Hoppa till innehåll
Sverige
 
Utgångspris: 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 1 374 kr/mån
Anmäl intresse
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare
Nacka

Ektorpsvägen 11

Utgångspris: 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 1 374 kr/mån
Anmäl intresse
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare

Charmig 1,5a med låg avgift,bra förening och centralt läge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1,5, varav 1 sovrum
  • Boarea: 32 kvm
  • Lägenhetsnummer: 11043
  • Byggnadsår: 1971
  • Månadsavgift: 1 374 kr
  • Driftkostnad: 547 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4
  • Hiss: Ja

Säljarnas egna ord: " Vad jag verkligen har uppskattat med att bo i Ektorp är närheten till grönområden med Nyckelviken och Nackareservatet som bakgård. Bara en kort promenad bort finns flera badsjöar. Bra kommunikation till stan med många bussar dygnet runt. Skönt att ha nära till matbutik och Ektorps Centrum med bageri, gym och restaurang."

Här på fjärde våningen på Ektorpsvägen har ni nu möjligheten att köpa en av de bästa ettorna Ektorp har att erbjuda! Lägenheten är oerhört väldisponerad och utrustad med alla bekvämligheter. Ett modernt och välplanerat kök med fräscha ytskikt, i kombination med ett välplanerat och socialt allrum och ett helkaklat och ljust badrum, ger lägenheten hög trivselfaktor. Perfekt för er som letar efter det första egna boendet - bara att flytta in och trivas!

Området gränsar till villaområden, som erbjuder fina kringmiljöer med strövområden och båtliv. Här har man nära till det mesta, såsom badsjö, havet, skogen och stan. Närliggande Nyckelviken ger massvis med naturupplevelser och skiftar vackert med årstiderna. Även Långsjön med tillhörande promenadstråk längs vattnet och en liten mysig badplats ligger nära. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv. Matbutiker och annan service finns i Ektorp Centrum. Cafe Koloni, Stazione och Bageri Gateau är mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat och fina bakverk. Busshållplats i mycket nära anslutning till bostaden. Med hjälp av en jämn ström av bussar som går förbi Ektorp centrum tar du dig till Slussen på cirka 15-20 minuter.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning . Ekparkett på golv och ljust målade väggar, Ingång till klädkammare.

Badrum
Stambytt badrum med helkaklade vita väggar och klinkergolv. En rymlig duschhörna, kommod, väggskåp, wc samt handdukstork.

Vardagsrum
Rummet har stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp, ekparkett klär golvet och väggarna är vitmålade. Här finns plats för både soffgrupp och ett mindre köksbord om så önskas.

Sovalkov
I anslutning till vardagsrummet finns en sovalkov med plats för en 140 cm säng. Vid behov av större sängutrymme kan en vägg sättas upp mot vardagsrummet och en öppning skapas mot hallen.

Kök
Stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter i vita köksskåp. svart kakel ovan bänkskivan i ljus laminat . Maskinell utrustning; spis, diskmaskin, ugn, köksfläkt och kyl/frys.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1,5, varav 1 sovrum
Boarea: 32 kvm
Lägenhetsnummer: 11043
Utgångspris: 1 995 000 kr
Byggnadsår: 1971
Driftkostnad: 547 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Denna area kan därför av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,52500%
Andel av insats: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift: 0,51986%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 448 kr

Om föreningen

Föreningen består av två fastigheter som byggdes år 1971 och ombildades till bostadsrättsförening år 2008. I samband med ombildningen byggdes ytterligare våningar. Flerbostadshus om 5 våningar samt garage. Föreningen upplåter 124 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Lägenhetsfördelning
1 rok, 82 stycken
2 rok, 17 stycken
3 rok, 14 stycken
4 rok, 4 stycken
5 rok, 10 stycken

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd, önskas ytterligare förråd så finns det att hyra (kö kan förekomma). I föreningen finns även två tvättstugor och finns belägna på entréplanet i hus 9 och garageplanet i hus 11. På sommaren brukar man ha en gemensam studsmatta på innergården.

Renoveringar
2013 - Ombyggnad av lokal till bostadsrätter i fastigheten mellan 9:an och 11:an. Samtliga av dessa lägenheter är sålda. Uppfräschning av trapphus. OVK är förnyad och ventilationen godkänd. Ny garageport är installerade.
2014 - Stamspolning av samtliga stammar samt omläggning av taket (förstärkning av papptak på låghuset). 4 st nya lägenheter (1:or) har byggts på plan 1.
2016 - Nytt sedumtak.
2016/2017 - Ny entré.
2017 - Nya tvättmaskiner.
2018/2019 - Underhåll träfasader.
2019 - Ny entré (väster). Underhåll papptak.
2020 - Renovering av fönster. Samtliga lägenheter utom en har fått energieffektiva treglasfönster (en ny ruta). Den sista lägenheten kommer få nya fönster under 2021.

Kommande underhåll
2021 - Billaddare i garaget. Nya ventiler samt mätare på inkommande vatten i lägenheterna. Justering och rensning av ventilation. För mer planerat underhåll, se årsredovisningen.
2022 - Mätare för el i varje lägenhet.

Föreningen kommer att montera nya staket jämte uteplatserna för lägenheterna på Ektorpsvägen 11 så att det blir enhetligt. Eventuellt ska staketen bli lite längre. De nya staketen beräknas vara klara under sommaren. Informationen kontrollerades 2021-04-21.

Månadsavgift
Obligatoriskt tillägg för El, Värme, Vatten V/A och ComHem. Se driftskostnader.

Ekonomi
Kostnaderna för vatten och avfall samt el har gått upp under året och detta kommer att leda till något höjda avgifter. Höjningen beräknas vara i paritet med en indexjustering och träda i kraft 2022-01-01 (informationen kontrollerades 2021-04-21).
Vidare har föreningen har en belåningsgrad om 6570 kr/kvm vilket anses vara bra.

Bredband
Föreningen har idag ett obligatoriskt gruppavtal via ComHem. Det är ett COAX nät där man själv kan välja hastighet. Den hastighet som ingår via gruppavtalet är 250/50. Avgiften för gruppavtal på 149kr/mån och hamnar på samma faktura som avgiften till föreningen.

Delat ägande
Det är ok att ha delat ägande i föreningen, dock är lägsta ägarandel 10%.

Parkering
Föreningen har 49 garageplatser i varmgarage samt fem parkeringsplatser utomhus som går att hyra. Det är SBC har hand om köerna och det brukar vara högst tre månaders kötid men oftast går det snabbare (kontrollerat med styrelsen 2021-04-21). Garageplats kostar ca 618 kr i månaden och parkeringsplats ca 309 kr (kontrollerat med styrelsen 2021-04-21). Garaget ligger under huset på nr 9 och hissen tar dig smidigt dit. I föreningens garage finns även en tvätthall med högtrycksspolning. Fri parkering på gatan enligt gällande kommunala bestämmelser.

Föreningens hemsida
https://brfektorpsvagen.bostadsratterna.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Ektorpsvägen
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1412
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Utgångspris

1 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 120 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

1 374 kr
Obligatoriska tillägg för el, tv, värme, VA, sopor och bredband ger en total månadsavgift om 2180kr/mån

VA, sopor och värmetillägg: 347kr/mån
Gruppavtal Bredband: 149kr/mån

Driftkostnader

547 kr/mån
Antal i hushållet: 1
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 310 kr
Försäkring: 237 kr

Energideklaration

Specifik energianvändning: 126 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2009-02-16

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ektorpsvägen 11, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 1374 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning