Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 2 881 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Nacka

Henriksdalsringen 125

Månadsavgift: 2 881 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Unik etagelägenhet med townhouse känsla och egen privat terrass!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 1 sovrum
  • Boarea: 84 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1002
  • Månadsavgift: 2 881 kr
  • Driftkostnad: 350 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 &2

- Townhouse känsla
- Måste upplevas på plats
- Exklusivt topprenoverad
- Unik bostad i etage med egen terrass

Här kan jag lova dig att du bor i en unik bostad som är något utöver det vanliga. Alla detaljer är väl genomtänkta och lägenheten andas både lyx och nyproduktion. Här bor du i etage med en egen privat terrass. Önskar du radhuskänsla har du verkligen kommit rätt. Detta är en bostad du måste uppleva på plats!

Välkommen hem till ditt nya drömboende och en bostad utöver det vanliga!

Näst intill Södermalm och Hammarbysjöstad ligger detta trevliga bostadsområde med vy över Stockholms inlopp med omnejd. I området finns totalt 770 lägenheter och tre bostadsrättsföreningar. Den stora innergården är bilfri och barnvänlig med lekplatser, sittplatser, bollplan och förskola. I området finner du även service som ICA nära, frisör, kvarterskrog m.m. Området är expansivt och inom korta promenadstråk finns populära caféer och restauranger. Sickla köpkvarter finns endast 15 min promenad bort med ett stort utbud av butiker, restauranger och biograf etc.

Kommunikationer finns det gott om. Ta innerstadsbuss 53 uppe på berget (10 meter från bostaden) som går med täta avgångar eller gå en kort promenad ner till Värmdövägen och ta buss därifrån, den tar dig till Slussen på cirka fem minuter. Vill man kan man med fördel promenera till Södermalm på under 10 minuter. Dessutom finns SL-båten nere i både Finnboda och Saltsjöqvarn som tar dig in till Nybrokajen på ca 15 min, detta är riktigt livskvalitet! Inom några år kommer även den framtida tunnelbanan ha en station endast ett stenkast bort.

Vill du ut i naturen är ett besök på Hellasgården eller Nyckelviken givet, här varieras aktivitet efter säsong. Vill man ta med barnen på utflykt kan man plocka blåbär i skogen på Henriksdalsberget, mata änder i Svindersvik eller promenera längs strandpromenaden ända bort mot Nacka Strand.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Interiörbeskrivning

Hit hittar du genom den sista porten i område. Porten delar du endast med en lägenhet till och ger dig en radhuskänsla.

När du kommer in slås du av den fantastiska takhöjden och en stor och välkomnade hall. I hallen finns det tre platsbyggda garderober för förvaring. Intill hallen har du det vackra och exklusiva köket med en magisk köksö. Vidare in har du öppen planlösning mot matsalsdelen och vardagsrummet samt badrummet. Badrummet andas lyx och här möts du av marmor och industriella detaljer. Utrustningen består av dusch, vägghängd WC, tvättställ med kommod och spegel, kombinerad tvätt och torkmaskin, golvvärme och spotligts! Dessutom har du här fina fönster som ger ett trevlig ljusinsläpp.

Som ni nu redan listat ut är lägenheten totalrenoverad och ombyggd och det finns ingen bostad som denna. Genomgående är det vitlaserade parkettgolv, hög standard och lyxiga lösningar! I mitten av rummet på entréplan har man trappan upp till ovanvåningen.

På ovanvåningen möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp när du når allrummet. Från allrummet finner du utgång till bostadens privata terrass som ligger i ett ogenerat läge med sol från strax innan lunch till solnedgång. På ovanvåningen finner du även sovrummet. Du kommer in och möts av garderober och bakom dessa göms ett pampigt sovrum med plats för dubbelsäng samt platsbyggda byråer.

Det här är en lägenhet du inte vill missa.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 1 sovrum, möjlighet till 2 sovrum
Boarea: 84 kvm
Lägenhetsnummer: 1002
Driftkostnad: 350 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 &2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Mätning
Den totala ytan i bostaden är 84 kvm. Fördelningen är följande:
Boarea- 34 kvm (varav 29,7 kvm är på det övre planet och 4,2 kvm är på det nedre plan). Biarea: 50 kvm (endast nedre plannedre plan).
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från en uppmätning som gjordes 2021-07- 26. Ytan kan ha förändrats därefter. Sälajren ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,31211000
Andel av insats: 0,23463000
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Svindersvik består av 243 bostadsrättslägenheter samt cirka 74 hyresrättslägenheter. Lägenheterna byggdes 1969-1970 och är fördelade på adressen Henriksdalsringen 2, 10, 73-83 och 89-125. Det finns ett flertal lokaler i föreningen. Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel 10 %.

Ekonomi
Månadsavgiften ska vara oförändrad framöver.

Kabel-TV och Bredband
IP-telefoni, Bredband 250/100 (bredbandsbolaget) och tv ca 25 kanaler är en obligatorisk kostnad om 250kr/mån.

Sophantering
Sopnedkast finns i vissa trappuppgångar, annars finns det på vändplanen vid port 79. Det finns även tre grovsoprum.

Allmänna utrymmen
Föreningen tillhandahåller en övernattningslägenhet för uthyrning på Henriksdalsringen 107. Här finns tillgång till fyra sängplatser, ett pentry, toalett- och duschrum. Kostnaden är 300 kr per påbörjat dygn. Föreningen en tillhandahåller även en bastu som kan hyras per timme. Första timmen kostar 100 kr och därefter 50 kr/timme. Det finns barnvagnsrum samt cykelrum spritt över föreningens portar, dock inte i varje. Tillgång till gemensam tvättstuga (finns i port 95 med ingång från gården).

Utfört underhåll
2012-2014 - Byte av samtliga värmesystem och radiatorer
2012- 2014 - Upprustning av trapphusen och gård
2016 - Nya Hissar

Kommande underhåll
Det finns inga stora renoveringar eller underhåll planerade i närmsta tid.

Parkering
Föreningen har fyra garage som ligger i husens källarvåningar på nr 83,91,97 och 107 med totalt 236 platser (med och utan bur). Garageplats kostar 600 kr/månad med bur och 500 kr/mån utan bur.

Föreningens hemsida
https://www.svindersvik.se/

Allmänt

Föreningens namn: BRF Svindersvik i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Parkering

Föreningen har fyra garage som ligger i husens källarvåningar på nr 83,91,97 och 107 med totalt 236 platser (med och utan bur). Garageplats kostar 600 kr/månad med bur och 500 kr/mån utan bur.

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Månadsavgift

2 881 kr

Driftkostnader

350 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 210 kr
Försäkring: 140 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 105 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2020-11-06
Besiktningsman: Johan Eklund

Alla bilder

+ 2 Visa alla 8 bilder
 

Planritning

Karta & område

Henriksdalsringen 125, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning