Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 500 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lotta Andersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Lotta Andersson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Vänersborg

Lyckhemsgatan 8E

Månadsavgift: 3 500 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Lotta Andersson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Lotta Andersson
Franchisetagare, Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

FREDRIKSBERG

  • Typ: Radhus
  • Rum: 4, varav 2 sovrum
  • Boarea: 72 m2
  • Biarea: 25 m2
  • Lägenhetsnummer: 13
  • Byggnadsår: 1946-1948
  • Månadsavgift: 3 500 kr
  • Driftkostnad: 500 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Nej

På vackra Fredriksberg hittar du detta mycket fräscha och hemtrevliga radhus! Alldeles perfekt för dig som längtar till eget hus men oroar dig över stora lån, utvändiga renoveringar och dyra driftkostnader. I denna fina bostadsrättsförening trivs gammal som ung lika bra! Hemmet inbjuder till sköna långa dagar i solens sken på stora fina altanen, härliga middagar tillagas i fräscha köket och avnjuts vid matbordet med utsikt över baksidan. Det finns också fräscht badrum, 2 sovrum och biytorna i källaren är renoverade och har både TV-rum och tvättstuga/toalett. Perfekt läge med 5 minuter till sportcentrum och skolor och vid det härliga promenadstråket vid vattnet kan du bada eller ta dig på 10 minuter till resecentrum.

Detta är en kommande försäljning - kontakta mäklaren för mer information om ev. förhandsvisning och pris.

Om Bostaden

Beskrivning

Bottenvåningens planlösning:

Kom med in i detta fräscha, hemtrevliga och sköna hem! Här är det mesta i bostadsplanen renoverat 2012-2014 och sedan har nuvarande ägare fortsatt att renovera källarplanet under 2016.

Bottenvåningens planlösning:

ENTRÉHALLEN. När du öppnar den fina ytterdörren slås du direkt av den moderna öppna planlösningen där du ser rakt igenom våningsplanet till altanen på andra sidan. Hallen övergår genom öppna ytor i både kök och matplatsen/allrummet. Här ligger ett snyggt grått klinkergolv som även följer med upp på väggen vid den praktiska avhängningsplatsen.
KÖKET. Hallen öppnar upp sig mot det härliga köket som också har en stor köksö mot matplatsdelen/allrummet. Här spenderas många sköna höstkvällar med långkok och småprat och köksön är platsen för frukostmuslin. Det är ett svart IKEA-kök med lyxigt side-by side kyl/frys med inbyggd ismaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, kolfilterfläkt, massiva ekbänkskivor samt fint mosaikkakel över arbetsytorna.
MATPLATSEN/ALLRUMMET. Från hallen och köket fortsätter det fina klinkergolvet in till matplatsen/allrummet. Här är också en kompassros inlagt i golvet som dekoration. Från matplatsen kommer du ut på den sköna altanen som har sol från lunch till sena kvällen.

Övervåningens planlösning:

ÖVRE HALLEN. Ta den fint renoverade trappan upp till den lilla övre hallen. Här är klinkergolv, uppgång till vinden samt ett praktiskt städförråd.
SOVRUM 1. Från vänster i trapphallen kommer vi till fina sovrum 1. Här är ett snyggt mörkt parkettgolv samt en praktisk klädkammare.
SOVRUM 2. Från höger i trapphallen hittar vi det fina andra sovrummet. Detta har samma mörka parkettgolv och en snygg stenfondvägg.
BADRUMMET. Radhusets fräscha och riktigt snygga badrum hittar du rakt fram. Detta har klinkergolv samt helkaklade väggar. Det finns dusch med vikväggar, WC, handfat med stor kommod och spegel över samt en elektrisk handdukstork.

Källarplanets planlösning:

NEDRE HALLEN. När du tar trappan ner så kommer du direkt till den fina nyrenoverade nedre hallen. Här är parkettgolv (platon under) och ett praktiskt förrådsutrymme under trappan. Det finns även ett elelement som går på hushållselen.
TVÄTTSTUGAN MED EXTRA TOALETT. Den mycket praktiska och fräscha tvättstugan totalrenoverades 2016. Här är snyggt klinkergolv samt vävade målade väggar. Det finns en fin tvättbänk med ho, förvaring, tvättmaskin samt tumlare. I tvättstugan finns också en extra toalettstol samt ventilationsfläkt.
TV-RUMMET. TV-rummet är nyrenoverat och har en skön varm matta, ventilerade lister samt mörka väggar (platonsystem, ventilerade lister).

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 2 sovrum
Boarea: 72 m2
Biarea: 25 m2
Lägenhetsnummer: 13
Byggnadsår: 1946-1948
Driftkostnad: 500 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen
2 plan med källare. Källaren avser biytan och här finns ytterligare ett rum, tvättstuga/toalett samt hall.

Tomt/balkong/uteplats

Altan: I perfekt solläge finns uteplatsen på baksidan! Här är en nästan ny trätrallsaltan med underbara ytor för att njuta i solen och grilla med vänner. Från altanen är det en öppning ut på den gemensamma gräsytan bakom - perfekt för lek och spring! Över altanen finns en stor elstyrd terrassmarkis för de allra varmaste dagarna eller när regnet faller lite lätt.

Tv/Internetanslutning

TV: Ansluten till kabel-Tv-nät, ComHem.
Internet: Via kabel-TV, ComHem-hus.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Vänersborg
Område: Fredriksberg

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 3,125%

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

160 790 kr
Avser 2023 årsredovisning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2001 Byte av papp samt tegel på tak. Plåtbeslagning av skorstenar. Utbyte av vissa stuprör, hängrännor, takluckor och evakueringsrör.
2002 Installerat nya rör för kall och varmvatten överallt. Tätning mot bostadsväggen i källargången.
2003 Kompletterat ytterbelysningen med 4 fristående stolpar.
2005 Den ursprungliga elinstallationen bytts ut till ny FK-ledning. Nya apparater ersätter de gamla. Hela anläggningen jordas.
2006 Utökning av parkeringsplatser.
2007 Utökning av dagvattenledning och dränering vid länga 4. Plåtbeklädnad av samtliga vindskivor av husen.
2009 Byte av VVC-rör med varmvatten. Renovering av pannrummet. Nytt cykelställ vid 4:an inklusive asfaltering.
2011 Byte av fönster på västsidan och gavlar till aluminium. Relinat och renoverat avloppen och stammarna. Iordningställt ny lekplats.
2013 Totalrenovering av den gemensamma tvättstugan.
2017 Målning av fasad samt byte av ytterdörrar.
2023-2024 Omdränering av radhusens framsidor samt återställande och nya trappor till entréerna.

Gemensamma utrymmen

Samlingslokal, övernattningslägenhet, tvättstuga och cykelställ. Möjlighet att förvara bildäck finns i gemensamt utrymme.

Föreningen har en trevlig gård med lekplats och gröna ytor att springa av sig på.

Bostadsrätten har vindsförråd som är helt golvat med heltäckningsmatta på och det finns el samt TV-antennuttag.

Parkering

Det finns en parkeringsplats med eluttag (går på den egna hushållselen) som ingår till bostadsrätten. Denna ligger precis framför radhusets entré.
Föreningen har också 4 gästparkeringsplatser.

Ekonomi

Månadsavgift

3 500 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, parkeringsplats och bostadsrättstillägg

Driftkostnader

500 kr/månad

Fördelas enligt följande

El: 500 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantsättning

Uppgift om pantsättning saknas

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 91 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 129 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2021-09-10

Inre reparationsfond

Summa: 2 420 kr

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 32 Visa alla 38 bilder
 

Planritning

Karta och område

Lyckhemsgatan 8E, Vänersborg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3500 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Fredriksberg, Vänersborg
Lyckhemsgatan 8E
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning