Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 5 020 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Sandra Snäll, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sandra Snäll
Fastighetsmäklare
Nacka

Ektorpsvägen 11

Månadsavgift: 5 020 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Sandra Snäll, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Sandra Snäll
Fastighetsmäklare

Varmt välkomna hem till Ektorpsvägen 11!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 117 kvm
  • Lägenhetsnummer: 11704
  • Månadsavgift: 5 020 kr
  • Driftkostnad: 2 142 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 6 Tr
  • Hiss: Ja

Välkomna till denna etagélägenhet om 117 kvm med fyra sovrum, två badrum och en stor terass på 12 kvm i sydväst beläget högst upp i huset!
Nuvarande ägare har trivts och bott här sedan 2010 - och nu är det dags för nästa att flytta in och göra detsamma!
Bostaden är väl underhållen, stor och ljus med perfekt läge i hjärtat av Ektorp.

Lägenheten erbjuder ett modernt och bekvämt boende med optimal planlösning och fina ytskikt så som släta vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Tidlöst Myresjökök med luckor i vitt, vita kakelplattor och generösa ytor med arbetsbänk. Dubbel diskho samt spotlights under överskåpen.
På entréplan välkomnas ni in i hallen med gott om plats för avhängning. I anslutning till det stora och öppna köket finner ni ett rymligt vardagsrum och från det tar ni er vidare till det övre plan där tre utav fyra sovrum är belägna samt den härliga terrassen. Två moderna badrum utrustade med dusch, golvvärme och spotlights fördelade på varsitt plan.

Bostaden har flera fina och bra kvalitéer och för att nämna några som säljarna uppskattat så upplevs bostaden som väldigt lugn, tyst och inte alls lyhört. Utöver det så har de fyra sovrummen samt två badrummen fördelade på två plan gett gott om utrymme för den stora familjen men också en känsla av rymd och villa. Terrassen ger en förlängning till det övre planet men förstärker också känslan av luftighet. Beläget i sydväst och det bästa solläget så är terrassen den plats där säljarna spenderat mycket tid på - och för den som hellre föredrar skugga är detta möjligt då det även finns installerat en stor och rejäl markis!

Brf Ektorpsvägen erbjuder garage i huset där det även finns en tvätthall med högtrycksspolning. Vidare finns det två bra tvättstugor, möjlighet att hyra extra förråd. samt om somrarna en gemensam studsmatta för föreningens barn på innergården. I juni 2021 uppförde föreningen även en pergola och grillplats som blivit en trevlig och central mittpunkt på innergården för föreningens medlemmar.

I Ektorp bor du ostört och naturnära med ett centralt läge med närhet till bland annat matbutiker, bra kommunikationer, badsjö och hav. Runt hörnet finner du Nyckelvikens naturreservat med bland annat motionsspår, utegym, visningsträdgårdar och badplatser. Ektorps centrum ligger en kort promenad bort med daglig varuhandel, konditori och gym.
Nacka Forum likväl ICA Maxi med brett serviceutbud och shopping når du enkelt med cykel, buss eller till fots.
En strid ström av bussar med avgångar dygnet runt tar dig smidigt in till Slussen och stadens puls på cirka 15 minuter.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med gott om plats för avhängning. Kapphylla, skjutdörrsgarderob och säkerhetsdörr. Vita väggar och ekparkettgolv.

WC/BADRUM
Badrum med mörkgrått klinkergolv och vit- samt mörkgrå kaklade väggar med spotlights i tak och golvvärme. WC, dusch, tvättställ med underskåp, handukstork och tvättmaskin.

KÖK/MATPLATS
Matplats med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket går i vita och ljusa färger med bänkskiva i ek och vitt kakel. Utrustning: Kyl, frys, ugn, spis, diskmaskin och köksfläkt.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier med en öppen planlösning mot kök.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med garderober och plats för större säng samt möblemang.

SOVRUM 2/ALLRUM (Övre plan)
Allrum som gjorts om till ett extra sovrum, men som enkelt kan återställas till tidigare planlösning för den som önskar. Rymligt sovrum med plats för säng samt möblemang.

SOVRUM 3 (Övre plan)
Rymligt sovrum med garderober, plats för säng samt möblemang.

SOVRUM 4 (Övre plan)
Ett mindre sovrum med garderob, plats för säng och möblemang.

TERASS
Stor terass på 12 kvm i sydvästligt läge. Gott om plats för bord, stolar, grill, växter eller annat möblemang för den som önskar.

WC/BADRUM
Badrum med mörkgrått klinkergolv och vit- samt mörkgrå kaklade väggar med spotlights i tak och golvvärme. WC, dusch, tvättställ med underskåp och handukstork.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 117 kvm
Lägenhetsnummer: 11704
Driftkostnad: 2 142 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 6 Tr
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,87438%
Andel av månadsavgift: 1,88435%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Föreningen består av två fastigheter som byggdes år 1971 och ombildades till bostadsrättsförening år 2006. År 2008 byggdes två ytterligare våningar på de befintliga fastigheterna. Totalt inrymmer föreningen 131
trivsamma lägenheter. Till föreningen hör två nyrenoverade tvättstugor,
ett stort varmgarage med tvätthall och tre lokaler.

Lägenhetsfördelning
1 rok, 82 stycken
2 rok, 17 stycken
3 rok, 14 stycken
4 rok, 4 stycken
5 rok, 10 stycken

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd, önskas ytterligare förråd så finns det att hyra (kö kan förekomma). I föreningen finns även två tvättstugor och finns belägna på entréplanet i hus 9 och garageplanet i hus 11.

Renoveringar
2013 - Ombyggnad av lokal till bostadsrätter i fastigheten mellan 9:an och 11:an. Samtliga av dessa lägenheter är sålda. Uppfräschning av trapphus. OVK är förnyad och ventilationen godkänd. Ny garageport är installerade.
2014 - Stamspolning av samtliga stammar samt omläggning av taket (förstärkning av papptak på låghuset). 4 st nya lägenheter (1:or) har byggts på plan 1.
2016 - Nytt sedumtak.
2016/2017 - Ny entré.
2017 - Nya tvättmaskiner.
2018/2019 - Underhåll träfasader.
2019 - Ny entré (väster). Underhåll papptak.
2020 - Renovering av fönster. Samtliga lägenheter utom en har fått energieffektiva treglasfönster (en ny ruta). Den sista lägenheten kommer få nya fönster under 2021.
2021 - Billaddare i garaget. Nya ventiler samt mätare på inkommande vatten i lägenheterna. Justering och rensning av ventilation.

Kommande underhåll
2022 - Mätare för el i varje lägenhet.

Månadsavgift
Obligatoriskt tillägg för El, Värme, Vatten V/A och ComHem. Se driftskostnader.

Bredband
Brf Ektorpsvägen har ComHem som leverantör av kabel-TV. I månadsavgiften ingår ComHems basutbud. Bostadsrättshavare tecknar själv abonnemang hos valfri bredbandsleverantör.

Delat ägande
Det är ok att ha delat ägande i föreningen, dock är lägsta ägarandel 10%.

Parkering
Föreningen har 49 platser i garaget samt 5 platser utomhus. Garage och parkeringsplats upplåts genom ett kösystem och sägs upp vid avflyttning/försäljning av lägenhet. En garageplats kan inte överlåtas
till den nye ägaren i samband med försäljning av lägenhet. Garageplats kostar ca 600 kr i månaden och parkeringsplats ca 300 kr. Garaget ligger under huset på nr 9 och hissen tar dig smidigt dit. I föreningens garage finns även en tvätthall med högtrycksspolning. Fri parkering på gatan enligt gällande kommunala bestämmelser.

Föreningens hemsida
https://brfektorpsvagen.bostadsratterna.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Ektorpsvägen
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Marknadsvärde/Utgångspris
Denna bostad marknadsförs med ett utgångspris och kommer att säljas med så kallad budgivning. Observera att marknadsvärdet för denna bostad kan både under- och överstiga det satta utgångspriset.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 020 kr
I avgiften ingår kabel-tv

Driftkostnader

2 142 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

Obligatorisk kostnad Lägenhetsel + ComHem: 978 kr
Obligatorisk kostnad Värme + VA + sopor: 1 015 kr
Kostnad för gruppavtal bredband 250/50: 149 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 222 kWh/kvm/år
Energiklass: GG
Specifik energianvändning: 183 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-06-30

Alla bilder

+ 17 Visa alla 23 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ektorpsvägen 11, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning