Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 5 158 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 5 158 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Finnboda parkväg 14B, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3,5, varav 3 sovrum
  • Boarea: 81 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2427-1-73-3
  • Månadsavgift: 5 158 kr
  • Driftkostnad: ca 438 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Ja

Välplanerad hörnlägenhet med stor uteplats i hjärtat av Finnboda, här saknar man inget!

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3,5, varav 3 sovrum
Boarea: 81 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2427-1-73-3
Driftkostnad: ca 438 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas. Bostaden är registrerad i föreningens dokument som en trea men är idag disponerad som en fyra. Man kan med enkla medel återställa bostaden till original planlösning (se alternativ planlösning).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel av insats: 1,13798%
Andel av månadsavgift: 1,30167%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 455 kr

Om föreningen

HSB Brf Finnboda Hage ligger i Finnboda precis invid Saltsjön och mitt emot Djurgården. Med buss tar det knappt 10 minuter till Slussen och ungefär 20 minuter med båt till Nybrokajen. Sickla köpkvarter ligger på promenadavstånd. Föreningen bildades 2005 och består av 86 lägenheter som stod klara för inflytt 2008. I närområdet finns två förskolor, en skola, lekplatser och fritidshem. Fogia har kontor och möbelbutik nere vid vattnet, där också restaurang Docklands finns. Inne i Fogia finns dessutom det trevliga cafét Finnboda Slip.

TV och bredband
Bredband upp till 100Mbit/s levereras av Bredbandbolaget till samtliga lägenheter och kostnaden för detta ingår i månadsavgiften.
Comhem levererar tv-utbudet som betalas genom avgiften. Under 2014 har föreningen låtit göra en uppgradering till ComHems Triple play-nät. Det innebär att den boende, om så önskas, kan få tillgång till ComHems hela utbud genom att själv teckna ett avtal med ComHem.

Ekonomi
Inga planerade avgiftsförändringar är beslutade (kontrollerat med styrelsen 2019-09-09).

Garage och P-platser
Brf Finnboda Hage har både ytparkeringar och parkeringsmöjligheter i garage. Det finns 86 lägenheter och vi har 75 P-platser samt 9 ospecifierade parkeringsplatser längs Finnboda Varvsväg. Varje lägenhet kan hyra en parkeringsplats utomhus, men kan hyra flera platser i garaget (så länge det finns lediga platser). Pris för parkering i garaget är 900 kr per månad och för ytparkeringarna är kostnaden 500 kr per månad. Kontaktperson för att hyra parkering/garageplats är Maria Bogiatzis, maria_bogiatzis@hotmail.com. Idag förkommer ej någon kö, (kontrollerat med styrelsen 2019-09-09).

Gästparkering
För närvarande har föreningen ingen egen gästparkering utan gäster kan, avgiftsfritt på helger och kvällar, parkera på parkeringen som finns på andra sidan Kvarnholmsvägen mot Svindersviken. Alternativt kan man mot avgift parkera på Finnboda Varvsväg.

Gemensamhetslokal
I föreningens fastighet på Kvarnholmsvägen 39A finns en lokal som används både som mötesrum för styrelsen och som gästrum för boende i föreningen. Boende kan hyra den till sina egna gäster. Hage-lokalen har fyra sovplatser, badrum med dusch, balkong och ett litet pentry (ej kokplattor, endast mikrovågsugn).

Hage-lokalen kan hyras för max en vecka i taget för 300 kr per natt. Utförlig information och ordningsregler för Hage-lokalen finns på föreningens hemsida under rubriken ”Gästrum”.

Övrigt
Individuellt medlemskap i HSB krävs för att bli medlem i föreningen.

För mer information besök föreningens hemsida, https://www.hsb.se/stockholm/brf/finnboda-hage/

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Finnboda Hage
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Observera!
Det kan bli aktuellt att förminska uteplatsen något då den i nu läget är större än original storlek och att en häck kan komma att planteras.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 138 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 158 kr

Driftkostnader

ca 438 kr/mån
Antal i hushållet: 4
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 188 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 108 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2016-10-20
Besiktningsman: Morgan Persson

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Finnboda parkväg 14B, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare

Maxine Mazy

Fastighetsmäklare