Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 2 949 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare
Nacka

Ekuddsvägen 4

Månadsavgift: 2 949 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare

Välplanerad 1,5:a med sjöglimt!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1
  • Boarea: 35,7 kvm
  • Lägenhetsnummer: 40505
  • Månadsavgift: 2 949 kr
  • Driftkostnad: 250 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 5

Högt upp i huset med ett fritt läge och vacker utsikt över Sickla och Hammarbybacken hittar vi denna välplanerade 1,5:a.

Här på fjärde våningen på Ekuddsvägen har ni nu möjligheten att köpa en av de bästa ettorna Ekudden har att erbjuda! Lägenheten är oerhört väldisponerad och utrustad med alla bekvämligheter. Ett modernt och välplanerat kök med fräscha ytskikt, i kombination med ett välplanerat och socialt allrum och ett helkaklat och ljust badrum, ger lägenheten hög trivselfaktor. Perfekt för er som letar efter det första egna boendet - bara att flytta in och trivas! De som bor i området uppskattar närheten till Järla sjön där du med enkla medel bara egentligen kan slänga på dig morgonrocken och promenera ner för ett dopp!

Säljarens egna ord: "Fantastisk utsikt över Sickla och Hammarbybacken. Naturnära läge med Järlasjön ett stenkast bort och flera fina promenadstråk"

Det centrala läget gör detta boende till något utöver det vanliga. Närhet till superbra shopping (Sickla köpkvarter och Nacka Forum), vacker natur (Nackareservatet, Hellasgården och Nyckelviken) samt utmärkta kommunikationer (buss, tvärbana, Saltsjöbanan) och på sikt planeras dessutom tunnelbanan med station i närheten av bostaden. Nu är det dags för nästa ägare att stormtrivas!

På Ekudden finns en trevlig promenadväg längs med sjön och en mysig grillplats på berget. Sköna promenadstråk finns längs områdets brygga, runt Järla- respektive Sicklasjön. Ekudden gränsar till Järla Sjö där det finns både båtklubb med båtplatser och en kajakklubb. Sommaren bjuder in till bad och glittrande vatten. Vintertid fylls isen av skridskoåkare och längdskidåkare. Hellasgårdens stora naturreservat på andra sidan Järlasjön lockar, sommar som vinter. Här finns motionsspår för den hurtige. För slalomåkaren är det inte långt till Hammarbybacken. Nyckelvikens naturreservat är också en skön oas att besöka för den som gillar naturen. Gångavstånd till expansiva Sickla köpkvarter med alla tänkbara butiker, samt träningsmöjligheter och stormarknad. Åt andra hållet ligger Nacka Forum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Med de utmärkta kommunikationerna tar man sig snabbt in till stan på dryga 10 minuter, dygnet runt. Med bil är man inne i stan på fem minuter! Om inte detta vore nog kommer även den nya tunnelbanan inom några år börja gå.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Utförda renoveringar:
2021 - Nya fönster.
2020 - Balkongen har byggts ut och blivit 4kvm större.
2016 - Nytt kök och parkettgolv.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1
Boarea: 35,7 kvm
Lägenhetsnummer: 40505
Driftkostnad: 250 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,43889%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Sicklaöarna upplåter 175 lägenheter på adresserna Ekuddsvägen 1, 2 och 4. Fastigheterna uppfördes mellan 1950-1957 och är bebyggda med tre punkthus i 10 våningar. Av föreningslägenheterna är flera fortfarande upplåtna med hyresrätt, ca 35 st.Föreningen förvärvade fastigheten i början 2011 och har tillgång till 14 lokaler.

Gemenskap
Varje höst och vår håller föreningen en gemensam städdag. Det finns en grillplats nedanför lekplatsen vid Ekuddsvägen 4, som är öppen för alla medlemmar. I källaren Ekuddsvägen 4, finns föreningens gemensamma snickerilokal som bokas på samma sätt som tvättstugan. Där kan du utföra olika snickeriarbeten. Verktyg av olika typer finns att låna. Föreningen har även en trädgårdsgrupp som pysslar och fixar med utemiljön. Trädgårdsförråd finns i Ekuddsvägen 1 och i Ekuddsvägen 4. Alla som har ett intresse för trädgård är välkomna att medverka.

Gemensamhetsutrymmen
Varje punkthus har en tvättstuga som är utrustad med två stora tvättmaskiner, en grovtvätt för mattor etc, torktumlare, torkskåp och mangel.
I källarplanen finns även lägenhetsförråd. Det finns även skyddsrum, hobbyrum, cykelrum, barnvagnsrum (ingång utifrån) samt el-central.

Parkering
I föreningen finns tillgång till 100 st parkeringsplatser. Parkeringsplats kostar 300 kr/månad. Viss kö kan förekomma och det är Storholmen direkt som hanterar parkeringsfrågorna för föreningen. Det går även att hyra garageplats i grannföreningen.

Tv/bredband
Kabel-TV levereras via Com Hem. Basutbud för kabel-tv ingår i månadsavgiften, för internet tillkommer en obligatorisk kostnad på 89 kr/mån. Bredband levereras via fibernät.

Ekonomi
Inga höjningar är planerade i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 2021-04-13).

Genomförda renoveringar
2017 - Målades trapphusen och nya förråd i hus 4 blev klara.
2013 - Stambyte samt elstambyte färdigställdes år 2013.
2020- Balkongrenovering i fastigheten på Ekuddsvägen 4.
2020/2021- Fönsterbyte i samtliga fastigheter.

Allmänt

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Sicklaöarna
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1505
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Nacka

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 949 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv
I avgiften ingår värme, vatten och TV. Obligatoriskt tillägg för bredband om 69kr/mån tillkommer vilket ger en total månadsavgift på 3 018kr/mån.

Driftkostnader

250 kr/mån
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 150 kr
Försäkring: 100 kr

Alla bilder

Planritning

Karta & område

Ekuddsvägen 4, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning