Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
3 350 000 kr
Månadsavgift: 4 893 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Sofie Larsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofie Larsson
Franchisetagare/ Fastighetsmäklare/ Certifierad nyproduktion och kommersiella fastigheter
Falun

Sara Lisas Väg 34

Utgångspris: 
3 350 000 kr
Månadsavgift: 4 893 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Sofie Larsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sofie Larsson
Franchisetagare/ Fastighetsmäklare/ Certifierad nyproduktion och kommersiella fastigheter

NÄSTINTILL NYBYGGT I LILLA KÄLLVIKEN - TILLTALANDE BOENDE I TVÅ PLAN MED EGEN TRÄDGÅRD OCH UTEPLATS!

  • Typ: Kedjehus
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: 122 kvm
  • Lägenhetsnummer: 03-1002
  • Byggnadsår: 2020
  • Månadsavgift: 4 893 kr
  • Driftkostnad: 2 100 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

NÄSTINTILL NYBYGGT I LILLA KÄLLVIKEN - TILLTALANDE BOENDE I TVÅ PLAN MED EGEN TRÄDGÅRD OCH UTEPLATS!
Här erbjuds ett modernt och smakfullt inrett tvåplanshus i Lilla Källviken! Ett väldisponerat och tilltalande boende byggt 2020 med genomgående ljusa väggar och fina enhetliga parkettgolv. Entréplanet bjuder på en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor. Stämningsgivande och effektfull braskamin centralt placerad i vardagsrummet samt med direkt access ut till den härliga stensatta uteplatsen och trädgården. De stora fönsterpartierna och genomsikten från entrén ut mot baksidan skapar ett fantastiskt ljusinsläpp - en känsla av rymd som suddar ur gränserna mellan ute och inne. Välkomnande entréhall med yteffektivt förrådsutrymme under trappen samt en praktisk tvättstuga belägen i anslutning till entrén. På det övre planet finns tre fina sovrum, allrum som med fördel kan göras till ett fjärde sovrum för den som bättre behöver det, stilrent och helkaklat badrum med badkar samt klädkammare. Härlig, lagom stor trädgårdstomt och välkomnande stensatt uteplats intill entrén med skärmtak med optimal ljussättning via infälld spotlights. Grusad uppfart samt carport och förråd. Ett optimalt boende för Er som söker nytt och modernt med lugnt, familjevänligt läge!

Idylliska och familjevänliga Lilla Källviken ligger ca 3 km, på en höjd strax ovanför Falun. Rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus ligger en kort cykeltur bort. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Fin cykelväg ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på CityGross ca 800 meter från området mot Rv50/E16.
Flera förskolor finns i området och Grundskola F-6 finns i både Främby och på Galgberget dit man enkelt promenerar via gång- och cykelvägar. Närhet till sjön Runn, båthamn, badplats samt rekreation vid Främby udde med alla dess aktiviteter.

Om Bostaden

Beskrivning

Utöver standard så har nuvarande ägare valt till innerväggsisolering, braskamin 520T inkl fläkt, spotlights i tak samt vitrinskåp i kök, kakel i kök.

ENTRÉPLAN:
ENTRÉ/HALL
Välkomnande entréhall med fint klinkergolv närmast entrén och fin ekparkett i den inre hallen. Vitmålade väggar. Städskåp och garderob.

VARDAGSRUM
Ett generöst vardagsrum med en stämningsgivande braskamin från Contura samt med direkt access till den härliga uteplatsen. I vardagsrummet finner Ni plats för både soffgrupp och extra matsalsmöbel för den som önskar det. Fin ekparkett på golv och vitmålade väggar.

KÖK
Stilrent inrett kök med plats för matgrupp intill fönstret med utsikt mot entrésidan. Klassisk vit köksinredning från HTH med fina överskåp i vitrindel med belysning. Full maskinell utrustning från Siemens (köksfläkt, häll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, kyl, frys och diskmaskin). Spotlight-belysning i taket som ger optimal ljussättning. Fint melerat kakel i varmbeige ton ovan den laminatskivan i trästruktur. Fin ekparkett på golv och vitmålade väggar.

BADRUM
Helkaklat och modernt inrett badrum med vitt kakel på vägg och ljusgrå klinker på golv. Utrustat med toalett, dusch med infällbara duschdörrar i glas samt handfatskommod med underskåp och spegelskåp.

TVÄTTSTUGA
Praktisk och funktionell tvättstuga med fint klinkergolv samt vitmålade väggar. Utrustad med tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Siemens), tvättställ och arbetsbänk.

ÖVRE PLAN:
HALL
Trevlig hall med fin ekparkett på golv och vitmålade väggar samt angränsande klädkammare.

ALLRUM
Ett bra och funktionellt rum att använda som tv-rum eller konvertera till ett fjärde sovrum för den som bättre behöver det. Fönster i två väderstreck som ger rummet ett fint ljusinsläpp. Fin ekparkett på golv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Fönster i två väderstreck som ger rummet ett fint ljusinsläpp och ger en fantastisk utsikt mot Källvikens slalombacke. Fin ekparkett på golv och vitmålade väggar samt två rymliga garderober.

SOVRUM 2
Fint sovrum med fönster i två väderstreck som ger rummet ett fint ljusinsläpp. Fin ekparkett på golv och vitmålade väggar samt garderober och linneskåp.

SOVRUM 3
Trevligt sovrum med fin ekparkett på golv och vitmålade väggar.

BADRUM
Smakfullt inrett badrum med vitt kakel på vägg och ljusbeige melerad klinker på golv med underliggande golvvärme via elslinga. Utrustat med toalett, badkar, handfatskommod med underskåp samt spegels

Sammanfattning

Typ: Kedjehus
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 122 kvm
Lägenhetsnummer: 03-1002
Utgångspris: 3 350 000 kr
Byggnadsår: 2020
Driftkostnad: 2 100 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Kortfattad byggnadsbeskrivning:
Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Prefabricerade volymbyggda träelement
Yttertak: Prefabricerade fackverkstakstolar med betongtakpannor
Fasad: Stående lockläktspanel i trä
Dörrsnickerier: Glasad entrédörr
Fönster: Träfönster av fabrikat Elitfönster, samtliga fönster har 3-glas isolerruta
Innerväggar i bostaden: Prefabricerade och träelement
Kök: Fabrikat från HTH

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: I upplåtelsen ingår tomtmark/trädgård om 432 kvm som består utav gräsmatta, häckar samt uteplatser - en mindre på framsidan och en större på baksidan. Båda är stenlagda. Uteplatserna avskärmas mot grannen med häck och i flera fall en stödmur för att ta upp höjdskillnaderna längs gatan. Det åvilar respektive bostadsrättshavare att ansvara för skötsel och underhåll av trädgård, uteplats och övriga markytor inom den egna "tomten".

Tv/Internetanslutning

Falustadsnät med kabel-tv/bredband

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme, vattenburet värmesystem med golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Allmänt

Län: Dalarna
Kommun: Falun
Område: Källviken

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 7,14286
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Brf Sara Lisas väg 2 består utav 14 st bostadsrättsradhus om vardera 122 kvm fram, med tillhörande carport, förråd och färdiga trädgårdar.

Allmänt

Föreningens namn: Sara Lisas väg 2
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Falun

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet hör en sammanbyggd carport med tillhörande förråd. Carport samt uppfart angörs med hårdgjord yta i form av grus. Plats för avfallshantering finns vid respektive bostadsinnehavares förråd och ombesörjs av bostadsinnehavaren.

Parkering

Egen carport som ingår i upplåtelsen samt grusad uppfart med plats för ytterligare

Ekonomi

Utgångspris

3 350 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 893 kr
I avgiften ingår bostadsrättstillägg, carport, avsättning till yttre underhållsfond . Avgiften är exkl. värme (fjärrvärme), el, IT och sophantering. Dessa redovisas under ”övriga driftkostnader"

Driftkostnader

2 100 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Uppvärmning: 833 kr
Vatten: 300 kr
Sopor: 167 kr
It (kabel-tv och bredband): 400 kr

Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 37 Visa alla 43 bilder
 

Karta & område

Sara Lisas Väg 34, Falun

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4893 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Sofie Larsson

Franchisetagare/ Fastighetsmäklare/ Certifierad nyproduktion och kommersiella fastigheter

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning