Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Månadsavgift: 6 562 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Louise Samsioe, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Louise Samsioe
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Sammanfattning
Månadsavgift: 6 562 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Louise Samsioe, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Louise Samsioe
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Diligensvägen 134, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 93,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2622-1-24-6
  • Månadsavgift: 6 562 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 4
  • Hiss: Ja

Renoverad fyra med mycket bra planlösning. Inglasad balkong mot innergård med kvällssol

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 93,5 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2622-1-24-6
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgift om lägenhetsyta grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan därefter ha förändrats. HSB/Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta och det åligger mottagaren av uppgiften att kontrollera dess riktighet.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av insats: 0,63967 %
Andel av månadsavgift: 0,63967 %
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 473 kr

Om föreningen

Om föreningen
Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna Sicklaön 367:3 och Sicklaön 367:4. Föreningen består av 183 bostadsrättslägenheter, fördelade på två gårdar, med radhus och flerbostadsfastigheter. Föreningen har aktiva boende som värnar mycket om sina två gårdar. Många boende på båda dessa gårdar har ett rikt socialt umgänge för den som vill.

Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra i Diligensgaraget till ett förmånligt pris. Det finns platser under tak, ovanpå parkeringsgaraget och med eller utan motorvärmare. Parkering administreras av Cemi förvaltning, ring 0774-400 990 för priser och mer information.

Gästparkering
För besökare finns avgiftsbelagd besöksparkering.

Kabel-TV och Bredband
Kabel-TV och bredband levereras av Telenor (tid Comhem) och ingår i avgiften till föreningen (paket 8 Favoriter). Bredband levereras via fiber. Föreningen debiterar varje lägenhet 125 kr/månad för tjänsterna. Föreningen har nyligen omförhandlat avtalen vilket innebär en ökning av bandbredd från 100 till 250 MBit. Kostnaden förblir densamma.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har cykelrum samt gemensamhetsutrymmen i två separata gårdshus. I vardera hus finns bastu, festlokal och tvättstuga. Festlokalerna rymmer upp till 40 personer och kan hyras av medlemmar. Festlokalerna är utrustade med bord, stolar, köksutrustning och kök. Tvättstuga omfattar tre olika tvättgrupper, varav en med grovtvättmaskin för mattor. Att tvätta kostar 10 kr per för varje påbörjad tvättid, vilket debiteras i samband med månadsavgiften. Föreningen har även två övernattningslägenheter som kan hyras av medlemmar, det finns fyra bäddar och lägenheterna är utrustade med liten kokvrå samt toalett.

Ekonomi
På budgetmöte den 18 november beslutade styrelsen att de boendes avgifter i Brf Fjädern förblir oförändrade under 2020.

Renovering
Inga större renoveringar är på gång mer än att renovering av fönsterna planeras (kontrollerat med styrelsen 2019-06-04). Föreningen har nyligen lagt om alla taken samt renoverat alla hissar. I planen ligger renovering av fönster till vilket det finns avsatta medel.

Kommunikationer/Område
Jarlaberg är stadsdelen i Nacka som erbjuder dig som invånare närheten till allt - endast ca 12 minuter med bussen till Slussen, gångavstånd till bland annat Nyckelviken, MAXI ICA Stormarknad, Nacka forum och Nacka Strand. I området finns grundskolan (F-6) samt flera förskolor för de små och de lite större barnen. Det ett lugnt område där invånarna är skyddade från storstans buller.

Övrigt
Brf Fjädern är först av de sju Brf föreningarna som bildades i Jarlaberg. De övriga föreningarna är Tullen och Nyckeln (på Diligensvägen), samt Illern, Minken, Mården och Uttern på norra sidan av Jarlaberg. De sju föreningarna bildar tillsammans Jarlabergs samfällighet som ansvarar för bl. a. samfälld mark, garagen och sopsuganläggningen.

Medlemskap i Hsb Stockholm krävs
Brf Fjädern är en HSB-förening och vid ansökan om medlemskap i föreningen krävs att köpare även tecknar medlemskap i HSB Stockholm.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Fjädern nr 622
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

6 562 kr
Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och kabel-tv.
En obligatorisk kostnad om 125 kr för internet tillkommer var månad utöver månadsavgiften.

Driftkostnader

Antal i hushållet: 4
Kommentar: Uppgift om säljarens kostnad för elförbrukning och hemförsäkring tillkommer inför aktiv försäljning.

Inre reparationsfond

Summa: 27 kr

Alla bilder

+ 1 Visa alla 7 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Diligensvägen 134, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy