Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Månadsavgift: 6 078 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Staffan John
Fastighetsmäklare, Nackas mest rekommenderade!
Sammanfattning
Månadsavgift: 6 078 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Staffan John
Fastighetsmäklare, Nackas mest rekommenderade!

Landåvägen 6, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: ca 89,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2283-2-205-3
  • Byggnadsår: 1989
  • Månadsavgift: 6 078 kr
  • Driftkostnad: 550 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 3
  • Hiss: Ja

Fantastisk fyra med högt fritt läge och en otrolig utsikt över Stockholms inlopp!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: ca 89,5 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2283-2-205-3
Byggnadsår: 1989
Driftkostnad: 550 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 3
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen
Uppgift om lägenhetsyta grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. Förvaltaren/bostadsrättsföreningen ansvar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. En ny mätning är då att rekommendera.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av insats: 0,48152 %
Andel av månadsavgift: 0,48152 %
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 710 kr

Om föreningen

BRF Mården bildades år 1989 och omfattar 237 bostadslägenheter i flerfamiljshus och bostadsrättsradhus. 14 av lägenheterna ägs av HSB Stockholm och 6 ägs av Nacka kommun. Brf Mården omfattar gård 12 med adresserna Landåvägen 45-77 och gård 13 med adresserna Landåvägen 4-44.

Parkering
Det finns tre garage i Jarlaberg som ägs av Jarlabergs Samfällighet. De finns på Diligensvägen, Fyrspannsvägen och Landåvägen Det finns olika typer av platser: Utomhus bakom staket, under tak, med eller utan motorvärmare och i bur. Dessutom finns speciella platser för MC och mopeder. Besöksparkering finns mot betalning. För frågor och hyresavtal kontakta Cemi 0774-400 990. Det finns även gratis parkering nedanför parkeringsgaraget vid Landåvägen.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har två tvättstugor med flera tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Föreningen tillhandahåller bastu (2 st) samt två festlokaler. Det finns även övernattningsrum/gästlägenheter som kan hyras av föreningens medlemmar till en kostnad av 200 kronor per dygn. Dessa finner ni på Landåvägen 38 och 57. Boende i Mården kan använda föreningens grovsoprum, som finns vid Landåvägens vändplan. Soprummet är bemannat och öppet måndagar mellan 19.00 - 20.00.

Förråd:
Det finns ett antal cykelförråd på både gård 12 och gård 13. Särskilda barnvagnsförråd finns även på gatuplan i vissa portar.

Kabel-TV och Bredband
Kabel-TV levereras av ComHem och basutbudet (Medium + 8 favoriter) ingår i avgiften. Bredband 100 mb/s ingår i avgiften.

Detta ingår i avgiften
I avgiften ingår kostnader för vatten, värme, basutbudet för kabel-TV från ComHem (Medium + 8 favoriter) Bredband ComHem 100/10 mb/s, en fast avgift för IP-telefoni och försäkringstillägget för bostadsrätter.

Utförda renoveringar
Föreningen har bytt ut pumpen, flottörerna och elledningar i/till pumpgropen samt alla fläktar i höghusen. Taket mellan Landåvägen 71 och Landåvägen 75 är nytt. Planteringen vid radhusen och gräsmattan Landåvägen 13 är ny. Under sommaren/hösten 2014 borrade föreningen för bergvärme och satte in värmeåtervinningspumpar. I samband med detta byttes även värmeväxlare, pumpar mm i undercentralerna ut. 2015 uppdaterades gårdsbelysningen. Takrenovering är precis avslutad.

Kommande underhåll
Förningen håller för tillfället på att upprätta en ny energideklaration. Dessutom är dom i slutfasen av en stamspolning (uppgifter kontrollerade 2019-03-27).

Uteplatser (gäller lägenheter på markplan)
Uteplatserna ingår inte i andelstalet och bostadsrättsinnehavaren har inte heller någon nyttjanderätt för uteplatsen. Ägare till lägenheter på markplan får dock använda den uteplats som finns i anslutning till sin lägenhet utan kostnad. Samtliga uteplatser tillhör föreningen. Om exempelvis träaltan vill anläggas istället för stenplattor måste detta godkännas av föreningen.


Övrigt
Brf Mården är en av de sju föreningarna som samverkar i Jarlaberg. De övriga föreningarna är Tullen, Nyckeln och Fjädern (på Diligensvägen), samt Illern, Minken och Uttern på norra sidan av Jarlaberg. De sju föreningarna bildar tillsammans Jarlabergs samfällighet som ansvarar för bl. a. samfälld mark, garagen och sopanläggningen

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s BRF Mården
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Det finns planer att bygga bostäder vid Bergs oljehamn som kan påverka utsikten, se länk nedan samt bifogad fil "Detaljplaneprogram Bergs Gård".
https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-namn/bergs-gard/#panel-startpage

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 656 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

6 078 kr

Driftkostnader

550 kr/mån
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 380 kr
Försäkring: 170 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är beställd
Energiprestanda: 102 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 85 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-04-05
Besiktningsman: Maria Hyborn, Gunnar Karlsen Sverige AB

Alla bilder

+ 17 Visa alla 23 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Landåvägen 6, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy