Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 070 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Anna Rahm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anna Rahm
Fastighetsmäklare & Specialist på jord och skogsbruk
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Falkenberg

Arvidstorpsvägen 53

Pris (Utgångspris): 
2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 070 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Anna Rahm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anna Rahm
Fastighetsmäklare & Specialist på jord och skogsbruk
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Fin trerummare i populära Arvidstorp!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 79 m2
  • Lägenhetsnummer: B32
  • Byggnadsår: 2019
  • Månadsavgift: 5 070 kr
  • Driftkostnad: 877 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 9
  • Hiss: Ja

Denna fantastiska trerumslägenhet på tredje våningen är en unik pärla med många fördelar som du inte vill missa.

Bostadens höjdpunkt är den generösa inglasade balkongen som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge i kvällssolen. Här kan du njuta av solnedgångarna, odla dina favoritväxter och skapa minnen som varar livet ut.

Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger en ljus och rymlig atmosfär. Det är perfekt för dig som älskar att laga mat samtidigt som du umgås med vänner och familj. Köket är modernt och fullt utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen ännu enklare och mer bekväm. Här behöver du inte längre oroa dig för att boka tid i tvättstugan.

Läget är helt optimalt med närhet till både Falkenbergs centrum och den vackra Skrea strand. Du har alla bekvämligheter och nöjen inom räckhåll, samtidigt som du har möjlighet att njuta av naturen och det sköna havet. Falkenberg erbjuder ett rikt kulturutbud, restauranger, shopping och mycket mer.

Denna lägenhet är perfekt för dig som söker det bästa av två världar: en bekväm och modern bostad i ett lugnt område med närhet till stadslivet och havet. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende här i Falkenberg. Kontakta mig redan idag för att boka en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

Om Bostaden

Beskrivning

Entréhall:
Ni kommer in i en hall där det finns klädförvaring bakom skjutdörrar direkt till vänster. Dörrarna är i tonad spegel så man kan ta sig en titt där innan man går ut.
På golvet ligger en fin ekparkett som är genomgående i hela bostaden.

Sovrum 1:
Till höger från hallen kommer ni till det största av de två sovrummen. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och utmed ena väggen är det massor av garderober.

Kök / vardagsrum:
Köket är ljust och stort. Det är mycket arbetsytor och bra med förvaring. Fönster från två håll släpper in bra ljus. I köksdelen finns plats för ett matbord. I vardagsrumsvinkeln finns plats för en mysig soffhörna att slappa i på kvällskvisten.

Sovrum 2:
Från vardagsrummet kommer ni till sovrum två som är lite mindre än det första. Detta är perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Uterum:
Inglasar uterum som ger lägenheten ett extra rum stora delar av året. Här sitter man och njuter av eftermiddag och kvällsol.

Badrum:
Badrummet är helkaklat. Här finns en duschhörna, handukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 79 m2
Lägenhetsnummer: B32
Pris (Utgångspris): 2 495 000 kr
Byggnadsår: 2019
Driftkostnad: 877 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 9
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Våningshus varav 8 av 9 våningar har lägenhetsplan. Hiss finns installerat i lägenhetshuset.

Tv/Internetanslutning

Fiber är intstallerat.

Värme- och ventilationsanläggning

Vattenburen värme med radiatorer. Uppvärmt med fjärrvärme.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg
Område: Tätorten

Omgivning

Områdesbeskrivning Arvidstorp

I Arvidstorp har man nära till stan och till skolor som Tångaskolan, Falkenbergs Montessoriskola samt Falkenbergs Gymnasieskola. Här finns också flera förskolor. Läs mer på falkenberg.se. Närhet till livsmedelsbutikerna Netto samt Ica Kvantum. Bra cykelvägar finns till stationen och natursköna promenader i Stafsinge. I området ligger AIK-vallen som är hemmaplan åt fotbollslaget Arvidstorps IK. Arvidstorp sluttar till stadskärnan och på vägen dit finns b.l.a. kvarterskrog och Stålboms Konditori med fika, och som sommartid också har evenemang med livemusik. När man började bygga bostäder i Arvidstorp i början av 1900-talet var det en arbetsstadsdel och husen var ganska små. Under hundra år har man byggt om och byggt till, rivit och byggt nytt. Det finns hus från alla epoker. För 50 år sedan fanns här mest enkla trähus men efter många om- och nybyggnader under det senaste halvseklet domineras stadsdelen nu av villor. Här finns också en del flerfamiljshus och bostadsrätter.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,028798
Andel av månadsavgift: 0,028798

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

712 233 kr
Beräknad från årsredovisning 2022

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Gemensamma utrymmen

Trädgårdsplatta
I anslutning till bostadshuset finns en upphöjd, avskild och grönskande trädgård på 750 kvadratmeter med grillplatser och gott om utrymme för såväl gemensamma som enskilda aktiviteter. På fastighetens omgivande naturtomt finns möjligheter till odling på små trädgårdslotter.

Gemensamhetslokal
I källarvåningen hittar du en gemensam lokal för alla boende med pentry, storbilds-tv, relaxavdelning och bastu. Här kommer föreningens gemensamma aktiviteter kunna äga rum men den ska också gå att hyra för eget bruk eller som övernattningslägenhet till gäster.

Utsiktsplats
Utöver de åtta våningarna med lägenheter finns även en liten yta på nionde plan, ovanpå trapphuset och mellan husets två tak. Här finns en utsiktsplats i västerläge tillgänglig för alla boende. Ta en fika och njut av en strålande utsikt på drygt 50 meter över havsnivån!

Parkering

Parkeringsplats i garaget ingår för lägenhetstyp 1-4. Lägenhetstyp 5 har sin plats utomhus.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: 2022-07-01 höjdes avgifterna med 5%
2023-01-01 höjdes avgifterna med 5%

Kommunikationer

Busshållplats finns inom 100 meters avstånd.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

2 495 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 070 kr
I avgiften ingår värme, garage och parkeringsplats

Driftkostnader

877 kr/månad
Antal i hushållet: 1
Kommentar: Föreningen har beslutat om kollektivt bredband 100/100 samt TV kanaler genom Telia Lagom ( 20 kanaler).

Fördelas enligt följande

El: 405 kr
Försäkring: 183 kr
Bredband TV Telia: 289 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

2022-07-01 höjdes avgifterna med 5%
2023-01-01 höjdes avgifterna med 5%

Pantbrev

Pantsättning: Uppgift om pantsättning saknas

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Karta och område

Arvidstorpsvägen 53, Falkenberg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5070 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Tätorten, Falkenberg
Arvidstorpsvägen 53
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning