Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 053 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Dennis West, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Dennis West
Fastighetsmäklare
Nacka

Bageribacken 2

Månadsavgift: 3 053 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Anmäl intresse
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Dennis West, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Dennis West
Fastighetsmäklare

Tvåa med sjöutsikt och inglasad balkong med västerläge i trivsamma och attraktiva Saltsjöqvarn!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 55 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1062
  • Månadsavgift: 3 053 kr
  • Driftkostnad: 345 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2
  • Hiss: Ja

- Sjöutsikt
- Kvällssol
- Inglasad balkong
- Stabil bostadsrättsförening
- Bästa huset på Bageribacken

Mitt i attraktiva Saltsjöqvarn med ett ogenerat läge i huset hittas denna moderna tvåa. Lägenheten har en härlig utsikt över Stockholms inlopp, Stadsgården och Gröna Lund.
Balkong i trivsamt västerläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. På kvällen syns vackra Stockholm på håll med glittrande lampor som lyser upp från balkong. Den vackra Saltsjön med det unika skådespeleriet som havet erbjuder är precis utanför och från lägenheten syns båtar puttra förbi såväl sommar- som vintertid

Lägenheten tillhör välskötta föreningen Brf Saltsjöqvarn 1 där ekonomin är god och grannarna trevliga. Här finns möjlighet att hyra både en övernattningslägenhet samt en gemensamhetslokal. Utöver det fantastiska boendet finns här vardagslyx som t.ex. garage i anslutning till fastigheten.

Välkomna hem till Saltsjöqvarn och Bageribacken 2!

Detta fantastiska boende bjuder på utomordentliga kommunikationer i form utav buss men inte minst SL-båten! Med de fina pendlarbåtarna tar du dig snabbt och smidigt in till både Nybroplan och Djurgården på cirka 15 minuter.

Dessutom är det gångavstånd in till pulsen på Södermalm såväl som till fina grönområden och en vacker strandpromenad. Närhet till härliga Finnberget med en av de absolut bästa vyerna över Stockholm, utmärkt plats för en härlig picknick. I området finns dessutom en välsorterad ICA-butik med allt man behöver och för den hurtige hittas även Puls och träning. Övriga butiker och all service man kan tänka sig finns i Sickla Köpkvarter och Nacka Forum endast ett stenkast bort.

Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken (kontakta resp. båtklubb för information om medlemskap och ev. kö). Närhet till fantastiska naturområden som Svindersvik och Nyckelviken. I Saltsjöqvarn finns det tillgång till flera restauranger så som populära Boule och Berså samt restaurangen på Elite Hotell. På lyxhotellet Elite Hotell Marina Tower har dessutom Sturebadet SPA-avdelning och gym. Skäm bort din kropp och dina sinnen och njut av ett exklusivt spa och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Föreslagen budstart
*Observera att den föreslagna budstarten inte är ett bedömt marknadsvärde och att säljaren har en förväntan på ett högre slutpris efter budgivning.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Stor hall med gott om plats för avhängning och förvaring samt angränsade klädkammare.

Badrum
Stort och helkaklat badrum. Badrummets utrustning består av WC, handfat med kommod, dusch, spegel, handdukstork, torktumlare samt tvättmaskin.

Kök
Stort och funktionellt kök med goda förvaringsmöjligheter i vita luckor och lådor. Ovan den väl tilltagna arbetsbänken sitter vitt kakel. Plats för matdel intill fönstret med trevlig utsikt över Stockholms inlopp och grönområdet precis utanför på bergsknallen. Kökets maskinella utrustning består av, kyl/frys, diskmaskin, fläkt, spis samt ugn och mikro.

Vardagsrum
Stort och luftig vardagsrum med enormt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt nästintill ingen insyn. Rummet är väl tilltaget och här inryms med fördel soffgrupp modell större samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man den trevliga balkongen i västerläge med utsikt bort mot Stockholms inlopp och Stadsgården med Gröna Lund på andra sidan.

Sovrum
Väl tilltaget sovrum i insynsskyddat läge. Här får du plats med både dubbelsäng samt övrigt möblemang. God förvaring finns i garderobsvägg.

Balkong
Trevlig balkong i västerläge med utsikt mot Stockholms inlopp, Stadsgården och Gröna Lund. Här njuter du i ett privat läge med sol från eftermiddag ända fram till solnedgång! Balkongen är inglasad vilket gör att du kan nyttja den större del om året. Så slå dig ner och njut av båtarna som puttrar förbi.

Förråd
Till bostaden hör ett externt förråd som man får nyttja.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 55 kvm
Lägenhetsnummer: 1062
Driftkostnad: 345 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,42936%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Saltsjöqvarn 1, bildades i november 1999 och omfattar 172 bostadsrätter på Hästholmsvägen 25-33, Västra Finnbodavägen 1-5 samt Bageribacken 2-8. I föreningen finns också lokaler.

Bredband
Bredband via Bahnhof AB. 1000 Mbit/s. Kostnaden för internetuppkopplingen är 100 kr/mån som tas ut tillsammans med månadsavgiften.

Tvättstuga
Finns på Bageribacken 8, gaveln.

Gästlägenhet
Finns på Hästholmsvägen 25, plan 4. Lägenheten består av ett rum, pentry, wc med dusch, kapprum, två garderober. Priset är fn 450 kr/dygn.

Månadsavgiften
I avgiften ingår hushållsvärme, vatten, sopor och kabel TV.
Föreningen kommer höja avgiften med en procent från 1/1 2023 (kontrollerat 2022-04-27).

Cykelrum
Finns på garageplanet på Hästholmsvägen 29, 33 och Västra Finnbodavägen 1 samt på Västra Finnbodavägen 3. Ett antal cykelställ finns också utomhus.

Föreningslokal
Finns på Hästholmsvägen 25, plan 2- och kan hyras.

Innergården
Finns en stor lekplats och en utsiktsplats med bänkar och bord med fin vy över Djurgården/Gröna Lund, Gamla Stan.

Förråd
Till varje lägenhet tillhör också ett källarförråd.

Parkering
Garageplats går att hyra för fn 900 kr/mån om man behöver en elladdningsplats kostar de 1250 kr/månad. Föreningen har 130 garageplatser i fyra plan. I dagsläget finns det inga lediga garageplatser men det brukar inte ta lång tid innan man får tillgång till en plats (kontrollerat med styrelsen 2022-04-27). Särskilda platser för MC finns och dessa kostar 275 kr/mån. Nyinflyttade och boende utan parkeringsplats prioriteras!

För besökande finns ett mindre antal platser (med P-automat) utanför Bageribacken 8 samt ett flertal platser i tunnelgaraget Utsikten.
Vid kö till vår förenings garageplatser hänvisar vi till Aimopark, tel 0771-969000 som hyr ut platser i två P-hus i området eller via mail: https://www.aimopark.se/sv-se/cities/nacka/

Renoveringar
Inga större renoveringar eller arbeten är planerade (kontrollerat med styrelsen 2022-04-27).

Utfört underhåll
2017 - Byte av 5 st hissmotorer. Ommålning av trädelar i fasad.
2018 - byte av 4 st hissmotorer och putsmålning av fasad (endast övre plan) på Bageribacken 2 och 8.
2019 - Föreningen har bytt passersystem med brickor och nya porttelefoner

Föreningens hemsida
https://www.saltsjoqvarn.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Saltsjöqvarn 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 053 kr
Obligatorisk kostnad för internetuppkopplingen är 100 kr/mån och tas ut i samband med månadsavgiften.

Driftkostnader

345 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 245 kr
Försäkring: 100 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 126 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-05-05
Besiktningsman: Peter Sundmark
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 9 Visa alla 15 bilder
 

Planritning

Karta & område

Bageribacken 2, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Maxine Mazy

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Dennis West

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning