Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 3 923 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Henrik Hallquist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Henrik Hallquist
Fastighetsmäklare
Nacka

Kvarnholmsvägen 84

Månadsavgift: 3 923 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Henrik Hallquist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Henrik Hallquist
Fastighetsmäklare

Fantastisk fyra med balkong i västerläge och utsikt över Stockholms inlopp!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 92 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1404
  • Månadsavgift: 3 923 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3
  • Hiss: Ja

- Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp.
- Master bedroom med walk in closet och privat badrum.
- Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck.
- Ta båten till jobbet!

Varm välkomna till denna gavellägenhet om 92 kvm på expansiva Kvarnholmen.

Denna lägenhet bjuder på tre väldisponerade sovrum, stort vardagsrum som socialt knyts ihop med köket och dess enastående utsikt över Stockholms inlopp och båtarna som passerar förbi. Master bedroom bjuder även på en lyxig walk in closet med intilliggande privat badrum- hotellkänsla! De två mindre sovrummen har båda en fantastisk utsikt över inloppet. Perfekt rum för barnen alternativt som hemmakontor.
Den stora inglasade balkongen ligger i lugnt västerläge med minimal insyn bjuder på sol från lunchtid till solnedgång. Även balkongen har utsikt över vattnet och över till Djurgården.

Köket är modernt och rymligt med full maskinell utrustning och vita skåpsluckor. Här ryms en matplats för 6-8 personer. Lyxiga detaljer som till exempel dubbel kyl och frys. Fönster i två väderstreck, samtliga med utsikt mot inloppet och Stockholms silhuett i bakgrunden.

Utöver den fantastiska lägenheten bjuds man på ren vardagslyx som exempelvis garage som man når direkt via hiss samt om man vill slippa trafik finns möjlighet att från kajen ta båten in till centrala Stockholm som går såväl sommar- som vintertid och tar dig till stadens centrala delar på cirka 20–25 minuter.

Kvarnholmen är en helt ny stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Här växer en boendemiljö fram med all tänkbar service, restauranger och butiker, barnomsorg och kulturella evenemang på första parkett vid Stockholms inlopp. Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken som idag är områdets centrum med både matvarubutik, gym, café, restaurang mm. Här finns det nödvändigaste så som livsmedel och hälso- och sjukvård. Ett stenkast från lägenheten finns en fin nybyggd lekpark för barnen i kommunens regi.

Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når ni enkelt på endast fem minuter via nya Kvarnholmsförbindelsen som förbinder de två stadsdelarna. Gångavstånd till populära, Restaurang Docklands, Restaurang J och Don Felice. Önskar man så finns även padelbanor vid nacka strand och trevliga Boule & Berså vid Saltsjökvarn.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 92 kvm
Lägenhetsnummer: 1404
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Kvarnholmen

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,01474766
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Spisbrödsfabriken rymmer 94 bostäder om ett till fyra rum och kök. En grönskande gård i söderläge med lekplats och fotbollsplan gör kvarteret till en härlig mötesplats. Lägenheterna har genomgående JMs höga standard och smarta planlösningar. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats, oftast i söderläge mot gården.

Kabel-TV och Internet
Det finns ett avtal mellan bostadsrättsföreningen och Telia om installation av bredband i lägenheterna. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för bredband.

Ekonomi
Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat med styrelsen 2021-05-19).

Parkering
I föreningen finns 62 garageplatser i gemensamhetsanläggning. 52 stycken är garageplatser som kan hyras till en kostnad för 1 400 kr/mån, sex stycken är dubbelplatser som kan hyras till en kostnad för 2 200kr/plats och mån, fyra stycken är mc-platser och kan hyras till en kostnad för 350 kr/mån. Föreningen har även låtit installera laddplaster i garaget som går att hyra i mån av plats till en kostnad av 1 600 kr/mån. Viss kö förekommer idag (kontrollerat med styrelsen 2021-05-19).

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd, gemensam gård, lekytor, fotbollsplan, källsortering för sopor samt extra lägenhetsförråd för uthyrning och parkeringsgarage.

Föreningens hemsida
https://brfspisbrodsfabriken.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Spisbrödsfabriken
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 923 kr
Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 220 kr per månad.

Alla bilder

+ 4 Visa alla 10 bilder
 

Karta & område

Kvarnholmsvägen 84, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning