Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Månadsavgift: 3 385 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Staffan John
Fastighetsmäklare, Nackas mest rekommenderade!
Sammanfattning
Månadsavgift: 3 385 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Staffan John
Fastighetsmäklare, Nackas mest rekommenderade!

Ekuddsvägen 10H, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2,5, varav 2 sovrum
  • Boarea: ca 66 kvm
  • Lägenhetsnummer: 00119
  • Månadsavgift: 3 385 kr
  • Driftkostnad: 685 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 2

Härlig 2,5:a med egen ingång och balkong i söderläge!

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2,5, varav 2 sovrum
Boarea: ca 66 kvm
Lägenhetsnummer: 00119
Driftkostnad: 685 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 2

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Som köpare rekommenderar vi att göra en uppmätning om man inte förlitar sig på att bostadsrättsföreningens information stämmer.
Lägenheten är registrerad som 2 rok enligt föreningen.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0069960
Andel av månadsavgift: 0,69310%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 473 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ekuddshöjden äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 140:6 i området Ekudden i Nacka kommun. Föreningen består av 134 lägenheter fördelade på två höghus samt tre låghus. Lägenheterna stod färdiga för inflyttning från hösten 2011.

Ekonomi och underhåll
Det finns inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig från 2014 till 2071. Inga större underhåll är planerade de närmsta åren och medlen reserveras årligen till det planerade underhållet.

Månadsavgift
I månadsavgiften ingår värme, bredband, basutbud av TV-kanaler samt sophantering.

Parkering
Från bostadsrättsföreningens två höga hus kan man åka hiss direkt ner i föreningens garage. Garaget består av 227 parkeringsplatser.
Hyran för personbilar är 750 kr/månad och hyran för MC/mopeder är 250 kr/månad. Finns även 6st elbildplatser för 1500kr/ mån (ink el)För frågor om garaget och frågor som rör hyra av parkeringsplats vänligen kontakta Storholmen som förvaltar och sköter garaget för föreningens räkning. Föreningen har två gästparkeringar, en på Ekgränd och en vid Ekuddsvägen 6.

TV & Bredband
För kabel-tv har föreningen har tecknat avtal med Telia och ett basutbud ingår i månadsavgiften. Vill man ha ett större utbud tecknas eget abonnemang med Telia. Vid överlåtelse av lägenhet är det viktigt att boxen lämnas kvar och att infoblad med koder överlämnas. Vad gäller bredband finns det fiber och ingår i månadsavgiften,

El, kall- och varmvatten
El och vatten bekostas av den enskilde bostadsrättsinnehavaren och debiteras kvartalsvis tillsammans med bostadsrättsavgiften.
I varje lägenhet finns en display som visar hur mycket man har konsumerat innevarande dag, innevarande samt föregående månad. Systemet handhas av CompWell som rapporterar åtgång till vår ekonomiske förvaltare, som för upp det på hyresavin varje kvartal. Varje lägenhet har ett eget lösenord för att kunna gå in på CompWell och läsa av den egna konsumtionen. Vid avflyttning är det viktigt att göra avläsning samt avstämning med köpare gällande förbrukning fram till överlåtelsedatum.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen tillhandahåller cykelrum och barnvagnsrum. På gården mellan husen finns det fina grönytor, en lekplats och sittgrupp. Det finns även ett förvaringsrum i hus B som medlemmar kan använda för måleri -och snickarjobb eller annat som man inte vill arbeta med i lägenheten. För att få tillgång till rummet vänder man sig till styrelsen. Tvättstugan finns på bottenvåningen på Ekuddsvägen 6 och är endast till för de lägenheter som är 32 kvm respektive 51 kvm stora.

Sophantering
Hushållsavfall slängs i någon av de fyra sopstationer som finns placerade vid vändplanen på Ekgränd 1 samt bredvid miljörummet vid Ekuddsvägen 6. Föreningen har även ett miljörum för sortering av tidningar, glas, pappers-, plast - och metallförpackningar. På städdagarna finns det tillgång till containrar för sådant man vill slänga (dock inte farligt avfall). Fyra gånger per år kan du lämna ditt farliga avfall och smått el avfall till en mobil insamling. En lastbil hämtar avfallet på bestämda tider enligt en turlista.

Bostadsrättstillägg
Föreningen har kollektivt bostadsrättstillägg vid Brandkontoret. Detta innebär att man endast behöver teckna en vanlig hemförsäkring utan tillägg.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Ekuddshöjden
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 385 kr
Bredband, grundutbud TV och telefon samt bostadsrättstillägget ingår i avgiften (kontrollerat 2019-03-04)

Driftkostnader

685 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 160 kr
Vatten: 225 kr

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Ekuddsvägen 10H, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy