Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 3 571 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare
Louise Samsioe, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Louise Samsioe
Fastighetsmäklare, På föräldraledighet
Nacka

Kantatvägen 3

Månadsavgift: 3 571 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Madelene Bigl, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Madelene Bigl
Fastighetsmäklare
Louise Samsioe, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
 
Louise Samsioe
Fastighetsmäklare, På föräldraledighet

Totalrenoverad 1,5a med inglasad balkong i söder. Mycket bra förvaring!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1,5, varav 1 sovrum
  • Boarea: 49,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2331-1-173-7
  • Månadsavgift: 3 571 kr
  • Driftkostnad: 466 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 4
  • Hiss: Ja

Totalrenoverad lägenhet om 49,5 kvm med separat sovrum och inglasad balkong i söder! Lägenheten är registrerad som en 1 rok hos föreningen men disponeras idag som 2 rok. Här bor ni med genomgående hög standard, ett rymlig kök, ett renoverat helkaklat badrum med dusch och ovanligt bra förvaring! Det tillbyggda sovrummet rymmer en säng modell större och vardagsrummet bereder vidare utgång till den inglasade balkongen med söderläge. Lägenheten är bekvämt belägen på entréplan samtidigt som sovrum, vardagsrum, badrum och balkong ligger 1 tr upp från gården. Till lägenheten hör ett väl tilltaget källarförråd.

Bostaden är trevligt belägen i ett av Nackas mest attraktiva bostadsområde. Härifrån har vi gångavstånd till ICA MAXI och Nacka Forum. Mycket goda kommunikationer via flera busslinjer, dessutom enkelt att ta sig ut på 222:an och Saltsjöbadsleden. Även Saltsjöbanan ligger inom gångavstånd. I närheten finns härliga naturupplevelser med bl. a Långsjön, Skurusundet och Nyckelviken.

Leva och Bo
Säljaren har särskilt uppskattat att lägenheten är så ljus och fräsch och att köket är stort och trivsamt med bra förvaring. Mycket bra klädförvaring i hallen samt i en stor klädkammare, dessutom nära till tillhörande källarförråd. Mycket trevligt med inglasad balkong vilket ger känslan av ett extra rum. Föreningen har en superbra tvättstuga i porten bredvid där det alltid är lätt att boka tid. Enkelt med parkering då föreningen har gott om platser både utomhus samt i garage. Bra besöksparkering när man får gäster.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med en platsbyggd garderob och en hatthylla för avhängning av ytterkläder. Ytterligare plats för förvaring finns i en angränsande klädkammaren inredd med PAX garderober. Grå klinkers, spotlights i taket och säkerhetsdörr.

Badrum
Renoverat helkaklat badrum utrustat med dusch. Trevligt ljusinsläpp från ett fönster. I taket sitter det spotlights.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med plats för en soffgrupp och kompletterande möblemang. Från detta rum tar ni er vidare ut lägenhetens balkong.

Balkong
Stor inglasad balkong belägen i söder 1 tr upp från innergården. Vy över den lummiga innergården. Inglasningen ger en känsla av ett extra rum.

Sovrum
Separat sovrum med plats för en säng modell större.

Kök
Renoverat kök med köksinredning i vitt. Det finns även två vitrinskåp med frostat glas och inbyggd belysning. Samtliga lådor/skåp är utrustade med soft-close och lådorna har inbyggd belysning. Smarta förvaringslösningar så som ett snurrskåp och dolda utdragbara lådor. Extra plats för förvaring/avställning finns i/på en platsbyggd skänk jämte matbordet. Stänkskydd i form av glas och under överskåpen LED belysning med två lägen. Utrustning: stor diskmaskin, kyl/frys, spisfläkt, induktionshäll, varmluftsugn i arbetshöjd och inbyggd mikrovågsugn.

Renoveringsbeskrivning
2020 - Inglasning av balkong.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1,5, varav 1 sovrum
Boarea: 49,5 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2331-1-173-7
Driftkostnad: 466 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 4
Hiss: Ja. Lägenheten är belägen på entréplan från trapphuset samtidigt som badrum, vardagsrum och sovrum ligger 1 tr upp från innergården.

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgift om lägenhetsyta grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan därefter ha förändrats. HSB/bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta och det åligger mottagaren av uppgiften att kontrollera dess riktighet.

Lägenheten är registrerad sm 1 rok hos föreningen.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,33847 %
Andel av insats: 0,33847 %
Andel av månadsavgift: 0,33847 %
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 619 kr

Om föreningen

Brf Senaten bildades och registrerades år 1989. Husen byggdes och stod färdiga under år 1991/1992. Föreningen består av 196 bostadsrätter (exklusive de 8 nya lägenheterna), 4 hyresrätter och 4 lokaler föreningens egen användning. Dessutom finns en övernattningslägenhet och ett gårdshus som inrymmer samlingslokal och bastu.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har bastu i Gårdshuset (K1-11) som går att få tillgång till för 300 kr/år.
Föreningen har ett gårdshus som kan hyras för mindre evenemang (innergården vid portarna 1-11) Föreningen tillhandahåller ett pingisrum i port 29 för spelsugna. I port nummer 25 finns en gästlägenhet. Rummet har fyra sängplatser en våningssäng samt en bäddsoffa, mikro, kylskåp, dusch och wc.

Tvättstuga
Det finns tillgång till fem tvättstugor belägna i port 1, 11, 13, 19 och 25 samt samt en grovstättstuga i port 27.

Cykelförråd
Det finns cykelförråd i föreningen (mellan port 1-3, 9-11 i källarplan och vid port 7-9 och 27-29 (i gatuplan)

Samfällighet
Föreningen är delaktig i Nacka Centrum Samfällighetsförening. Samfällighetsföreningen äger och förvaltar fastigheterna Sicklaön 388: 1, Sicklaön 386:2 och Sicklaön 386:3. Föreningens andel är 36%. Samfällighetsföreningen förvaltar också en sopsugsanläggning och antennanläggning där Brf Senaten, Brf Tinget, BrfRådet och Folksam ingår.

Parkering
Föreningen har tillsammans med Folksam tillgång till 272 garage- och parkeringsplatser i Nacka Centrum Samfällighetsförening. Av dessa är 28 parkeringsplatser gästparkering. Det brukar alltid finnas tillgång till plats men kanske inte på just den yta man önskar. Garagen kommer att renoveras och därmed kommer avgiften på dessa förmodligen att höjas. (Enligt styrelsen 2021-01-26). För kö info, kontaktas www.nackadrift.se

TV & Bredband
Ansluten till kabelnät via Com Hem, basutbudet ingår i avgiften.
Bredband gruppavtal
Föreningen har tecknat ett gruppanslutnings-avtal för bredband med Telenor.
Tjänsten med en hastighet på 250/250 Mbit blir tillgänglig från den 1: a Maj 2021. (Telenor avser öka hastigheten till 500/500 Mbit vid senare tillfälle.) Medlemmarna får ett förmånligt pris på 125 kronor/månad för bredband.
Fram till 31/12–21 betalar föreningen avgiften och därefter betalar varje hushåll avgiften

Ekonomi
Ingen planerad förändring av månadsavgiften. (Enligt styrelsen 2021-01-26)

Extra förråd
Priset för extra förråden är 53:-/kvm/mån för nätväggar och 58:34/kvm/mån (2020) med täckt dörr.
Lediga förråd finns, vid intresse kontakta faciliteter.senaten@bredband.net.

Gjorda/kommande renoveringar
Ombyggnation av f.d. förskolelokalerna (Kantatv. 1 och 11) till 8 nya lägenheter startade med förprojektering i november 2019. Enligt nuvarande plan skall lägenheterna stå klara 2021.
En omfattande renovering av markytor påbörjades 2018 och beräknas klar under 2020, med nya träd, växter i planteringar samt nyrenoverad lekplats med lekredskap.
2019 skedde renovering av samtliga fönster har genomfördes som förlängt livslängden med c:a 30 år. Besiktningar genomfördes dels löpande och dels som efterbesiktning.
Nytt låssystem sattes in 2017
Under 2016/2017 har lagstadgad OVK gjorts i samtliga lägenheter samt nya stadgar tagits fram.

Delat ägande
Föreningen tillåter delat ägande mellan ex. föräldrar och barn. Minsta ägarandel måste vara 10% vilket innebär att man kan dela upp ägande 90% och 10%.

Uteplatser
Lägenheter med uteplatser nyttjar dessa med annan nyttjanderätt än bostadsrätt.

Övrigt
Köparen är den som tecknar bostadsrättsförsäkring, det är inget föreningen står för. Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. Föreningen har en mycket informativ hemsida: www.hsb.se/stockholm/senaten där du får uppdaterad information.

Allmänt

Föreningens namn: HSB Bostadsrättsförening Senaten i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 604 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 571 kr

Driftkostnader

466 kr/mån
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 288 kr
Försäkring: 178 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 94 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Energideklaration utförd: 2018-06-25

Inre reparationsfond

Summa: 1 178 kr

Alla bilder

+ 14 Visa alla 20 bilder
 

Planritning

Karta & område

Kantatvägen 3, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning