Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
2 450 000 kr
Pris: 2 690 000 kr

På denna bostad erbjuds budgivning med Bank ID. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Daniel Kjörling, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Daniel Kjörling
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Linda Hoxhaj, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Linda Hoxhaj
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Göteborg

Norra Skeppspromenaden 15

Högsta bud: 
2 450 000 kr
Pris: 2 690 000 kr

På denna bostad erbjuds budgivning med Bank ID. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Daniel Kjörling, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Daniel Kjörling
Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare
Linda Hoxhaj, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Linda Hoxhaj
Reg. Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Norra Skeppspromenaden 15

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 45,4 m2
  • Lägenhetsnummer: 64
  • Byggnadsår: 2006
  • Månadsavgift: 3 235 kr
  • Driftkostnad: 350 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3
  • Hiss: Ja

Här presenteras en välplanerad tvåa, nu tillgänglig för köp i den attraktiva bostadsrättsföreningen HSB Brf Skotet. Belägen på den tredje våningen erbjuder lägenheten ett välplanerat boende med Sörhallsparken och kajpromenaden som nära granne.

Lägenheten har genomgått en omfattande renovering där ett sovrum har skapats, komplett med fönster och en yta på ca 8 kvm, vilket optimerar användningen av bostadsytan. Klinkergolv löper genom hela lägenheten, vilket ger en elegant och hållbar yta som är lätt att underhålla. Vardagsrummet, har fönster i två olika väderstreck, vilket säkerställer rikligt med dagsljus och en luftig känsla i hela lägenheten.

Kärnpunkten i lägenheten är vardagsrummet och köket, vilka är sammanlänkade i en öppen planlösning. Ett nyrenoverat kök med vita och släta luckor från Ikea. Full utrustning med kyl/frys, ugn, häll och integrerad diskmaskin.
Denna layout skapar en perfekt yta för sociala sammanhang med familj och vänner.

Ett av de mest attraktiva inslagen i denna lägenhet är den inglasade balkongen. Med dess inglasning fungerar balkongen som ett extra rum under stora delar av året, perfekt för avkoppling eller extra matplats.

Bostaden är också praktisk med utmärkta förvaringslösningar som inkluderar flera garderober och en stor klädkammare. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, wc och handfat. Möjlighet till att installera tvättmaskin finns.

HSB Skotet erbjuder dessutom tillgång till gemensamma faciliteter som tvättstuga, föreningslokal, hobbyrum och en övernattningslägenhet. Det attraktiva läget i Eriksberg betonar både den natursköna och levande atmosfären, med promenader längs den träbeklädda kajen där caféer och restauranger lockar. För en snabb tur till city är det bara att hoppa på Älvsnabben.

Denna tvåa i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden erbjuder en unik chans till ett modernt och bekvämt boende. Missa inte möjligheten – för mer information, kontakta fastighetsmäklaren idag.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 45,4 m2
Lägenhetsnummer: 64
Utgångspris: 2 690 000 kr
Byggnadsår: 2006
Driftkostnad: 350 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Föreningen har ett avtal med Telia som omfattar digital-TV (kanalpaket Lagom), bredband FiberLan (250/100) samt bredbandstelefoni.

Allmänt

Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Område: Hisingen

Omgivning

Föreningens fastighet ligger i hjärtat av Eriksberg. Alldeles i närheten av bostaden finns den oslagbara träskodda kajen, denna lämpar sig för såväl joggingrundan som långa sköna promenader. Längs kajpromenaden finns även affärer, flera mysiga restauranger och caféer.

I närheten finns Eriksbergs köpcentrum, här finns Coop, apotek, systembolag, bank och flera andra butiker. Längst in i Sannegårdshamnen finns bland annat specialbutiker, ICA Kvantum med mera. För den som vill motionera finns bla Friskis & Svettis, SATS och Nordic Wellness. I sannegårdshamnen finns även Hagabadet som erbjuder träningsklasser yoga samt spa.

På Norra Älvstranden finns Lindholmen Science Park, vilket är ett företagscentra med ca 150 verksamma företag. Här finns bland annat Volvo Cars, Ericsson, IBM, Semcon och många fler. I området finns även Älvstrandens bibliotek, Chalmers Tekniska Högskola, IT-universitet och flera gymnasieskolor.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,4525%
Andel av insats: 0,4525%

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

312 057 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

HSB Brf Skotet består av 135 bostadsrättslägenheter och är belägen med ett centralt läge på Eriksberg. Föreningens bostäder är fördelade på 5 flerfamiljshus som stod inflyttningsklara 2006.
HSB Brf Skotet ingår i en samfällighet som bland annat förvaltar gator, parkeringsytor, kajstråk och garage inom området. I trappuppgång 15 finns en hjärtstartare.
Föreningen äger fastigheten som byggnaderna står på.

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Föreningen följer en upplagd underhållsplan för att säkra det yttre underhållet av föreningens byggnader. Underhållsplanen uppdateras årligen och hålls därmed aktuell.
Eftersom fastigheten är relativt nybyggd, har inga större underhållsarbeten behövt göras. I dagsläget finns inte heller några omfattande underhållsåtgärder planerade av föreningen.

Gemensamma utrymmen

Det finns ett källarförråd som hör till lägenheten. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, torkrum (i hus nummer 15 och 17), hobbyrum, föreningslokal och cykelförråd. Föreningens medlemmar har dessutom möjlighet att nyttja en övernattningslägenhet, denna kan hyras till en mindre kostnad. Postboxar finns i entrén.

Parkering

Föreningen disponerar över 90 platser i ett varmgarage, en plats kan hyras för 600 kr/månad, separat kö gäller. Föreningen är dessutom delägare i ett kallgarage, här finns totalt 30 platser. En plats i kallgaraget kan hyras för 550 kr/månad, plats finns ledigt idag. Det finns 7 st utomhusparkeringar kostar 350kr/mån, separat kö.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Avgiften höjdes med 5 % 2023. Med det rådande ekonomiska läget kan ytterligare höjningar av avgiften bli aktuell.

Kommunikationer

Bra kommunikationer erbjuds till de centrala delarna av staden. På Östra Eriksbergsgatan finns busshållplats. Flera busslinjer trafikerar området. Vill du istället åka färja finns även denna möjlighet, då Älvsnabben smidigt och enkelt tar dig till stadskärnan. Älvsnabben går var 30:e minut och lägger till vid Dockepiren på Eriksberg. Båthållplatsen når man inom två minuters promenadavstånd.

Ekonomi

Utgångspris

2 690 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr

Månadsavgift

3 235 kr
I avgiften ingår värme och vatten

Driftkostnader

350 kr/månad
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Förening har ett gemensamt avtal med Luleå energi för leverans av el till ett rörligt pris som följer den nordiska elprisbörsen (NordPool). Kostnad för förbrukning läggs på enskild lägenhet och betalas som en separat post på avgifts avin.

Fördelas enligt följande

El: 200 kr
Försäkring: 150 kr
Försäkringskommentar: Föreningen har tecknat en bostadsrättstilläggsförsäkring (via Länsförsäkringar) för samtliga lägenheter i föreningen. Bostadsrättsinnehavaren behöver själv teckna en vanlig hemförsäkring.

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes med 5 % 2023. Med det rådande ekonomiska läget kan ytterligare höjningar av avgiften bli aktuell.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 18 Visa alla 24 bilder
 

Planritning

Karta och område

Norra Skeppspromenaden 15, Göteborg

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3235 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Budgivning pågår

Just nu pågår budgivningen men du har fortfarande chans att kontakta mäklare.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Hisingen, Göteborg
Norra Skeppspromenaden 15
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning