Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Månadsavgift: 5 012 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Carolina Ramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Carolina Ramsten
Fastighetsmäklare
Nacka

Landåvägen 71

Månadsavgift: 5 012 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Carolina Ramsten, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Carolina Ramsten
Fastighetsmäklare

En fint renoverad och välplanerad trea med inglasad balkong!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 72 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2283-1-60-4
  • Månadsavgift: 5 012 kr
  • Driftkostnad: 988 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3
  • Hiss: Ja

Här har både nuvarande och tidigare ägare investerat i bostaden och renoverat den löpande. Såväl ytskikt som kök och badrum. En bra hall som har plats för avhängning samt en byrå eller hyllor om man önskar. Dem två sovrummen ligger parallellt, det ena är masterbedroom som har god plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord om man önskar. Här har man även platsbyggt hyllor och klädhängare för förvaring. Sovrum 2 är perfekt för barn/tonåring. Intill sovrummen ligger det trivsamma köket som har bra arbetsytor och skåp, intill fönstret har man plats för ett matbord till 4-6 personer. Trivsamt och härligt vardagsrum som inbjuder till mysiga hemmakvällar med familj och vänner. I anslutning till vardagsrummet ligger den inglasade balkongen (gjordes år 2015). Badrummet renoverades under år 2020 och är utrustat med dusch och har även en tvättmaskin.

Som säljarna själva säger : "Jarlaberg är ett fantastiskt område nära till både naturmiljön med fina löpspår, Nyckelviken och djuren. Men också vattnet och fina promenader längs med Nacka Strand och mot Hammarby Sjöstad, samt över till Kvarnholmen.
Vi har trivts fantastiskt bra här då alla valmöjligheter funnits så nära till hands. Nära till både förskolor och skolor, även SATS och utegym som varit guld värt för oss."

Jarlaberg är ett populärt område för människor i alla åldrar. Här finns det flera bostadsrättsföreningar och levande arkitektur med blandad bebyggelse. Föreningarna ramar in den populära Jarlabergsparken som är belägen mitt i det bilfria området, här finns det dels grönytor men även fotbollsplan och tennisplan. I centrala Jarlaberg, på ett par hundra meters avstånd från lägenheten finns Jarlabergs skola och en bussförbindelse som tar dig smidigt till Slussen på under 15 minuter!

Tunnelbanan som är planerad att vara klar 2026 har även ritning på att ha en uppgång mot Jarlaberg. Blir man trött på att ta bussen kan du promenera ner till Nacka strand där SL båten trafikerar Nybroplan-Lidingö med många turer per dag, där det bjuds på gratis kaffe morgontid.

De närmaste omgivningarna har mycket att erbjuda som t.ex. naturreservatet Nyckelviken med herrgård, 4H gård, café, park, joggingspår, promenadvägar och mycket mer, perfekt för att njuta av olika årstider med familj eller vänner. Nacka Strand ligger även det på gångavstånd, här finns det flera restauranger, bl.a. populära och välrecenserade restaurang J. Nacka Forum och ICA Maxi ligger på promenadavstånd.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 72 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2283-1-60-4
Driftkostnad: 988 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Denna area kan av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.aw

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,39702
Andel av insats: 0,39702
Andel av månadsavgift: 0,39702
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 714 kr

Om föreningen

BRF Mården bildades år 1989 och omfattar 237 bostadslägenheter i flerfamiljshus och bostadsrättsradhus. 14 av lägenheterna ägs av HSB Stockholm och 6 ägs av Nacka kommun. Brf Mården omfattar gård 12 med adresserna Landåvägen 45-77 och gård 13 med adresserna Landåvägen 4-44.

Parkering
Det finns tre garage i Jarlaberg som ägs av Jarlabergs Samfällighet. De finns på Diligensvägen, Fyrspannsvägen och Landåvägen Det finns olika typer av platser: Utomhus bakom staket, under tak, med eller utan motorvärmare och i bur. Dessutom finns speciella platser för MC och mopeder. Besöksparkering finns mot betalning. För frågor och hyresavtal kontakta Cemi 0774-400 990.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har två tvättstugor med flera tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Föreningen tillhandahåller bastu (2 st) samt två festlokaler. Det finns även övernattningsrum/gästlägenheter som kan hyras av föreningens medlemmar till en kostnad av 200 kronor per dygn. Dessa finner ni på Landåvägen 38 och 57. Boende i Mården kan använda föreningens grovsoprum, som finns vid Landåvägens vändplan. Soprummet är bemannat och öppet måndagar mellan 19.00 - 20.00.

Förråd:
Det finns ett antal cykelförråd på både gård 12 och gård 13. Särskilda barnvagnsförråd finns även på gatuplan i vissa portar.

Ekonomi
Inga avgiftshöjningar (kontrollerat med styrelsen 2021-01-21)

Kabel-TV
Kabel-TV levereras av ComHem.

Bredband
Bredband 100 mb/s ingår i avgiften.

Detta ingår i avgiften
I avgiften ingår kostnader för vatten, värme, bredband ComHem 100/10 mb/s, en fast avgift för IP-telefoni och försäkringstillägget för bostadsrätter.

Utförda renoveringar
Föreningen har bytt ut pumpen, flottörerna och elledningar i/till pumpgropen samt alla fläktar i höghusen. Taket mellan Landåvägen 71 och Landåvägen 75 är nytt. Planteringen vid radhusen och gräsmattan Landåvägen 13 är ny. Under sommaren/hösten 2014 borrade föreningen för bergvärme och satte in värmeåtervinningspumpar. I samband med detta byttes även värmeväxlare, pumpar mm i undercentralerna ut. 2015 uppdaterades gårdsbelysningen. Takrenovering är utförd.

Kommande underhåll
Inga stora underhållsarbeten planerade just nu (informationen kontrollerades 2021-01-21).

Uteplatser (gäller lägenheter på markplan)
Uteplatserna ingår inte i andelstalet och bostadsrättsinnehavaren har inte heller någon nyttjanderätt för uteplatsen. Ägare till lägenheter på markplan får dock använda den uteplats som finns i anslutning till sin lägenhet utan kostnad. Samtliga uteplatser tillhör föreningen. Om exempelvis träaltan vill anläggas istället för stenplattor måste detta godkännas av föreningen.

Övrigt
Brf Mården är en av de sju föreningarna som samverkar i Jarlaberg. De övriga föreningarna är Tullen, Nyckeln och Fjädern (på Diligensvägen), samt Illern, Minken och Uttern på norra sidan av Jarlaberg. De sju föreningarna bildar tillsammans Jarlabergs samfällighet som ansvarar för bl. a. samfälld mark.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s BRF Mården
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1302
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 666 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 012 kr
Vatten

Driftkostnader

988 kr/mån
Antal i hushållet: 3

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 588 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 102 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 85 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-04-05
Besiktningsman: Maria Hyborn

Alla bilder

Planritning

Karta & område

Landåvägen 71, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning