Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Månadsavgift: 1 738 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 1 738 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare

Ektorpsvägen 1, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1, varav 1 sovrum
  • Boarea: 28 kvm
  • Lägenhetsnummer: 51003
  • Månadsavgift: 1 738 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Ja

Exklusiv och yteffektiv etta i insynsskyddat och högt läge och i ett hus byggt 2018

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1, varav 1 sovrum
Boarea: 28 kvm
Lägenhetsnummer: 51003
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen
Observera att lägenhetsytan grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,93400%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Oakhouse.
Mitt i centrala Ektorp finner vi en välritad fastighet som består av 67 bostadsrätter i olika storlekar. Arkitekten har skapat moderna, yteffektiva och tidlösa boenden med hög inredningsstandard. Oakhouse erbjuder smarta boenden för den stilmedvetne som vill ha närhet till city såväl som naturen. Huset med 67 bostadsrätter och 1 lokal (62 kvm) med hyresrätt stod klart för inflytt i slutet av 2018. Huset är utformat som ett flerbostadshus med 7 våningar ovan gård samt garageplan. Föreningen äger marken.

TV- och internetanslutning
Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom fastigheten till uttag i varje lägenhet. Fiber via Ownit och TV-kanaler (grundpaket) ingår i månadsavgiften.

Värme & Vatten
Ingår i månadsavgiften.

Ekonomi
I dagsläget finns det inga planer på någon förändring av månadsavgiften (kontrollerat med styrelsen 2020-07-31).

Gemensamma utrymmen
Garageplan, cykelrum, rullstolsrum, städrum och tillgång till bilpool samt sushi-restaurang med områdets kanske bästa sushi. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd.

Parkering
Föreningen har 29 parkeringsplatser i sitt garage under fastigheten som hyrs ut till medlemmarna (För närvarande 2020-07-31 finns det lediga platser för en kostnad av 1350 kr/månad). Det finns dessutom 2 st markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen från Sunfleet står parkerad. Gratis parkering på torget vid Ektorp C med p-skiva i två timmar, därefter avgift. Gratis parkering på vissa gator i området.

Bilpool
Ett miljövänligt resande för dig som bara behöver bil ibland står föreningens bilpool till tjänst, det nya smarta sättet att få tillgång till bil. Boende i föreningen kan nyttja två bilar för kortare eller längre bilresor, ett miljövänligt resande och enkel tillgång till bil när du behöver.

Närservice
Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Kommunikationer
Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Nära ut till 222:an med bil och många busslinjer som passerar förbi i Ektorp. Här är det bara att gå ut till busshållplatsen och ta första bästa buss. Om man inte vill åka buss kan man ta Saltsjöbanan från Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Kommande i föreningen
Föreningen ska genomföra en 2-års garantibesiktning och det finns några saker som behöver åtgärdas kring den friliggande brandtrappan (regnskydd saknas och det låter illa när man går fort i trappan). (Kontrollerat med styrelsen 2020-07-31).

Allmänt

Föreningens namn: Brf Oakhouse
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

1 738 kr

Alla bilder

+ 9 Visa alla 15 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Ektorpsvägen 1, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy