Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 4 670 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Nacka

Serenadvägen 14

Månadsavgift: 4 670 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Renoverad tvåa med inglasad balkong i söder, högst upp i huset och hiss finns!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 69 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2330-1-29-5
  • Månadsavgift: 4 670 kr
  • Driftkostnad: 700 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 5 av 5
  • Hiss: Ja

- Optimal planlösning
- Belägen intill Nacka Forum
- Milsvid utsikt över grönska samt innergård
- Stor och inglasad balkong i bästa söderläge

Nu finns denna härliga tvåa ute till försäljning. Här bjuds man på ett toppenläge intill Nacka Forum med närhet till shopping, kommunikationer men också av härlig natur. Bostaden karaktäriseras av en öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. Det är sällan du hittar en tvåa med denna planlösning, så ta nu chansen! På den stora och inglasade balkongen i söder njuter man av en härlig utsikt över innergården men också vacker natur.

Varmt välkomna hem till Serenadvägen 14!

Lägenheten tillhör HSB Brf Tinget som är en stor förening med 214 lägenheter. Bland annat tillhandahåller föreningen fyra tvättstugor, cykelrum, återvinningsrum, grovsoprum, garage och en gemensam lokal där föreningsaktiviteter, möten och privata fester kan anordnas.

Den attraktiva adressen erbjuder ett boende vid ett av Nackas bästa lägen - alldeles intill Nacka Forum med brett shoppingutbud och bekvämligheter så som vårdcentral och flera apotek! Med Hemköp runt hörnet, öppet mellan 7-22 gör det inget om du glömmer någon matvara till middagen. I området finns flera förskolor och en nybyggd lekplats vid Nacka Forum. Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelvikens naturreservat med 4H gård, flertalet motionsspår, badplatser, löparslingor, lekplatser (gamla som nya) och utomhusgym. För er som föredrar inomhusgym eller gruppass finns även Puls & Träning i Nacka Forum. Dessutom har man direkt närhet till Nacka Strand och Kvarnholmen där trevlig strandpromenad erbjuds, café samt SL-båtlinjen.

Här är man bortskämd med utmärkta kommunikationer, till/från Slussen tar ni er snabbast med motorvägsbuss eller innervägen via Sickla köpkvarter där man även når tvärbanan. En kort promenad från bostaden ligger Nacka Strand och härifrån går det bra att ta båten bl.a. till Nybrokajen, Djurgården, Lidingö och Fjäderholmarna. Även Storängens station för Saltsjöbanan finns inom gångavstånd. Nacka Kommun planeras i framtiden at bli stad där b.la Stadsporten ny byggs och sist men inte minst planeras det för framtida tunnelbana i Nacka (2030) att finnas med uppgång/station invid Nacka Forum.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Interiörbeskrivning

Välkommen in i en rymlig hall med hatthylla och angränsade klädkammare. Mellan hallen och klädkammaren har du två skjutdörrsspeglar som delar av och skapar en rymd! I hallen har du också klinker med underliggande golvvärme. Intill hallen finner du ett helkaklat och renoverat badrum. I badrummet har du golvvärme, handfat med kommod och spegel, vägghängd WC, dusch med glasvägg samt handukstork, torktumlare och tvättmaskin. I badrummet har du också en fint och praktiskt vädringsfönster.

Vidare in i lägenheten finner du vardagsrummet och köket som ligger i en halvöppen planlösning. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV, matgrupp samt skrivbord om man så önskar. Tack vare den halvöppna planlösningen kan man med enkla medel duka upp för fest! Köket är renoverat och har vita stommar och luckor och är utrustat med diskmaskin, spis, ugn samt kyl/frys. I köket har man också en bardel där man kan sitta två personer medans det lagas mat.

Från vardagsrummet finner man lägenhetens balkong i ett högt och fritt läge. Här bjuds det på många soltimmar och tack vare inglasningen går detta utrymme att nyttjas nästan året om! Balkongen är rymlig och här får du plats med de möbler du önskar. Sovrummet i lägenheten är stort och rymligt där plats med dubbelsäng samt övrigt möblemang finns. Dessutom har du även tre platsbyggd garderober.

Till lägenheten hör även ett förråd som man får nyttja beläget i källaren.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 69 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2330-1-29-5
Driftkostnad: 700 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5 av 5
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,40680%
Andel av månadsavgift: 0,40831%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Tinget består av tre bostadshus och ett föreningshus om totalt 213 stycken bostadslägenheter som stod klara för inflyttning år 1991. De två stora byggnaderna innefattar 6 portar vardera och det mindre huset har två portar, Serenadvägen 12-40 med jämna nummer. De två stora husen har varsin ogenerad grön innergård med en nyrenoverad lekplats för barn. Det mindre huset vetter mot en skogsdunge och på norrsidan mot en gräsklädd plan som är omgärdad av vackra kastanjeträd.

Tv och internet.
I avgiften ingår värme, vatten, tv-baskanaler med Tele2. Föreningen har även tecknat bredband via Telenor som ingår i avgiften.

Bredbandskostnaden för en uppkoppling med 250/250 Mbit per sekund kommer alltså att ingå i månadsavgiften till föreningen under de kommande tre (3) år, med start den 1/3- 2020. Detsamma gäller telefoniabonnemanget som är anslutet till det kollektiva avtalet. Det går självklart att uppgradera sitt abonnemang.

Allmänna utrymmen
En föreningslokal i gårdshuset mellan port nr 12 och 22 kan uthyras till medlemmar för en kostnad om 500 kr/dygn och en deponeringsavgift.
Förvaring av cyklar sker på källarplan i port nummer 14 och 32.
Tvättstugor finns på Serenadvägen 12, 22, 30 och 40. Grovtvättmaskin finns i port 12 och 40. Du kan boka ett pass åt gången och max 10 pass per månad. Det går bra att boka tvättstugan genom internet. Tvättmaskinerna byttes nyligen ut.
Övernattningslägenhet finns i föreningen på Serenadvägen 12, kostanden är 300 kr/dygn.

Ekonomi
Inga planerade avgiftsförändringar 2021 (kontrollerat 2020-12-15).

Parkering
- Plats utan tak (utan el) kostar: 375 :- /mån
- Plats under tak (utan el) kostar: 438:- /mån
- Plats under tak med motorvärmare: 500 :- /mån
- Plats med elladdstolpe och motorvärmare: 500 :- /mån. El tillkommer med 2 kr/kwh.
- Plats för MC 219kr/mån

(Obs! Anmälan till denna typ av parkeringsplats kräver att du först tar kontakt med styrelsen).
Har du frågor om parkeringsplatser kontakta HSB:s Kund- och Medlemsservice.
Telefon: 010-442 11 00 alternativt via kontaktformuäret via hemsidan www.hsb.se/stockholm/kontakt .

Gästparkering
Föreningens gästparking administreras av Q-park och avgiften är 10 kr/tim, alternativ 60 kr/dygn eller 3 timmar gratis i Nacka Forums garage som du finner i anslutning till föreningen. Du betalar direkt i automaten i parkeringsgaraget eller via Q-Park appen. Om du behöver parkera tillfälligt för i- och urlastning är det tillåtet att stå utanför portarna i max 15 minuter.
Q-park parkeringsbevakar våra egna inre vägar. Den s.k. Slingan mellan port 22 - 30 samt vägen förbi port 12.
Har du frågor om gästparkering eller parkeringsövervakning kan du kontakta Q-Park på telefon 0771-96 90 00 eller via e-post till info@q-park.se .

Planerat underhåll under 2021 (eventuellt kan det blir försenat pga Covid-19)
- Fönster, dörrar och fönsterbleck målas om i hus 3 och 4
- Byte av stuprännor hus 3
- Spolning av alla stammar
- Tvätt av tegelpannor och plåtdetaljer på föreningshuset
- Garagestädning samt målning av parkeringsrutor

Övrigt
Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB.
Medlemskap i HSB Stockholm betalas av köparen.
Överlåtelsesyn utförs av förvaltaren mellan kontrakt och tillträde.
Föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/brf/tinget
Delat ägarskap godkänns, minst 10 %.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Bostadsrättsförening Tinget i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 670 kr

Driftkostnader

700 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 400 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 83 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2018-05-22
Besiktningsman: Jimmy Östling

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Planritning

Karta & område

Serenadvägen 14, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning