Hoppa till innehåll
 
Pris (Utgångspris): 
1 900 000 kr
Månadsavgift: 5 748 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Helena Leonardsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Helena Leonardsson
Franchisetagare/ Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion
Falun

Kungsgårdsvägen 8

Pris (Utgångspris): 
1 900 000 kr
Månadsavgift: 5 748 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Helena Leonardsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Helena Leonardsson
Franchisetagare/ Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 2 sovrum
  • Boarea: 90 kvm
  • Lägenhetsnummer: 203771001-0073
  • Byggnadsår: 1954
  • Månadsavgift: 5 748 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 3
  • Hiss: Nej

TREVLIG FYRA MED ATTRAKTIVT LÄGE, ÖPPEN SPIS OCH TVÅ BALKONGER!
Flytta in och njut av denna trevliga bostad med härliga omgivningar i Övre Norslund - endast en kort promenad från Falu affärsstråk, Resecentrum, Regementets marknadsplats, Falu Lasarett, Tingsrätten, Lugnet och Högskolan.
På Kungsgårdsvägen 8 välkomnar en generös fyrarummare om ca 90 kvm med tilltalande egenskaper som två balkonger varav en inglasad, vacker öppen spis, badrum, wc-rum samt gott om förvaringsutrymmen. Generös takhöjd och fina fönsterpartier i tre väderstreck bidrar till ett härligt ljusflöde och en hemtrevlig atmosfär. Bostaden är genomgående i välskött skick. Trivsamt kök med ljus inredning och plats för matbord. Från köket nås matrummet och vidare den trevliga inglasade balkongen. Inbjudande vardagsrum med fin öppen spis samt med utgång till den andra balkongen. Båda balkongerna med härligt fritt läge och chans till många sköna soltimmar. Här kan ni njuta av den fina utsikten över innergården och den trevliga porlande bäcken som rinner förbi. Två bra sovrum med praktiska klädkammare. Fräscht helkaklat badrum i ljus färgsättning. Entréhall med intilliggande wc-rum samt en inre möblerbar möblerbar hall. Till bostaden hör ett rymligt vindsförråd samt två källarförråd.

Brf Dalregementet är en välskött förening där många av de större renoveringarna är utförda under senare år såsom stambyte, fasad- och takrenovering, ny el med automatsäkringar, nya fönster, nya säkerhetsdörrar och installation av Falu Stadsnät. Föreningen har förutom de trevliga trädgårdarna med gräsmattor och fina planteringar, en porlande bäck som rinner genom området (Högbobäcken). Lekpark, boulebana, flertalet utegrupper samt odlingslotter för de med aspirerande gröna fingrar. Grillplats, partytält med möbler för den som har gäster på besök eller bara önskar äta middag utomhus. I föreningen finns flertal cykelrum, bastu, hobbyrum (snickar- och målarrum), övernattningsrum/samlingsrum, vallabod, blomrum m m.

Övre Norslund är ett grönskande och expanderande område med naturen alldeles inpå knuten. Fina elljusspår för dig som gillar att åka skidor eller ta sköna skogspromenader. En kort promenad från lägenheten finner ni köpcentrum Regementet och Majoren med Ica Maxi, Intersport, Plantagen, Rusta m m. I närheten finner ni även Norslunds centrum med livsmedelsaffärer, vårdcentral, frisör, apotek, Jakt och fiske butik. Bra bussförbindelse in till centrum som ni även når inom promenadavstånd. Ett omtyckt område med närhet till det mesta.

Varmt välkomna!

Om Bostaden

Beskrivning

Varmt välkommen hem till denna generösa fyrarummare om ca 90 kvm belägen med ostört och insynsskyddat läge. Bostaden har en välplanerad planlösning med ett ljust- trevligt kök med matplats, matrum med access till den inglasade balkongen. Stort vardagsrum med vacker öppen spis samt utgång till balkong, två fina sovrum, flertal klädkammare, fräscht badrum med dusch samt wc-rum.

Bostaden presenterar följande planlösning:

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

WC-RUM
Intill entréhallen finns wc-rummet med klinker på golv och ljust målade väggar. Utrustat med handfat, spegelskåp och toalett.

INRE HALL
Rymlig möblerbar inre hall med praktiskt inrett linneskåp. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

KÖK
Väldisponerat och trivsamt kök med ljus köksinredning som bjuder på goda förvaringsutrymmen. Maskinellt utrustat med spis, köksfläkt, kyl/frysskåp, bänkdiskmaskin och mikrovågsugn. Städskåp. Plats för matbord invid fönster. Laminat på golv och tapetserade väggar. Från köket når du praktiskt matrummet och den inbjudande inglasade balkongen.

MATRUM/ARBETSRUM/SOVRUM
Ett fint rum med många användningsområden samt med access till den härliga inglasade balkongen. Laminatgolv och ljust tapetserade väggar.

BALKONG
Stor, inglasad balkong med härligt solläge och fin vy över den gröna omkringmiljön. Fritt läge - ingen insyn. Fint litet kajutfönster mot Kungsgårdsvägen.
Skapa här Din egen sköna utemiljö med utemöbler, blomstrande blomkrukor, kanske en egen liten köksträdgård, klättrande Clematis m m. Här pryder också julgranen sin plats i juletid!

VARDAGSRUM
Mycket ljust och trevligt vardagsrum med vacker öppen spis samt med utgång till balkong. Om så önskas finns här möjlighet att möblera med både soffgrupp och matsalsbord. Fin ekparkett på golv samt ljust tapetserade väggar.

BALKONG
Trevlig möblerbar balkong där ni kan njuta av solen och den fina utsikten över innergården.

SOVRUM 1
Ljust sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och sidemöbel. Praktisk klädförvaring via intilliggande klädkammare. Laminat på golv samt ljust tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Fint sovrum med intilliggande två klädkammare och plats för dubbelsäng. Ljust tapetserade väggar samt plastmatta på golv.

WC/DUSCHRUM
Helkaklat wc/duschrum med ljust kaklade väggar och sandfärgat klinker på golv med skön golvvärme. Vägghängd toalett, handdukstork, duschplats, handfat med underskåp och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 2 sovrum, möjlighet till 3 sovrum
Boarea: 90 kvm
Lägenhetsnummer: 203771001-0073
Pris (Utgångspris): 1 900 000 kr
Byggnadsår: 1954
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om lägenhetens yta härrör från föreningen. Olika mätmetoder har används över tid. Uppmätt yta med dagens metod överensstämmer inte nödvändigtvis med angiven yta i föreningens register. Riksbyggen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta.

Byggnadssätt

Kommentar: Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1954
Hiss: Nej
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Det finns bastu, cykelförråd, hobbyrum, förråd, samlingslokal, tvättstuga, vallabod och övernattningslägenhet.
I området finns det tillgång till kolonilott och boulebana.

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: Tele2
Tillgång till internet via Falu stadsnät.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Allmänt

Län: Dalarna
Kommun: Falun
Område: Övre Norslund

Omgivning

I området finns det tillgång till kolonilott och boulebana.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,42725
Andel av insats: 1,45120
Andel av månadsavgift: 1,41251
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

292 074 kr
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Om föreningen

Välskött, engagerad och solid förening. Brf Dalregementet består av 83 lägenheter och 9 st lokaler. Fin, grön omkringmiljö med gräsmatta, planteringar, lekpark, boulebana samt odlingslotter.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Dalregementet
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Falun

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Stamrenovering
Installation Falu stadsnät

2007: Fönsterbyte
2009, 2012: Markarbeten
2011-2012: Fasad- och takrenovering
2014: Elcentral, målning källarfönster, garage
2015: Byte huvudledningar el, stolpbelysning, expantionskärl, entrédörrar, byte motorvärmare
2016: Säkerhetsdörrar, projektering fasadrenovering
2017: Fasadrenovering, markytor
2018: Fasadrenovering
2019: Dränering, markytor
2020: Dränering

Gemensamma utrymmen

FÖRRÅD
Det finns ett stort vindsförråd och två källarförråd varav ett med eluttag som tillhör lägenheten.

TVÄTTSTUGA
Praktisk, fräsch tvättstuga finns att tillgå i fastighetens källarplan.

ÖVRIGA GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Det finns bastu, cykelförråd, hobbyrum, samlingslokal, vallabod och övernattningslägenhet.

Parkering

20 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
38 parkeringsplatser med eluttag. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
12 carportplatser. Till carportplatsen är det separat kö.
Parkeringsplatser utan eluttag samt gästplatser finns att tillgå utan kostnad. Parkeringstillstånd krävs, utdelas av föreningen.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

1 900 000 kr

Månadsavgift

5 748 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, parkeringsplats och bostadsrättstillägg
Parkeringstillstånd krävs på gården, utdelas av föreningen dvs du har ingen specifik plats.
Föreningen har ett obligatoriskt tillägg av el på 1014 kr/månaden.
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 5 Visa alla 11 bilder
 

Karta & område

Kungsgårdsvägen 8, Falun

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 5748 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Helena Leonardsson

Franchisetagare/ Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning