Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Månadsavgift: 3 993 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 3 993 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Finnboda varvsväg 10B, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 70 kvm
  • Lägenhetsnummer: 00211
  • Månadsavgift: 3 993 kr
  • Driftkostnad: 850 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1
  • Hiss: Ja

Bo ett stenkast från vattnet i en mini fyra med balkong och garage i huset!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 70 kvm
Lägenhetsnummer: 00211
Driftkostnad: 850 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas. Observera att lägenheten är registrerad som en trea hos föreningen men att den är ombyggd och nyttjas samt marknadsförs som en fyra.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,77540%
Andel av månadsavgift: 0,77541%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Allmänt
BRF Saltsjö Vy förvärvade fastigheten av Ikano Bostad under 2013 och tecknade
totalentreprenadkontrakt med Ikano Bostadsproduktion AB under 2013. Inflyttning till lägenheterna skedde i början av september 2014 och avslutades i januari 2015.

Parkering
Föreningen har ett eget garage under huset med hiss ner från varje port/uppgång. Det finns ca 79 garageplatser och dessa kostar 1013 kr/plats och månad. Till dessa är det för närvarande kö.
Det finns fyra garageplatser för MC, dessa kostar 507 kr/plats och månad och till dessa är det också separat kö. Garageplats med laddstolpe kostar 1313 kr/mån plus 1,25 per kWh.

Parkeringsplats med handikapptillstånd finns utomhus under tak mellan port B och C. Kontakta garageansvarig i styrelsen vid behov av plats/för kölista. Under väntetiden kan det finnas möjlighet att hyra garageplats av grannföreningarna intill även om chansen är liten. Kontakta då HSB servicecenter för mer info.

Det finns också boendeparkering i området med möjlighet att parkera längs Finnboda varvsväg i mån av plats. BRF Saltsjö Vy är tilldelade ett visst antal platser liksom övriga
föreningar i området. Dessa tillstånd kostar 650 kr/månad och handhas av Corepark tel. 08 - 650 02 15.
För besökande finns parkering längs Finnboda Varvsväg. Dessa kostar 15 kr/timme dygnet runt, dock max 75 kr/dygn.

Gemensamma ytor
I husets entréplan finns tre rymliga cykelförråd, barnvagnsrum och två soprum för hushållssopor. I ett av dom lämnas även matkompost. Övrigt avfall lämnas vid återvinningsstationen vid Kvarnholmsvägen 50.
I föreningen finns en gemensamhetslokal för alla medlemmar. Lokalen kan hyras för fest/kalas (max 35 personer) eller för övernattning (det finns 4 bäddar). Här finns kök med kyl, spis och diskmaskin samt porslin att låna. Vidare ett stort allrum med bäddsoffor och matgrupp samt ett stort badrum med dusch i anslutning. Kostnaden är 350 kr/dygn. För att boka lokalen använder man sin tagg för egen inloggning på bokningstavlan/infoboxen som finns i varje port.

Via C-uppgången och på våning 7 finns en gemensam terrass för den som exempelvis önskar grilla, sola och koppla av. Här finns två grupper med bord och stolar samt en stor grill. En kikare finns på kortsidan mot vattnet för att kunna se ut mot fjärden och Djurgården mitt emot.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Dessa är uppmärkta med lägenhetsnummer.

Kabel-tv och Bredband
Föreningen är ansluten till ComHem. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för basutbud av Tv kanaler samt bredband om 176 kr/mån.

Ekonomi
Föreningen har en stabil och god ekonomi och har gjort flera extra amorteringar på lån för det överskott som blivit över tid. Ingen avgiftsändring är planerad. Den ekonomiska och administrativa förvaltningen sköts av SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum. Driftia har hand om fastighetsskötseln..

Övrigt
I anslutning till fastigheten finns en nyanlagd lekplats med bland annat sandlåda, gungor, klätterställning och äventyrsbana.
Föreningen har tecknat kollektiv fastighetsförsäkring. Varje bostadsrättsinnehavare behöver alltså teckna en egen hemförsäkring men ej bostadsrättstillägg eftersom föreningen står för detta.
Lägenheterna är uppvärmda via ett centralt luftvärmesystem och är kopplat till kommunens fjärrvärmenät. Varje lägenhet har en köksfläkt kopplad till luftvärmesystemet vilket innebär att fläkten inte kan bytas ut till annan variant. Kontakta styrelsen angående frågor kring detta. Det är tillåtet att grilla på balkongerna med el eller gasolgrill, dock inte gasol vid inglasad balkong. I övrigt gäller brandmyndigheternas föreskrifter.
Fastigheten har ett väl fungerande nyckellöst system för entréer och garage. En digital anslagstavla finns på plan 0 vid entrén till varje trappuppgång/hiss för aktuell information och service till boende.

Förenings hemsida
www.saltsjovy.se

Allmänt

Föreningens namn: BRF Saltsjö Vy
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 993 kr

Driftkostnader

850 kr/mån
Antal i hushållet: 3
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 350 kr
Försäkring: 500 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 120 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2018-10-09
Besiktningsman: Sofia Forsgren

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Finnboda varvsväg 10B, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy