Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 8 132 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anas Taba, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anas Taba
Fastighetsmäklare
Nacka

Diligensvägen 86

Månadsavgift: 8 132 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anas Taba, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anas Taba
Fastighetsmäklare

123 kvm BR-radhus i attraktiva Jarlaberg!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: ca 123 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2623-1-60-2
  • Byggnadsår: 1988
  • Månadsavgift: 8 132 kr
  • Driftkostnad: 708 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkomna till ett mycket trevligt BR-radhus i souterräng med både balkong och uteplats i fritt läge mot skogsområde samt grästäppa på framsidan. Här har det varit samma ägare sen tidigt 90-tal! Ett härligt bostadsrättsradhus med fönster i två väderstreck och genomgående planlösning. Bostaden präglas av utmärkta förvaringsmöjligheter med förråd och klädkammare i bostadens nedre plan. Här bor man länge och bra!

På entréplan finns det gott om sociala ytor med ett stort trevligt kök samt intilliggande matplats för stora som små sällskap. Ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen där man dricker sitt morgonkaffe i solen. På detta våningsplan finns dessutom en praktisk hall, sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. En trappa ner i lägenheten finns två stora sovrum samt en uteplats med naturen och lugnet som närmaste granne. Ett allrum som kan nyttjas som sovrum alternativt sällskapsrum beroende på önskemål samt en stor klädkammare, förråd och ett stort badrum med torkskåp.

Jarlaberg är ett populärt område för människor i alla åldrar. Här finns det flera bostadsrättsföreningar och levande arkitektur med blandad bebyggelse. Föreningarna ramar in den populära Jarlabergsparken som är belägen mitt i det bilfria området, här finns det grönytor men även fotbollsplan och tennisplan. I centrala Jarlaberg, på ett par hundra meters avstånd från lägenheten finns Jarlabergs skola, fotbollsplan, tennisplan och en bussförbindelse som tar dig smidigt till Slussen på under 15 minuter!

Tunnelbanan som är planerad att vara klar 2026 har även ritning på att ha en uppgång mot Jarlaberg. Blir man trött på att ta bussen kan du promenera ner till Nacka strand där SL båten trafikerar Nybroplan-Lidingö med många turer per dag, där det bjuds på gratis kaffe morgontid. Detta kallar jag riktig vardagslyx!

De närmaste omgivningarna har mycket att erbjuda som t.ex. naturreservatet Nyckelviken med herrgård, 4H gård, café, park, joggingspår, promenadvägar och mycket mer, perfekt för att njuta av olika årstider med familj eller vänner. Nacka Strand ligger även det på gångavstånd, här finns et flera restauranger, bl.a. populära och välrecenserade restaurang J. Forum Nacka och ICA Maxi ligger på promenadavstånd även på promenadavstånd.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Uteplats
Kom hem till denna fantastiska grästäppa i sydväst. Här njuter ni av solen från ca 12.00 på dagen till att den går ner bakom huskropparna. Bilfri innegård och en grästäppa där ni omges av de planterade rosorna, pionen, lavendel, påskliljor och diverse sommarblommor på våren kommer även tulpanerna upp.

EntréHall
Här har ni förvaring i anslutning till entrén i form av garderob. Ljus hall med goda avhängningsmöjligheter som öppnar upp mot kök och vardagsrum. På golvet har ni ljus parkett i björk.

Kök
Trevligt kök med matplats för stora som små sällskap. Gott om arbetsyta och förvaring. Ljusa luckor samt ljust kakel ovanför bänkskiva. Köksutrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Här finns ljusa väggar och ljus björkparkett.

Vardagsrum
Stort vardagsrum i ljust och härligt läge med vitlaserad ekparkett och tapetserade väggar. Gott om plats för soffgrupp, övrigt möblemang och umgänge i goda vänners lag. Från vardagsrummet når man balkongen.

Balkong
Balkongen som har solen framme till lunch ligger i ett högt och fritt läge med glimt av området.

Sovrum 1
Gott om plats för en större säng och mindre möblemang. Fönstret i insynsskyddat och fritt läge mot uteplatsen och området.

Badrum 1
Stort helkaklat badrum med gott om förvaring i de platsbyggda skåpen. Utrustningen består av toalett, dusch med glasväggar, handdukstork, väggskåp samt kommod och spegel.


SOUTTERÄNGPLAN

Uteplats
Vakna på morgonen och nå direkt ut från sovrummet till denna rogivande uteplats i nordöst. Då uteplatsen angränsande till allmänning så njuter du av morgonkaffet i lugn och ro med solens sken. Här blir du omringad av de Syrener, pioner och rosor som idag är planterade. Här sätter bara din fantasi stopp för framtida odlingsprojekt.

Förråd
Ett förråd med praktisk förvaring under trappan.

Sovrum 2
Stort sovrum i storleken med vita väggar och plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang. Via sovrummet tar ni er ut till uteplatsen.

Sovrum 3
Även här är sovrummet stort i storleken med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns också två garderober för klädesförvaring. Väggarna har ni i ljus tapet.

Allrum
Stort allrum där man kan välja att ta ner en vägg för att öppna upp ännu mer mot hall och trapp. Här har ni gott om förvaring som gömmer sig bakom skjutdörrsspeglarna.

Klädkammare
Plats för upphängning av kläder och hyllplan för diverse förvaring.

Badrum 2
Stort badrum med badkar där man även har en tvättdel där det idag står ett torkskåp och är förberett för tvättmaskin. Här har ni avlastningsyta och extra handfat.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: ca 123 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2623-1-60-2
Byggnadsår: 1988
Driftkostnad: 708 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen
Observera att lägenhetsytan grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,74971%
Andel av månadsavgift: 0,74971%
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Brf Tullen är en av sju bostadsrättsföreningar i Jarlaberg och består av 192 lägenheter fördelade på två gårdar: Diligensvägen 3-37 och Diligensvägen 74-100. Bebyggelsen är blandad med både lägenheter och radhus och de byggdes mellan 1988-1989. Föreningen är en HSB förening som kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. Medlemskap i HSB Stockholm betalas av köparen och är obligatoriskt för boende i HSB föreningar. Minsta ägarandel inom föreningen är 10%. För mer information om föreningen gå in på www.brftullen.se

Kabel-tv och bredband
Ansluten till kabelnät via ComHem. Basutbudet (8 favoriter) ingår i månadsavgiften. Bredband 100 Mbit via fiber som levereras av Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Förråd
Till många av lägenheterna ingår antingen ett eget källar- eller vindsförråd alternativt ett inre förråd. De lägenheter som har ett inre förråd har inte källar- eller vindsförråd. Extra förråd finns att hyra i mån av tillgång. Kontakt för aktuell kölista: styrelsen@brftullen.se

Gemensamma utrymmen
Gårdshuset på innergården inrymmer en stor tvättstuga, bastu samt festlokal som kan hyras av medlemmarna. Övriga utrymmen är bl.a. cykel förråd och barnvagnsförråd. På varje gård finns en bastu som man kan boka för 50kr/pass. Föreningen tillhandahåller även ett motion -och solarierum som är beläget på Diligensvägen 35. I motionsdelen finns bänk, trappmaskin, motionscykel, enkel roddmaskin och mindre vikter. I solariedelen finns ett solarium samt fläkt och rengöringsartiklar. Alla boende får plocka frukt från fruktträden på innergårdarna.

Gästrum
Brf Tullen har två gästrum, ett på vardera gård. Båda rummen kan hyras av alla medlemmar oavsett vilken gård man bor på. Man kan max boka 7 dygn i rad. och avbokning skall ske 3 dagar innan, annars debiteras första dygnet. Rummen kostar 300 kr/natt.

Ekonomi
Stabil och bra förening med trygg lånebild.
Inga planerade avgiftshöjningar (enligt information från föreningens hemsida uppdaterat 2021-02-15)
Inga kommande större arbeten inplanerad (enligt information från föreningens hemsida uppdaterat 2021-02-15)

Reparationer och underhåll
Föreningen följer en underhållningsplan som korrigeras och uppdateras varje år. Tidigare har nya fläktar installerats för att sänka föreningens värmekostnader elförbrukning.
2021 - LED konvertering i samtliga trapphus, förråd och gemensamhetsanläggningar vilket beräknas generera i en kostnadsbesparing för föreningen.
2020 - Gårdsrenovering av gård 1 (Diligensvägen 74 - 100)
2019 - Stamspolning (Inget planerat stambyte i dagsläget enligt information från föreningens hemsida uppdaterat 2021-02-15)
2018 - Gårdsrenovering av gård 4 (Diligensvägen 3 - 37)
2017 - Föreningen bytte ut samtliga hissar.
2016 - Takrenovering där samtliga yttertak byttes.

Jarlabergs samfällighetsförening
Bostadsrättföreningen ingår i Jarlabergs samfällighetsförening. Samfälligheten ansvarar bl.a. för fjärrvärme, parkeringsgaragen, sopsug och kabel-TV.

Parkering
Det finns ett antal garagehus som Samfälligheten äger och hyr ut till föreningarna i Jarlaberg, Kostnad för inhägnad P-plats eller garage ligger mellan 275-550 kr. Cemi handlägger parkeringsplatserna telefonnummer 0774-400990.
Det finns även en avgiftsbelagd parkering bakom Bilia.

Kommunikationer
Bussar som går till Jarlaberg stannar vid centrala punkten i området. Vart man än befinner sig i Jarlaberg tar det endast några få minuter att gå till bussen. Det tar ca 15 minuter att åka med buss från Jarlaberg till Slussen. Från Nacka Strand som ligger nedanför Jarlaberg kan man åka båt till stan. Med bil tar man sig till stan på ca 10 minuter.

Förskolor och skolor
I området finns Jarlaberg skola (F-3) Järla Skola (F-6), Nacka Strand skola, Pysslingen, (F-3) och Engelska Skolan (4-9). Det finns även flera förskolor såsom Kobbens Förskola, Spiggens Förskola och Kubens Föräldrakooperativ. För mer information se Nacka.se

Närområde
Nacka Forum når man på några minuter via gångbron över motorvägen och det finns gångtunnel till ICA Maxi under motorvägen. När solen skiner kan man njuta vid Nyckelvikens naturreservat som ligger alldeles intill Jarlaberg med historiska miljöer, växthus, en varierad natur, långa, härliga promenadvägar och solstekta klippor vid havet. I naturreservatets centrum ligger Stora Nyckelviken, en herrgård med café och intill en ladugård med djur. Restaurang J i Nacka Strand passar också bra för en god bit mat i solsken. Vintertid åker många till Hammarbybacken för skidåkning.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Tullen nr 623 i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1003
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

8 132 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
I avgiften ingår VÄ, VA, sophantering (EJ grovsophantering), digital TV (ComHem Medium 8 favoriter), 100Mbit/s bredband och telefonabonnemang, tvättmedel och sköljningsmedel som ingår i tvättpasset samt EL och VA/VÄ i gemensamma lokaler.

Driftkostnader

708 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 308 kr

Alla bilder

Planritning

Karta & område

Diligensvägen 86, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning