Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Månadsavgift: 5 255 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Louise Samsioe, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Louise Samsioe
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Sammanfattning
Månadsavgift: 5 255 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Louise Samsioe, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Louise Samsioe
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Diligensvägen 76, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 75 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2623-1-69-5
  • Månadsavgift: 5 255 kr
  • Driftkostnad: 183 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1
  • Hiss: Ja

Rymlig trea med renoverat kök och inglasad balkong. Fint lummigt läge.

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 75 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2623-1-69-5
Driftkostnad: 183 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgift om lägenhetsyta grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan därefter ha förändrats. HSB/bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta och det åligger mottagaren av uppgifter att kontrollera dess riktighet.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av insats: 0,48445 %
Andel av månadsavgift: 0,48445 %
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 473 kr

Om föreningen

Brf Tullen är en av sju bostadsrättsföreningar i Jarlaberg och består av 192 lägenheter fördelade på två gårdar: Diligensvägen 3-37 och Diligensvägen 74-100. Bebyggelsen är blandad med både lägenheter och radhus och de byggdes mellan 1988-1989. Föreningen är en HSB förening som kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. Medlemskap i HSB Stockholm betalas av köparen och är obligatoriskt för boende i HSB föreningar. Minsta ägarandel inom föreningen är 10%. För mer information om föreningen gå in på www.brftullen.se

Kabel-tv och bredband
Ansluten till kabelnät via ComHem. Basutbudet (8 favoriter) ingår i månadsavgiften. Bredband 100 Mbit via fiber som levereras av Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen
Gårdshuset på innergården inrymmer en stor tvättstuga, bastu samt festlokal som kan hyras av medlemmarna. Övriga utrymmen är bl.a. cykelförråd och barnvagnsförråd. Varje lägenhet har dessutom tillgång till ett eget förråd. På varje gård finns en bastu som man kan boka för 50kr/pass. Föreningen tillhandahåller även ett motion -och solarierum som är beläget på Diligensvägen 35. I motionsdelen finns bänk, trappmaskin, motionscykel, enkel roddmaskin och mindre vikter. I solariedelen finns ett solarium samt fläkt och rengöringsartiklar. Alla boende får plocka frukt från fruktträden på innergårdarna.

Gästrum
Brf Tullen har två gästrum, ett på vardera gård. Båda rummen kan hyras av alla medlemmar oavsett vilken gård man bor på. Man kan max boka 7 dygn i rad. och avbokning skall ske 3 dagar innan, annars debiteras första dygnet. Rummen kostar 300 kr/natt.

Ekonomi
Stabil och bra förening med trygg lånebild.

Reparationer och underhåll
Föreningen följer en underhållningsplan som korrigeras och uppdateras varje år. Tidigare har nya fläktar installerats för att sänka föreningens värmekostnader elförbrukning. Föreningen har under 2015/2016 byggt om samtliga tak. Föreningen bytte ut samtliga hissar 2017.

Jarlabergs samfällighetsförening
Bostadsrättföreningen ingår i Jarlabergs samfällighetsförening. Samfälligheten ansvarar bl.a. för fjärrvärme, parkeringsgaragen, sopsug och kabel-TV.

Parkering
Det finns ett antal garagehus som Samfälligheten äger och hyr ut till föreningarna i Jarlaberg, Kostnad för inhägnad P-plats eller garage ligger mellan 275-550 kr. Cemi handlägger parkeringsplatserna. Viss kö förekommer just nu (samtal med Cemi, 2017-11-28). Telefonnummer 0774-400990.
Under vissa tider går det också att parkera vid affären Tempo. Det finns även en avgiftsbelagd parkering bakom Bilia.

Kommunikationer
Bussar som går till Jarlaberg stannar vid centrala punkten där mataffär, skola och restaurang finns. Vart man än befinner sig i området tar det endast några få minuter att gå dit. Det tar ca 15 minuter att åka med buss från Jarlaberg till Slussen. Från Nacka Strand som ligger nedanför Jarlaberg kan man åka båt till stan. Med bil tar man sig till stan på ca 10 minuter.

Förskolor och skolor
I området finns Jarlaberg skola (F-3) Järla Skola (F-6), Nacka Strand skola, Pysslingen, (F-3) och Engelska Skolan (4-9). Det finns även flera förskolor såsom Kobbens Förskola, Spiggens Förskola och Kubens Föräldrakooperativ. För mer information se Nacka.se

Närområde
Jarlabergs centrum ligger vid busshållplatsen. Här finns matbutik, restaurang, hårfrisör och skola. Nacka Forum når man på några minuter via gångbron över motorvägen och det finns gångtunnel till ICA Maxi under motorvägen. När solen skiner kan man njuta vid Nyckelvikens naturreservat som ligger alldeles intill Jarlaberg med historiska miljöer, växthus, en varierad natur, långa, härliga promenadvägar och solstekta klippor vid havet. I naturreservatets centrum ligger Stora Nyckelviken, en herrgård med café och intill en ladugård med djur. Restaurang J i Nacka Strand passar också bra för en god bit mat i solsken. Vintertid åker många till Hammarbybacken för skidåkning.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Tullen nr 623 i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1102
Kommun: Nacka

Visa all fakta

Övrigt

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 255 kr

Driftkostnader

183 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 83 kr
Försäkring: 100 kr

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Diligensvägen 76, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy