner och torktumlare. Även två torkrum.

Stensättningar och planteringar på den välskötta innergården. Miljöhus (byggt 2012) med kärl för hushållssopor, glas, tidningar, wellpapp, metallförpackningar, pappersförpackningar, plastförpackningar, batteri och lampor.

Parkering

Bilplats 1: Garage , har separat kö.
24 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Fria p-platser finns för boende och gäster, dock ej platsbestämda.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningens årsavgift ändrades 2017-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2018-07-01 då den höjdes 1%
Föreningens årsavgift ändrades 2019-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2020-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2021-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2022-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2023-07-01 då den höjdes 5%

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 922 kr
Bostadsrättstillägg
I avgiften ingår värme, VA, internet och tv-grundpaket, bostadsrättstillägg

Driftkostnader

883 kr/månad
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Hushållselen är angiven efter avdrag för elstöd.

Fördelas enligt följande

El: 406 kr
Försäkring: 136 kr
Obligatoriskt balkongtillägg: 341 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Föreningens årsavgift ändrades 2017-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2018-07-01 då den höjdes 1%
Föreningens årsavgift ändrades 2019-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2020-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2021-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2022-07-01 då den höjdes 2%
Föreningens årsavgift ändrades 2023-07-01 då den höjdes 5%

Pantbrev

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 97 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 56 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-04-08
Besiktningsman: Elmgren Riksbyggen

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder och 3D

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Planritning

Karta och område

August Bondesons väg 1, Falkenberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3922 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Tätorten, Falkenberg
August Bondesons väg 1
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning