Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 1 373 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare
Nacka

Ektorpsvägen 9

Månadsavgift: 1 373 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare

Charmig 1 rok i populära Ektorp!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1, varav 1 sovrum
  • Boarea: ca 32 kvm
  • Lägenhetsnummer: 09076
  • Byggnadsår: 1971
  • Månadsavgift: 1 373 kr
  • Driftkostnad: 862 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3
  • Hiss: Ja

På Ektorpsvägen 9 ligger denna trevliga etta på tredje våningen där säljaren bott och trivts sedan 2014! Planlösningen är optimerad så att bostadens 32 kvadratmeter känns väl utnyttjade. Här erbjuds du ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi.
Här möts man av en rymlig och praktisk hall, som leder till ett smart planerat allrum med sovalkov och ett modernt kök. Här finns även ett ljust och helkaklat badrum som stambyttes 2007.
Källarförråd tillhörande bostaden ger ytterligare goda förvaringsmöjligheter.

Ektorp är ett trevligt område för den som uppskattar närhet till både shopping, natur samt utmärkta kommunikationer. I bostadens absoluta närhet ligger shopping i form utav Ektorp centrum där man finner allt ifrån konditori Gateau, ett av Sveriges finaste kampsportcenter Nacka Dojo, ICA Supermarket samt i kommunikationsväg utmärkta kommunikationer i form utav buss till Nacka Forum samt motorvägsbussar som tar en in till stadens puls på 30 minuter! Vill man se vacker natur är det gångavstånd till Stockholms Skärgård i form utav Skurusundet samt lummiga Saltängen.

Säljarens egna ord:
" Ett hem, inte bara en lägenhet. Jag har trivts fantastiskt i området och lägenheten som innehåller allt jag kan behöva".

Varför kommer köparen att trivas i just detta område?
" I området finns härliga promenadstråk, kring Nyckelviken, Bastusjön, Långsjön och Saltsjö-Duvnäs. Vill man unna sig nybakt bröd till frukost en söndagsmorgon går man snabbt ner till Ektorp centrum och Gateau. Närheten till sjukhus och apotek skapar trygghet. Närheten till kollektivtrafiken skapar frihet".

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Välkomnande möblerbar hall med gott om plats för avhängning och generösa förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och klinkergolv i ljusgrå ton. Badrummet är utrustat med duschhörna, toalett och handfat med spegelskåp samt handdukstork.
Badrummet renoverades i samband med stambyte 2007.

Vardagsrum
Vardagsrummet välkomnar dig med öppen luftig yta och härligt ljusflöde från stora fönsterytor. Här ryms soffgrupp och tillhörande möblemang samt middagsdel invid köket med plats för matbord.

Kök
Snyggt kök som har allt man behöver i ett modernt kök som totalrenoverades av tidigare ägare 2011. Gott om förvaring i skåp och lådor i en ljusare ton med gråa kakelväggar. Kökets maskinella utrustning består av, spishäll, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Trevliga ljusinsläpp.

I angränsning finner du en sovalkov med gott om plats för säng. Många i huset har valt att sätta upp en vägg som skapar ett separat sovrum om man så önskar.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1, varav 1 sovrum
Boarea: ca 32 kvm
Lägenhetsnummer: 09076
Byggnadsår: 1971
Driftkostnad: 862 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att lägenhetsytan grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0052000
Andel av insats: 0,51844%
Andel av månadsavgift: 0,51539 %
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 465 kr

Om föreningen

Föreningen består av två fastigheter som byggdes år 1971 och ombildades till bostadsrättsförening år 2008. I samband med ombildningen byggdes ytterligare våningar. Flerbostadshus om 5 våningar samt garage. Föreningen upplåter 124 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Lägenhetsfördelning
1 rok, 82 stycken
2 rok, 17 stycken
3 rok, 14 stycken
4 rok, 4 stycken
5 rok, 10 stycken

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd, önskas ytterligare förråd så finns det att hyra (kö kan förekomma). I föreningen finns även två tvättstugor och finns belägna på entréplanet i hus 9 och garageplanet i hus 11. På sommaren brukar man ha en gemensam studsmatta på innergården.

Renoveringar
Under 2013 skedde ombyggnad av lokal till bostadsrätter i fastigheten mellan 9:an och 11:an. Samtliga av dessa lägenheter är sålda. En hyresrätt har upplåtits till bostadsrätt. Allmänna korridorer och trapphus har målats om och även dörrar och mattor har uppdaterats. OVK är förnyad och ventilationen godkänd. Ny garageport är installerade. Under 2014 gjordes stamspolning av samtliga stammar samt omläggning av taket (förstärkning av papptak på låghuset). 4 st nya lägenheter (1:or) har byggts på plan 1. 2019 har fasadrenovering utförts.

Månadsavgift
Obligatoriskt tillägg för El, Värme, Vatten V/A och ComHem. Se driftskostnader. Avgiften ska vara oförändrad (kontrollerat med styrelsen 2020-06-23).

Tv och Internet
Brf Ektorpsvägen har ComHem som leverantör av kabel-TV (obligatoriskt tillägg på avgiften). Bostadsrättshavare tecknar själv abonnemang hos valfri bredbandsleverantör.

Delat ägande
Det är ok att ha delat ägande i föreningen, dock är lägsta ägarandel 10%.

Parkering
Föreningen har 49 garageplatser i varmgarage samt fem parkeringsplatser utomhus som går att hyra. Det är SBC har hand om köerna och det brukar vara högst tre månaders kötid men oftast går det snabbare (kontrollerat med styrelsen 2020-06-23). Garageplats kostar 600 kr i månaden och parkeringsplats 300 kr (kontrollerat med styrelsen 2020-06-23). Garaget ligger under huset på nr 9 och hissen tar dig smidigt dit. I föreningens garage finns även en tvätthall med högtrycksspolning. Fri parkering på gatan enligt gällande kommunala bestämmelser.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Ektorpsvägen
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1306
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

1 373 kr
Observera att föreningen debiterar obligatoriskt tillägg för gemensam el och vatten/värme i samband med månadsavgiften.

Driftkostnader

862 kr/mån
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 311 kr
Försäkring: 204 kr
Obligatorisk kostnad värme/VA/ventilation: 347 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 222 kWh/kvm/år
Energiklass: GG
Energideklaration utförd: 2019-06-30

Alla bilder

+ 8 Visa alla 14 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ektorpsvägen 9, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning