Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 5 202 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare
Nacka

Edinsvägen 12

Månadsavgift: 5 202 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare

Välplanerad 3:a i populära Ektorp!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3
  • Boarea: 74 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2356-2-84-5
  • Byggnadsår: 1961
  • Månadsavgift: 5 202 kr
  • Driftkostnad: 510 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 9
  • Hiss: Ja

Säljarens egna ord " Det är svårt att inte förälska sig i detta lugna område med trevliga grannar. Härligt lummigt och fint runt omkring lägenheten under sommar halvåret. Det finns en trevlig uteplats som föreningen tar hand om. Under de kallare månaderna finns flera bra pulkabackar för barnen. Engagerad och bra förening som snabbt svarar på ens frågor. Härligt att ha nära till Nyckelvikens naturreservat för utflykter med familjen"

Varmt välkomna till denna bostad som karaktäriseras av stora ljusinsläpp, lummig utsikt och en planlösning som gör det möjligt att trivas under en längre tid. Lägenheten erbjuder bland annat ett modernt och välplanerat kök med plats för matbord och generösa ytor samt stambytt badrum från 2021 med dusch, wc och förvaringsmöjligheter. Inglasad och charmig balkong i västerläge samt lugnt och tyst läge mot gården, som nås från vardagsrummet. Bra förvaring - dels i lägenheten men även i de förråd som tillhör lägenheten (källarförråd samt matkällarförråd)

I Ektorp bor ni i en lugn och härlig oas med absolut närhet till naturen, Nyckelviken och fina Skuruparken. Här kan ni ta sköna promenader och löprundor längs med vattnet, fika i lummig grönska, grilla vid strandkanten eller bada. På kort promenadavstånd nås Nacka Forum där det finns ett stort utbud butiker, restauranger och caféer. Mycket bra förbindelser in till stan med en jämn ström av bussar som passerar Ektorp Centrum och tar dig in till Slussen på ca 15-20 minuter. Skulle mjölken ta slut så har ni Ektorps Centrum med den vardagliga seriven man behöver såsom matbutik, konditori, restauranger och gym. Här hittar ni även Ektorpsskolan som är en av Nackas bästa skolor.

Nu under 2021 pågår stambyte då samtliga badrum i föreningen kommer att renoveras. Arbetet kommer att ske under mars - maj 2021. Det finns ett showroom där man kan få se hur resultatet kommer att bli.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för att inte missa någon information!

Utförda renoveringar i lägenheten:
2020 - Säkerhetsdörr installerad

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3
Boarea: 74 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2356-2-84-5
Byggnadsår: 1961
Driftkostnad: 510 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 9
Hiss: Ja

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel av insats: 1,12739%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 710 kr

Om föreningen

BRF Tallmohöjden i Nacka omfattar totalt 3 fastigheter med 121 bostadsrättslägenheter. Föreningen ombildades 2001. Ca 10 lägenheter hyrs ut av föreningen som hyresbostäder. I föreningen är det blandade storlekar, allt från 1 rok - 3 rok.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns cykelförråd. I varje hus finns tvättstuga med tre maskiner, torktumlare, torkskåp samt torkrum och mangel.

Förråd
Till lägenheterna hör ett vindsförråd samt ett matförråd i källaren.

Parkering
Föreningen har 4 st garageplatser och 38 st parkeringsplatser. För närvarande är det kö till både garage och parkeringsplatser. Kostnaden är 200 kr/månaden för parkeringsplats.

TV & Bredband
Kabel-tv basutbud ingår i månadsavgiften och levereras genom ComHem, övrigt abonnemang tecknas och debiteras separat. Inom föreningen finns internet tillgängligt genom bredband (upp till 1000 Mbit). Internet levereras genom Tele2 eller ComHem, avtal tecknas och debiteras separat.

Utförda renoveringar
Föreningen har bytt ut alla fönster och balkongdörrar samt impregnerat fasaderna. Taket på hus nr 11:a är bytt och de andra två taken är renoverade. 2011 totalrenoverades samtliga balkonger i föreningen. 2014-2016 renoverade föreningen sina tre undercentraler. Föreningen har 2020 tecknat separata avtal med Fortum gällande fjärrvärmen och den tidigare samfälligheten har upphört.

Kommande renoveringar
Det är nu beslutat att det blir stambyte. Sondering av vilken leverantör som ska utföra jobbet pågår och det står idag mellan leverantörer.
Man beräknar att en stam tar ca 10 veckor att byta, och att det i varje hus finns 5 stammar. För mer information om stambytet, kontakta föreningen. Föreningen står för badrumsrenovering (Kontrollerat 2020-07-13 med ordförande).

Avgiftsförändring
.Det är dock okänt hur mycket det bli i höjning då kostnaderna för stambytet inte är bekräftade. Signalerat är en höjning om 15-20% (Kontrollerat 2020-07-20 med ordförande).

Inglasade balkonger
Bostadsrättsinnehavare svarar för underhåll och reparationsansvar av inglasning enligt samma grunder som § 31 i stadgarna. Bostadsrättsinnehavare är skyldiga att efter anmodan från föreningen helt eller delvis montera bort och i förekommande fall återmontera inglasningen om detta erfordras för att föreningen ska kunna utföra underhåll eller ombyggnad av huset. För mer information avseende bostadsrättsinnehavarens ansvar för inglasade balkonger vänligen se bilaga till annonsen.

Närområde
Mycket goda kommunikationer samt brett serviceutbud i Ektorp Centrum, här finns bland annat det populära konditoriet Gateau samt flertalet små butiker, mataffärer och restauranger. En jämn ström av bussar går förbi Ektorp Centrum, så du tar dig till Slussen på cirka 15-20 minuter. Buss går även från hållplats precis utanför porten, med slutstation Finnberget. I den närmaste omgivningen finns både Nacka Forum och Ica Maxi men även gott om vacker natur. Närbelägna Långsjön erbjuder trevliga promenader och en populär badplats och alldeles i närheten ligger även naturskyddsområdet Nyckelviken som bjuder på vackra naturupplevelser året runt.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Tallmohöjden
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Nacka

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 656 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 202 kr
I månadsavgiften ingår vatten, uppvärmning och Comhem-anslutning

Driftkostnader

510 kr/mån
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 295 kr
Försäkring: 215 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Specifik energianvändning: 167 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2009-12-04

Alla bilder

+ 11 Visa alla 17 bilder
 

Planritning

Karta & område

Edinsvägen 12, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning