Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Högsta bud: 
2 360 000 kr
Pris: 1 995 000 kr
Anmäl intresse
Henrik Hallquist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Henrik Hallquist
Fastighetsmäklare
Nacka

Ugglevägen 32A

Högsta bud: 
2 360 000 kr
Pris: 1 995 000 kr
Anmäl intresse
Henrik Hallquist, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Henrik Hallquist
Fastighetsmäklare

Pärla i Saltängen med lummig balkong!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1,5
  • Boarea: 42 kvm
  • Månadsavgift: 2 338 kr
  • Driftkostnad: 400 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1

- Högt och fritt läge
- Mycket stort och rymligt kök och matplats
- Närhet till Skuruparken och utmärka kommunikationer
- Helt obelånad förening, mycket ovanligt i Nacka!

Varmt välkomna till Ugglevägen 32A och denna fantastiska lägenhet om 42 kvadratmeter.

Denna mycket väl planerade 1,5a karakteriseras av dess stora kök med intilliggande matplats, sovalkov med plats för dubbelsäng och lummig balkong mot grönska och vatten. Då huset är byggt i souterräng ger lägenheten och framförallt balkongen en hög och fri känsla. Då lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck flödar ljuset in i lägenheten under hela dagen. Badrummet är helkaklat, stilrent och rymligt. Lägenheten har mycket goda förvaringsmöjligheter i form av stor klädkammare i hallen samt två förråd i källaren. En fantastiskt bostad för dig som önskar att bara flytta in och trivas.

Lägenheten är centralt belägen och inom 5 minuters promenadavstånd ligger Ektorp centrum, tre förskolor, Skuru skola, två pizzerior, thairestaurang, Nacka sjukhus mm. I centrum finns mataffär, bageri, restauranger och övrig service. Café Koloni nere
vid vattnet är ett annat mysigt ställe i närområdet som erbjuder god mat och fina bakverk. Ett stort utbud av butiker och restauranger finner ni även i Nacka Forum och Sickla köpkvarter.

Utmärkta kommunikationer i direkt anslutning till bostaden. En jämn ström bussar stannar på stationen Skuruskola och tar er vidare in till Slussen på cirka 15 - 25 minuter beroende på om ni åker lokalslingan förbi Nacka forum och Sickla Köpkvarter, eller hellre väljer motorvägsbussarna. Det går även bra att ta Saltsjöbanan från Saltsjö-Duvnäs till Saltsjöbaden eller direkt in till Slussen. Med bil tar resvägen ca 10 minuter.

Den närmaste omgivningen erbjuder hav, sjöar och vacker natur. Om sommaren lockar Långsjön med bad och grillning och om vintern till skidor -och skridskoåkning. Runt sjön löper en fin promenad -och löparslinga. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv. Den populära Skuruparken, som ligger intill bostaden, erbjuder även den fin natur och vacker utsikt över Nacka med omnejd. Det är även gångavstånd till Nyckelviken med 4 H gård, Saltsjö-Duvnäs med strandpromenad, Långsjön och Skuru.

Ett perfekt området att bosätta sig i för er som vill leva ett aktivt liv i trygg och lugn miljö nära naturen.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1,5
Boarea: 42 kvm
Utgångspris: 1 995 000 kr
Driftkostnad: 400 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Allmänt om föreningen
Föreningen bildades den 13 november 1981 och registrerades den 1 februari 1982. Föreningen äger fastigheterna Sicklaön 239:2, 239:3 och 2401:1 belägna på Ugglevägen 32 A - C, Beckasinvägen 41 A - 43 B och Beckasinvägen 45 A - 47 B. Av föreningens 96 lägenheter upplåts 94 med bostadsrätt och 2 med hyresrätt. Föreningen är nära den vackra Skuruparken i Nacka. Fastigheterna byggdes år 1952.

Ekonomi
Föreningen och har mycket god ekonomi och är helt skuldfri. Månadsavgiften sänktes med 8% år 2019 och i dagsläget finns det inga planer på att höja avgiften (kontrollerat med styrelsen 2021-04-07).

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns tvättstuga i varje fastighet, barnvagnsförråd och cykelförråd. Det finns ev möjlighet att hyra extra förråd i föreningen.

Parkering
Goda parkeringsmöjligheter, avgiftsfritt på gatan.

Tv och Bredband
Kabel-tv (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att köpa till fler kanaler för en billig peng. Internet finns via Telenor och är ett fibernät med 150-250 Mbit/s. Kostnaden för internet är obligatorisk om 100 kr/mån.

Utfört underhåll
1993 -1994 - Byte av rörstammar och totalrenovering av badrum. Modernisering och utökning av elanläggning. Omfärgning av fasad och ommålning av trapphus. Tilläggsisolering med lösull på vindar. Byte av taktegel på Beckasinvägen 41 A - 47 B. Ombyggnad av ventilation. Renovering av pannrum.
1997 -1998- Byggnation av fyra nya lägenheter på Ugglevägen 32.
2005 - Fönsterbyte i samtliga lägenheter som saknade treglasfönster. Panncentralen på Ugglevägen skrotades och en sammankoppling gjordes med Beckasinvägen 41.
2008 - Installationen av bergvärme etapp 1 slutfördes.
2010 - Installation av bergvärme/värmeåtervinning etapp 2 slutförts.
2011 - Stamrensning av samtliga köksavlopp i samtliga fastigheter. Ombyggnad av värmepumpar på Beckasinvägen 4547 för varmvattenproduktion. Byte av tvättmaskin och torkskåp Ugglevägen och byte av torktumlare och nytt torkskåp i tvättstuga Beckasinvägen 47
2012 - Installation av Telias fibernät i fastigheterna. Fristående sophus byggdes på Ugglevägen och Beckasinvägen 41-43
2013 -2014: Komplettering av bergvärmesystemet.
2014 - Cykelrummet på Beckasinvägen 47 B har moderniserats och målats om. Soprummet på Beckasinvägen 45-47 har målats om. OVK har genomförts och är godkänd.
2015 - Stamspolning i hela fastigheten. Avfallskvarnar har installerats i vissa utav lägenheterna på Ugglevägen. Föreningens gemensamma uteplats har rustats upp.
2016 - Göra om cykelrummet på Beckasinvägen 41-43.
2016 - Ommålning av taket på Ugglevägen.

Framtida underhåll
Föreningen följer sin underhållsplan och nästa stora investering kommer ske ca 2025 när föreningen kommer se över sina balkonger för att bedöma om det då finns något underhållsbehov av dem eller inte. Inga pågående renoveringar finns annars och bara löpande underhåll av fastigheten görs för tillfället. Trapphus kommer renoveras inom en två års period (information taget från föreningens hemsida 2021-04-07).

Individuellt medlemskap i HSB
Föreningen kräver att köparen skaffar individuellt medlemskap i HSB Stockholm, f.n. 500 kr/person i medlemsandel (återfås vid utträde) samt 300 kr/hushåll i årsavgift. Se www.hsb.se/medlem för mer info!
Föreningen tillåter inte juridiska personer.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Bostaden 625 i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Avgiften sänktes med 8% 2019. Inga planerade förändringar i nuläget.

Ekonomi

Utgångspris

1 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

2 338 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kallvatten, internet och kabel-tv
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internetanslutning.

Driftkostnader

400 kr/mån
Antal i hushållet: 1
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 150 kr
Försäkring: 150 kr
Obligatoriskt tillägg om 100 kr/ månad för internet.: 100 kr

Alla bilder

+ 4 Visa alla 10 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ugglevägen 32A, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 2338 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning