Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 4 289 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare
Nacka

Sickla sjöväg 1

Månadsavgift: 4 289 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare

Fantastisk fyra högst upp i huset och en stor inglasad balkong ut mot sjön.

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 104 kvm
  • Lägenhetsnummer: 509
  • Månadsavgift: 4 289 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4
  • Hiss: Ja

Varmt välkommen till denna pärla precis intill Sicklasjön.

- Sällan till salu
- Högst upp i huset
- Exklusiva materialval
- Stor inglasad balkong med härlig sjöutsikt

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska fyra med härlig sjöutsikt! På den fantastiska inglasade balkongen njuter man året om till natur och vatten som närmsta granne. Denna lägenhet karakteriseras av stora öppna och sociala ytor samt exklusiva materialval. Utöver detta har du här ett mycket exklusivt kök i toppklass öppet ut mot vardagsrummet, vardagsrum med gott om plats för de sociala, tre rymliga sovrum utan insyn, två modern och fina badrum. Ett verkligt drömboende för den som både vill ha nära till naturen och staden. Ett helt otroligt läge med endast badrocksavstånd till badbryggan, härliga morgondopp hör här till vardagen!

Sickla Sjö är ett idyllisk område vid vattnet med promenadstråk och friluftsliv endast fem minuter ifrån Stockholm innerstad. Ett boende som erbjuder skridskoåkning och längdskidor vintertid samt bad, kräftfiske, kanot- och båtliv under sommarhalvåret. Det finns båtplatser i området. På andra sidan sjön ligger Hellasgården med motionsspår och bad/skridskosjö. En joggingtur som sedan kan avslutas med ett dopp i Sicklasjön för den som önskar. För slalomåkaren är det inte långt till Hammarbybackens liftar. I närområdet finns även Nacka IP med bland annat simhall och fotbollsplan för den sportintresserade. Nyckelvikens naturreservat är också en skön oas att besöka för den som gillar naturen.

Tröttnar man på lugnet och idyllen går tåg och bussar in till stan dygnet runt med täta turer - på mindre än tio minuter angör man Slussen! En kort promenad från området finns expansiva Sickla köpkvarter med alla tänkbara butiker samt träningsmöjligheter och stormarknad. Tunnelbanan är även planerad att ha upp en uppgång med ca 10 minuters promenad bort från bostaden.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 104 kvm
Lägenhetsnummer: 509
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att lägenhetsytan grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,0169800
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

BRF Glassbåten är en äkta föreningen som består av fem flerfamiljshus med sammanlagt 67 lägenheter som byggdes år 2009, föreningen äger marken. Föreningen anser sig ha en välskött och god ekonomi, och den låga avgiften där det mesta ingår är ett kvitto på det.

Månadsavgiften
Månadsavgiften ska vara oförändrad framöver (kontrollerat med styrelsen 2020-10-29). I avgiften ingår värme, vatten, tv inkluderande en digitalbox samt bredband.

Kommande under håll/utfört underhåll
Fastigheten är relativt ny och därav är heller inga större renoveringar utförda eller komma skall. Det som har utförts är garantiarbeten och underhåll. Det som kommer är underhåll av husets socklar.

Återvinning & avfall
I föreningen finns stora och fina soprum där varje kärl har en särskild funktion.

Parkering & garage
Föreningen har 30 garageplatser samt 32 parkeringsplatser utomhus. Styrelsen har hand om kölistan och kölängd är varierande - men oftast går det fort att få plats främst i garaget. Vill du ställa dig i kö till parkeringsplats/garageplats - skriv ett mail till brfglassbaten@gmail.com
Det går dessutom att parkera på Sickla sjöväg mot en kostnad av 5kr/timme.

Cyklar & förråd
Föreningens medlemmar har tillgång till två st cykelförråd belägna i det gröna och gula huset. I varje portuppgång finns det ett förråd avsett för barnvagnar. I det blå huset finns ett trädgårdsförråd med matrial avsedda för underhåll av föreningens trådgårdar.

Tvättstuga
Tvättider råder mellan 07.00 och 22.00 alla dagar i veckan. Det finns även en mangel för den som önskar använda men är endast avsedd för lakan och dukar.

Övrigt
I denna förening tar man varken ut en överlåtelseavgift eller pantsättningsavgift.

Allmänt

Föreningens namn: Glassbåten
Kommun: Nacka

Övrigt

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Månadsavgift

4 289 kr

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Planritning

Karta & område

Sickla sjöväg 1, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning