Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 4 478 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare
Nacka

Edinsvägen 10

Månadsavgift: 4 478 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare

Välplanerad 2:a högst upp!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2
  • Boarea: 58,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2356-2-35-2
  • Månadsavgift: 4 478 kr
  • Driftkostnad: 650 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 6

Varmt välkomna hem till Edinsvägen! Bostaden präglas av ett högt och fint läge, härligt ljusinsläpp från två väderstreck och väl tilltagna ytor. Den generösa balkongen är det perfekta tillhållet under årets varmare månader där du kan njuta av förmiddags/eftermiddagssol och den slående grönskande vyn. Lugnt och tyst läge in mot gården! Stilrent kök med plats för matbord .

Stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för både familjemys och trevligt mingel med vännerna. Bostaden har även gott om garderober som ger er utmärkta förvaringsmöjligheter samt ett vindsförråd och matkällarförråd. Stambytt badrum från 2021.

I Ektorp bor ni i en lugn och härlig oas med absolut närhet till naturen, Nyckelviken och fina Skuruparken. Här kan ni ta sköna promenader och löprundor längs med vattnet, fika i lummig grönska, grilla vid strandkanten eller bada. På kort promenadavstånd nås Nacka Forum där det finns ett stort utbud butiker, restauranger och caféer. Mycket bra förbindelser in till stan med en jämn ström av bussar som passerar Ektorp Centrum och tar dig in till Slussen på ca 15-20 minuter. Skulle mjölken ta slut så har ni Ektorps Centrum med den vardagliga seriven man behöver såsom matbutik, konditori, restauranger och gym. Här hittar ni även Ektorpsskolan som är en av Nackas bästa skolor.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för att inte missa någon information!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 58,5 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2356-2-35-2
Driftkostnad: 650 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 6

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,97038%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 714 kr

Om föreningen

BRF Tallmohöjden i Nacka omfattar totalt 3 fastigheter med 121 bostadsrättslägenheter. Föreningen ombildades 2001. Ca 10 lägenheter hyrs ut av föreningen som hyresbostäder. I föreningen är det blandade storlekar, allt från 1 rok - 3 rok.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns cykelförråd. I varje hus finns tvättstuga med tre maskiner, torktumlare, torkskåp samt torkrum och mangel.

Förråd
Till lägenheterna hör ett vindsförråd samt ett matförråd i källaren.

Parkering
Föreningen har 4 st garageplatser och 38 st parkeringsplatser. För närvarande är det kö till både garage och parkeringsplatser. Kostnaden är 200 kr/månaden för parkeringsplats.

TV & Bredband
Kabel-tv basutbud ingår i månadsavgiften och levereras genom ComHem, övrigt abonnemang tecknas och debiteras separat. Inom föreningen finns internet tillgängligt genom bredband (upp till 1000 Mbit). Internet levereras genom Tele2 eller ComHem, avtal tecknas och debiteras separat.

Utförda renoveringar
Föreningen har bytt ut alla fönster och balkongdörrar samt impregnerat fasaderna. Taket på hus nr 11:a är bytt och de andra två taken är renoverade. 2011 totalrenoverades samtliga balkonger i föreningen. 2014-2016 renoverade föreningen sina tre undercentraler. Föreningen har 2020 tecknat separata avtal med Fortum gällande fjärrvärmen och den tidigare samfälligheten har upphört.

Kommande renoveringar
Det är nu beslutat att det blir stambyte. Sondering av vilken leverantör som ska utföra jobbet pågår och det står idag mellan leverantörer.
Man beräknar att en stam tar ca 10 veckor att byta, och att det i varje hus finns 5 stammar. För mer information om stambytet, kontakta föreningen. Föreningen står för badrumsrenovering (Kontrollerat 2020-07-13 med ordförande).

Avgiftsförändring
.Det är dock okänt hur mycket det bli i höjning då kostnaderna för stambytet inte är bekräftade. Signalerat är en höjning om 15-20% (Kontrollerat 2020-07-20 med ordförande).

Inglasade balkonger
Bostadsrättsinnehavare svarar för underhåll och reparationsansvar av inglasning enligt samma grunder som § 31 i stadgarna. Bostadsrättsinnehavare är skyldiga att efter anmodan från föreningen helt eller delvis montera bort och i förekommande fall återmontera inglasningen om detta erfordras för att föreningen ska kunna utföra underhåll eller ombyggnad av huset. För mer information avseende bostadsrättsinnehavarens ansvar för inglasade balkonger vänligen se bilaga till annonsen.

Närområde
Mycket goda kommunikationer samt brett serviceutbud i Ektorp Centrum, här finns bland annat det populära konditoriet Gateau samt flertalet små butiker, mataffärer och restauranger. En jämn ström av bussar går förbi Ektorp Centrum, så du tar dig till Slussen på cirka 15-20 minuter. Buss går även från hållplats precis utanför porten, med slutstation Finnberget. I den närmaste omgivningen finns både Nacka Forum och Ica Maxi men även gott om vacker natur. Närbelägna Långsjön erbjuder trevliga promenader och en populär badplats och alldeles i närheten ligger även naturskyddsområdet Nyckelviken som bjuder på vackra naturupplevelser året runt.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Tallmohöjden
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1601
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Nacka

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 666 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 478 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv
I månadsavgiften ingår vatten, uppvärmning och Comhem-anslutning.

Driftkostnader

650 kr/mån
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 250 kr

Alla bilder

Karta & område

Edinsvägen 10, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning