Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 1 373 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare
Nacka

Ektorpsvägen 9

Månadsavgift: 1 373 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare

Mysig 1,5:a i absoluta toppskick!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1, varav 1 sovrum
  • Boarea: 32 kvm
  • Lägenhetsnummer: 09072
  • Månadsavgift: 1 373 kr
  • Driftkostnad: 907 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

- Nyrenoverad 1,5:a i exklusiva materialval
- Bra förening med låg avgift

Varmt välkommen till denna pärla i hjärtat av populära Ektorp med ca 150 meter till närmaste matbutik och busshållplats. Nu är det dags för nästa ägare att stormtrivas!

Detta är det perfekta första boendet både för singeln men även för det yngre paret. Bostaden fungerar även utmärkt som övernattningslägenhet, då den har mycket låg månadsavgift.

Här bor man på 32 välplanerade kvadrat med nyrenoverade ytskikt. Här har man utnyttjat varenda kvadratmeter till sin fulla potential. Perfekt planerad bostad med plats för både dubbelsäng i sovrummet med snygg industrivägg i glas, soffa intill de stora fönsterpartiet. Modernt kök med fina materialval och en härlig köksö med plats för två stolar. Helkaklat badrum i stilrena färger. I hallen och i den anslutande klädkammaren finns det gott om plats för förvaring. Ett källarförråd tillhör även lägenheten.

Området gränsar till villaområden, som erbjuder fina kringmiljöer med strövområden och båtliv. Här har man nära till det mesta, såsom badsjö, havet, skogen och stan. Närliggande Nyckelviken ger massvis med naturupplevelser och skiftar vackert med årstiderna. Även Långsjön med tillhörande promenadstråk längs vattnet och en liten mysig badplats ligger nära. Skurusundet erbjuder också bad, men framförallt ett rikt båtliv.

Matbutiker, bageri, gym och annan service finns ett stenkast bort i Ektorp Centrum. Tröttnar man på idyllen, så går bussarna till stan ofta. Vill man besöka större köpcentrum så finns såväl Nacka Forum som Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd.

Här är det bara att flytta in och trivas.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Renoverad år 2020

Hall
Välkomnande möblerbar hall med gott om plats för avhängning och generösa förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare.

Badrum
Helkaklat badrum med kakel och klinkergolv i ljusa toner. Badrummet är utrustat med dusch, duschvägg, toalett och handfat med spegelskåp.

Sovrum
Ombonat sovrum med väg av snyggt industriglad och plats för dubbelsäng.

Vardagsrum
Vardagsrummet välkomnar dig med öppen luftig yta och härligt ljusflöde från stora fönsterytor. Här ryms soffgrupp och tillhörande möblemang.

Kök
Väldisponerat och fint renoverat kök med vitvaror i toppskick samt exklusiv bänkskiva och köksö i grön marmor. Ljusinsläpp genom stora fönster och öppen planlösning mot vardagsrum.

Förråd
Till lägenheten hör ett externt förråd.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1, varav 1 sovrum
Boarea: 32 kvm
Lägenhetsnummer: 09072
Driftkostnad: 907 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att lägenhetsytan grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel av månadsavgift: 0,51539%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Föreningen består av två fastigheter som byggdes år 1971 och ombildades till bostadsrättsförening år 2008. I samband med ombildningen byggdes ytterligare våningar. Flerbostadshus om 5 våningar samt garage. Föreningen upplåter 124 lägenheter med bostadsrätt samt 3 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt.

Lägenhetsfördelning
1 rok, 82 stycken
2 rok, 17 stycken
3 rok, 14 stycken
4 rok, 4 stycken
5 rok, 10 stycken

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd, önskas ytterligare förråd så finns det att hyra (kö kan förekomma). I föreningen finns även två tvättstugor och finns belägna på entréplanet i hus 9 och garageplanet i hus 11. På sommaren brukar man ha en gemensam studsmatta på innergården.

Renoveringar
2013 - Ombyggnad av lokal till bostadsrätter i fastigheten mellan 9:an och 11:an. Samtliga av dessa lägenheter är sålda. Uppfräschning av trapphus. OVK är förnyad och ventilationen godkänd. Ny garageport är installerade.
2014 - Stamspolning av samtliga stammar samt omläggning av taket (förstärkning av papptak på låghuset). 4 st nya lägenheter (1:or) har byggts på plan 1.
2016 - Nytt sedumtak.
2016/2017 - Ny entré.
2017 - Nya tvättmaskiner.
2018/2019 - Underhåll träfasader.
2019 - Ny entré (väster). Underhåll papptak.
2020 - Renovering av fönster. Samtliga lägenheter utom en har fått energieffektiva treglasfönster (en ny ruta). Den sista lägenheten kommer få nya fönster under 2021.

Kommande underhåll
2021 - Billaddare i garaget. Nya ventiler samt mätare på inkommande vatten i lägenheterna. Justering och rensning av ventilation. För mer planerat underhåll, se årsredovisningen.
2022 - Mätare för el i varje lägenhet.

Föreningen kommer att montera nya staket jämte uteplatserna för lägenheterna på Ektorpsvägen 11 så att det blir enhetligt. Eventuellt ska staketen bli lite längre. De nya staketen beräknas vara klara under sommaren. Informationen kontrollerades 2021-04-21.

Månadsavgift
Obligatoriskt tillägg för El, Värme, Vatten V/A och ComHem. Se driftskostnader.

Ekonomi
Kostnaderna för vatten och avfall samt el har gått upp under året och detta kommer att leda till något höjda avgifter. Höjningen beräknas vara i paritet med en indexjustering och träda i kraft 2022-01-01 (informationen kontrollerades 2021-04-21).
Vidare har föreningen har en belåningsgrad om 6570 kr/kvm vilket anses vara bra.

Bredband
Föreningen har idag ett obligatoriskt gruppavtal via ComHem. Det är ett COAX nät där man själv kan välja hastighet. Den hastighet som ingår via gruppavtalet är 250/50. Avgiften för gruppavtal på 149kr/mån och hamnar på samma faktura som avgiften till föreningen.

Delat ägande
Det är ok att ha delat ägande i föreningen, dock är lägsta ägarandel 10%.

Parkering
Föreningen har 49 garageplatser i varmgarage samt fem parkeringsplatser utomhus som går att hyra. Det är SBC har hand om köerna och det brukar vara högst tre månaders kötid men oftast går det snabbare (kontrollerat med styrelsen 2021-04-21). Garageplats kostar ca 618 kr i månaden och parkeringsplats ca 309 kr (kontrollerat med styrelsen 2021-04-21). Garaget ligger under huset på nr 9 och hissen tar dig smidigt dit. I föreningens garage finns även en tvätthall med högtrycksspolning. Fri parkering på gatan enligt gällande kommunala bestämmelser.

Föreningens hemsida
https://brfektorpsvagen.bostadsratterna.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Ektorpsvägen
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Månadsavgift

1 373 kr

Driftkostnader

907 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 311 kr
Uppvärmning: 347 kr
Försäkring: 100 kr
Internet: 149 kr

Alla bilder

+ 11 Visa alla 17 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ektorpsvägen 9, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning