Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
1 700 000 kr
Pris: 1 645 000 kr

På denna bostad erbjuds budgivning med Bank ID. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Anmäl intresse
Ali Nouri, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ali Nouri
Fastighetsmäklare
Huddinge

Mangårdsvägen 9

Högsta bud: 
1 700 000 kr
Pris: 1 645 000 kr

På denna bostad erbjuds budgivning med Bank ID. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Anmäl intresse
Ali Nouri, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ali Nouri
Fastighetsmäklare

En stor 3:a i expansiva Flemingsberg till salu!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 89 kvm
  • Lägenhetsnummer: 51
  • Byggnadsår: 1992
  • Månadsavgift: 7 174 kr
  • Driftkostnad: 900 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3
  • Hiss: Ja

Här erbjuds en stor och smart planerad lägenhet vars öppna ytor bidrar till ett socialt och inbjudande hem. I det här hemmet kan vem som helst trivas.

I den stora och öppna hallen i denna lägenhet finns hatthylla.
Vidare har vi ett rymligt, öppet och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, fönster åt två håll och utgång till balkong.
Det sociala och ljusa köket med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet lämnar inte något övrigt att önska.
Utöver det finns ett stort och mysigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för garderob och två övriga sovrum. Badrummet är stort med toalett, badkar, tvättmaskin och handfat.

Lägenheten är belägen på en lugn gata i ett barnvänligt område. I närheten finns Förskolan Korallen och Visättraskolan med årskurs F-6. Livsmedelsbutik för mindre behov finns vid parkeringen.
Ett stenkast från huset avgår bussen som tar er till Flemingsberg pendeltågstation som tar er till Stockholm city på 17 min och till Södertälje på 25 min. Där finns även nya ICA Maxi.
Det avgår även bussar mot Kungens kurva som är Skandinaviens största köpcenter.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Den stora och öppna hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla.

Kök
Det ljusa köket har tapetserade väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis, kyl, frys, fläkt, diskmaskin och ugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt och lätt möblerat rum med parkettgolv och vita väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, fönster åt två håll och utgång till balkong.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett stort och mysigt rum med linoleumgolv och vitfärgade väggar. Rummet har fint ljusinsläpp och plats för garderob.

Sovrum 2
Ett stort sovrum med plats för garderob och plats för dubbelsäng. Vita väggar och har linoleumgolv.

Förråd
Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum (används idag som sminkrum).

Badrum
Stort badrum med toalett, tvättmaskin och handfat. Här ligger ljust golv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel och linoleumgolv.

Balkong
I vardagsrummet finner du en stor och mysig balkong med plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot det vackra naturen som Visättra har att erbjuda.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum, möjlighet till 3 sovrum
Boarea: 89 kvm
Lägenhetsnummer: 51
Pris (Utgångspris): 1 645 000 kr
Byggnadsår: 1992
Driftkostnad: 900 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Ja
Tillträde: Snarast/ Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Balkong:

Tv/Internetanslutning

Bredband 250/250 Mbit/s via Ownit.
TV via Telenor (grundutbud).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge
Område: Visättra

Omgivning

Allt fler flyttar till, arbetar och studerar i Visättra & Flemingsberg. Här finns en forskningspark, Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan. I Flemingsberg ligger också Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, som är kommunens största arbetsgivare. Totalt har nära 30 000 människor sin arbetsplats i Flemingsberg.

I anslutning till sjukhuset ligger Södertörns högskola som har omkring 10 000 studenter per år. Som ett led i arbetet med att utveckla forsknings- och högskoleverksamheterna i området har det byggts ett nytt studentboende som rymmer närmre 200 lägenheter.

Flemingsberg Centrum är ett närcentrum med ett stort antal affärer som säljer kläder, presentartiklar, mat med mera. Här hittar du även vårdcentral, bibliotek, grundskola och IT-gymnasium

Kommunikationer:
Till och från Flemingsberg tar man sig med enkelhet, vid Flemingsberg station stannar både pendel- och fjärrtåg och resan till centrala Stockholm. I området finner du även flertalet busslinjer som tar dig åt alla tänkbara håll.

Natur:
Vill du ha lite avkoppling eller aktivitet i naturen erbjuder Flemingsbergsskogen ett av Stockholms läns största väglösa skogsområden. Naturreservatet sträcker sig från Flemingsbergsviken till Gladökvarn och gränsar ända bort mot Botkyrka kommun. En av entréerna hittar du vid Visättra Sportcenter. I Visättra hittar du även en av Storstockholms största idrottsanläggningar där allt från bandy, hockey, fot­boll, motionspår, skid­spår, fris­bee­golf , utegym och mycket mycket mer erbjuds.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,11848
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 473 kr

Om föreningen

Visättra Ängar ligger i Huddinge Kommun, cirka 20 km söder om Stockholms Centrum.

BRF Visättra Ängar Nr 1 bildades 1989, och består av två bostadshus som färdigställdes 1992. Husen innehåller 79 lägenheter med följande fördelning:

19 st 2 rum och kök,
27 st 3 rum och kök,
18 st 4 rum och kök och
15 st 5 rum och kök.

A-huset (Mangårdsvägen 1-7) innehåller 44 lägenheter, tvättstuga, kvartersbutik, lättindustri samt ett antal förråds- och kontorsutrymmen.
B-huset (Mangårdsvägen 9-15) innehåller bland annat 35 lägenheter, tvättstuga och skyddsrum. Där finns även centraler för el, kabel-tv, vatten och fjärrvärme.

Det är nära till pendeltåg, och det finns även buss precis vid föreningen (buss 704)

Visättra Ängar ligger intill Flemingsbergsskogen, som är ett naturreservat på ca 950 hektar.

"Flemingsbergsskogen innehåller förutom en skyddsvärd biologisk mångfald även tre markerade leder som tar dig på rundtur i skogen. Röd, gul eller grön är deras färgmarkering och de tar dig på allt från 2,5 km. till cirka 1 mil långa utflykter. Skogen är rik på upplevelser och intryck. Allt från den mossiga bauerska trollskogen till hällmarkernas utbredda berghällar med inslag av mossar och mindre öppna myrar. Närmast parkeringen vid Visättra Sportcenter hittar du några av Huddinge kommuns rikaste fjärilslokaler. På dessa platser kan du även njuta av den vackra floran." (källa huddinge.se)

En kort promenad från Ängarna ligger Visättra Sportcenter som är storstockholms största idrottsanläggning. Här finns bland annat bandy, hockey, fot­boll, motion och ter­räng­spår, boule­plan, fris­bee­bana, mini­golf och även Sveriges första uppbyggda BMX-hall. För mer information, se www.visattrasportcenter.se.

Läs mer om föreningen på hemsidan www.visattranr1.se

Allmänt

Föreningens namn: Visättra Ängar nr 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Huddinge

Gemensamma utrymmen

Det finns cykel-/barnvagnsrum samt tvättstugor. (De boende i A-huset har endast tillträde till tvättstugan på Mangårdsvägen 5 på plan E. De boende i B-huset har endast tillträde till tvättstugan på Mangårdsvägen 9 på plan -1.)

Parkering

Det finns 79st p-platser i föreningen, varav 16 är under tak. Dessa kan hyras och kostar för närvarande 200:- respektive 250:- kronor per månad. Har man en 2:a plats är avgiften 400:- per månad och denna kan endast vara en uteplats, inte under tak.

Övrigt

BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

INTEGRITETSPOLICY
https://www.svenskfast.se/om-oss/integritetspolicy/

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

1 645 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

7 174 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

900 kr/mån
Antal i hushållet: 4

Fördelas enligt följande

El: 600 kr
Försäkring: 300 kr

Energideklaration

Energiklass: DD
Energideklaration utförd: 2021-08-31

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Planritning

Karta & område

Mangårdsvägen 9, Huddinge

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 7174 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Budgivning pågår

Just nu pågår budgivningen men du har fortfarande chans att kontakta mäklare.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Ali Nouri

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning