Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Pris (Utgångspris): 
2 795 000 kr
Månadsavgift: 5 070 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   20/6
 • 14:00-14:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Pris (Utgångspris): 
2 795 000 kr
Månadsavgift: 5 070 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   20/6
 • 14:00-14:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Diligensvägen 100, Nacka

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 72 kvm
 • Lägenhetsnummer: 99-2623-1-7-7
 • Månadsavgift: 5 070 kr
 • Driftkostnad: 457 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 1
 • Hiss: Ja

Välplanerad och renoverad trea på attraktiv adress i Nacka. Balkong, närhet till vatten samt natur!

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 72 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2623-1-7-7
Pris (Utgångspris): 2 795 000 kr
Driftkostnad: 457 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,46741%
Andel av månadsavgift: 0,46741%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 473 kr

Om föreningen

Brf Tullen är en av sju bostadsrättsföreningar i Jarlaberg och består av 192 lägenheter fördelade på två gårdar: Diligensvägen 3-37 och Diligensvägen 74-100. Bebyggelsen är blandad med både lägenheter och radhus och de byggdes mellan 1988-1989. Föreningen är en HSB förening som kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm. Medlemskap i HSB Stockholm betalas av köparen och är obligatoriskt för boende i HSB föreningar. Minsta ägarandel inom föreningen är 10%. För mer information om föreningen gå in på www.brftullen.se

Kabel-tv och bredband
Ansluten till kabelnät via ComHem. Basutbudet (8 favoriter) ingår i månadsavgiften. Bredband 100 Mbit via fiber som levereras av Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Förråd
Till många av lägenheterna ingår antingen ett eget källar- eller vindsförråd alternativt ett inre förråd. De lägenheter som har ett inre förråd har inte källar- eller vindsförråd. Extra förråd finns att hyra i mån av tillgång. Kontakt för aktuell kölista: styrelsen@brftullen.se

Gemensamma utrymmen
Gårdshuset på innergården inrymmer en stor tvättstuga, bastu samt festlokal som kan hyras av medlemmarna. Övriga utrymmen är bl.a. cykel förråd och barnvagnsförråd. På varje gård finns en bastu som man kan boka för 50kr/pass. Föreningen tillhandahåller även ett motion -och solarierum som är beläget på Diligensvägen 35. I motionsdelen finns bänk, trappmaskin, motionscykel, enkel roddmaskin och mindre vikter. I solariedelen finns ett solarium samt fläkt och rengöringsartiklar. Alla boende får plocka frukt från fruktträden på innergårdarna.

Gästrum
Brf Tullen har två gästrum, ett på vardera gård. Båda rummen kan hyras av alla medlemmar oavsett vilken gård man bor på. Man kan max boka 7 dygn i rad. och avbokning skall ske 3 dagar innan, annars debiteras första dygnet. Rummen kostar 300 kr/natt.

Ekonomi
Stabil och bra förening med trygg lånebild.
Inga planerade avgiftshöjningar (enligt information från föreningens hemsida uppdaterat 2021-02-15)
Inga kommande större arbeten inplanerad (enligt information från föreningens hemsida uppdaterat 2021-02-15)

Reparationer och underhåll
Föreningen följer en underhållningsplan som korrigeras och uppdateras varje år. Tidigare har nya fläktar installerats för att sänka föreningens värmekostnader elförbrukning.
2021 - LED konvertering i samtliga trapphus, förråd och gemensamhetsanläggningar vilket beräknas generera i en kostnadsbesparing för föreningen.
2020 - Gårdsrenovering av gård 1 (Diligensvägen 74 - 100)
2019 - Stamspolning (Inget planerat stambyte i dagsläget enligt information från föreningens hemsida uppdaterat 2021-02-15)
2018 - Gårdsrenovering av gård 4 (Diligensvägen 3 - 37)
2017 - Föreningen bytte ut samtliga hissar.
2016 - Takrenovering där samtliga yttertak byttes.

Jarlabergs samfällighetsförening
Bostadsrättföreningen ingår i Jarlabergs samfällighetsförening. Samfälligheten ansvarar bl.a. för fjärrvärme, parkeringsgaragen, sopsug och kabel-TV.

Parkering
Det finns ett antal garagehus som Samfälligheten äger och hyr ut till föreningarna i Jarlaberg, Kostnad för inhägnad P-plats eller garage ligger mellan 275-550 kr. Cemi handlägger parkeringsplatserna telefonnummer 0774-400990.
Det finns även en avgiftsbelagd parkering bakom Bilia.

Kommunikationer
Bussar som går till Jarlaberg stannar vid centrala punkten i området. Vart man än befinner sig i Jarlaberg tar det endast några få minuter att gå till bussen. Det tar ca 15 minuter att åka med buss från Jarlaberg till Slussen. Från Nacka Strand som ligger nedanför Jarlaberg kan man åka båt till stan. Med bil tar man sig till stan på ca 10 minuter.

Förskolor och skolor
I området finns Jarlaberg skola (F-3) Järla Skola (F-6), Nacka Strand skola, Pysslingen, (F-3) och Engelska Skolan (4-9). Det finns även flera förskolor såsom Kobbens Förskola, Spiggens Förskola och Kubens Föräldrakooperativ. För mer information se Nacka.se

Närområde
Nacka Forum når man på några minuter via gångbron över motorvägen och det finns gångtunnel till ICA Maxi under motorvägen. När solen skiner kan man njuta vid Nyckelvikens naturreservat som ligger alldeles intill Jarlaberg med historiska miljöer, växthus, en varierad natur, långa, härliga promenadvägar och solstekta klippor vid havet. I naturreservatets centrum ligger Stora Nyckelviken, en herrgård med café och intill en ladugård med djur. Restaurang J i Nacka Strand passar också bra för en god bit mat i solsken. Vintertid åker många till Hammarbybacken för skidåkning.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Tullen nr 623 i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1104
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

2 795 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 070 kr

Driftkostnader

457 kr/mån
Antal i hushållet: 5
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 350 kr
Försäkring: 107 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Specifik energianvändning: 129 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-02-20
Besiktningsman: Axel Nilsson

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Diligensvägen 100, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 5070 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Söndag 20/6   14:00-14:30
Diligensvägen 100, 131 48 Nacka
Anmälan krävs
Välkomna på visning! Anmälan krävs - anmäl er på mäklarens hemsida och välj tidsperiod. Max två personer/sällskap.
Välj klockslag
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy