Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 060 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Amanda Backman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Amanda Backman
Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion
Skellefteå

Norrbölegatan 44

Månadsavgift: 4 060 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Amanda Backman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Amanda Backman
Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion

Tvåa på populära Norrböle!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 50,5 m2
  • Lägenhetsnummer: 52-2605-1-8-9
  • Byggnadsår: 1944
  • Månadsavgift: 4 060 kr
  • Driftkostnad: 304 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1
  • Hiss: Nej

Välplanerad och yteffektiv tvåa i attraktivt område!

Bostaden är belägen på andra våningen i huset och redan inne i hallen möts man av en mycket generös takhöjd som skapar en härlig rymd i varje rum och tack vare fönster åt två väderstreck så ges ett fint ljusflöde genom hela lägenheten. Bostaden präglas av vackra detaljer så som spegeldörrar, fransk balkong i sovrummet och en framtagen murstock i köket, välplanerade ytor och praktiska förvaringslösningar i inbyggda garderober. Köket har man nyttjat på höjden för att möjliggöra så mycket förvaringsutrymme som möjligt här rymmer man också ett matbord intill det ena fönstret mot öster. Badrummet är stambytt 2003. I sovrummet får man plats med en dubbelsäng samt övriga sovrumsmöbler. I vardagsrummet ryms en soffgrupp och ett matbord och här hittar man även utgången till den väl tilltagna balkongen med härligt västerläge och utsikt över centrum och Sara Kulturhus i blickfånget.

I källaren finner vi lägenhetens förråd samt den gemensamma tvättstugan. Parkeringsplats finns ledig att hyra om så önskas. På innergården finns en grillplats att nyttja. En fantastisk lägenhet att bo i permanent men också en perfekt övernattningslägenhet med tanke på pendlingsmöjligheterna tack vare närheten till kommunikationer.

Här bor du med centralt läge och har endast några få minuters promenad in till stan och hela dess utbud. Från bostaden är det gång/cykelavstånd till det mesta. Trots det centrala läget har man ändå bara en kort promenad till Vitbergets grönområde med bl.a. slalombacke, cykelpark och elljusspår för löpning och skidor. Busshållplatser för både lokalbussar samt bussar utanför länet nås med gångavstånd. Skellefteå centrum med butiker, restauranger, barer och caféer, frisör m.m. ligger endast en kort promenad från lägenheten.

Till denna bostad försöker vi aktivt hitta rätt köpare och förhandsvisningar kan bli aktuella. Anmäl därför ditt intresse redan nu för att inte missa någon viktig uppdatering eller möjlighet till förhandsvisning.

Ser fram emot att höra från dig!

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
med laminatgolv som flyter vidare in i övriga rum. Plats för avhängning direkt till höger
KÖK
Med vita släta skåpluckor och vitt kakel ovan bänkyta. Vacker murstock är framtagen som en fin detalj och i mitten av rummet finns infällda spotlights i taket. Den maskinella utrustningen består av spishäll/ugn, diskmaskin, en kombinerad kyl/frys samt en fläktkåpa.
Två fönster mot öster och intill det ena fönstret finns plats för ett matbord för ca 4 personer. Laminatgolv och vitmålade väggar.
VARDAGSRUM
Plats för sällskapsmöblering. Laminatgolv och vitmålade väggar. Utgång till balkongen i västerläge. Markis för fönstret.
SOVRUM
Med utgång till en fransk balkong i öster. Golvet i sovrummet består av ett laminatgolv och väggarna är målade i svart. Förvaring finns i tre platsbyggda garderober.
BADRUM
Badrummet är stambytt år 2003. Våtrumsmattan på golvet är målad i grått och våtrumsmattan på väggarna är målade i vitt. Här finns takdusch med vikbara glasväggar, WC, tvättställ, handdukstork samt delvis förberett för tvättmaskin (vatten).

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 50,5 m2
Lägenhetsnummer: 52-2605-1-8-9
Byggnadsår: 1944
Driftkostnad: 304 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1
Hiss: Nej
Inflyttning: Enligt överenskommelse
Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen: Två förråd i källaren ingår

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Bostadsrättshus i 2 våningar med källare.

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften.
Kabel-TV: ComHems grundutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband levereras via Bredbandsbolaget och ingår i månadsavgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Allmänt

Län: Västerbotten
Kommun: Skellefteå
Område: Norrböle

Omgivning

Norrböle, en av de äldsta stadsområdena i Skellefteå, bär på en unik charm med byggnader från 1920-1960-talet och bevarad tidstypisk arkitektur. Området sträcker sig över vidsträckta områden och omfattar delområden som Norrhammar, Klockarberget, Eriksberg, Norrbacka, Norrvalla och Alhem.

Norrböle är en attraktiv plats som erbjuder gångavstånd till stadens puls, grönområden och sportanläggningar. Här finns en mångfald av bekvämligheter som pizzerior, frisörer, skomakare samt närhet till bensinstation, livsmedelsbutiker, vårdcentral och Skellefteå Lasarett.

För de små och unga erbjuder Norrböle en bred skala av utbildningsalternativ. Norrhammarskolan sträcker sig från förskoleklass upp till årskurs 9, och för de yngre barnen finns fyra förskolor inom området: Hagens förskola, förskolan Erikslid, förskolan Klockaren samt den nya Norrbacka förskola.

De som älskar idrott och aktivitet finner flertalet anläggningar inom Norrböle. Norrvalla IP fungerar som en huvudarena för fotboll och friidrott och erbjuder även en isbana. Eddahallen är ett populärt badhus med avkoppling, gym och sporthallar. Norrböle gränsar även till det natursköna området Vitberget, där motionsspår och vandringsleder tar dig genom skogsterräng. Här finner du även friluftsbad, camping, äventyrsanläggningar, skidbackar, tennisbanor, en padelhall samt den populära Skellefteå Kraft Arena, en ishockey- och evenemangsarena. Norrböle har verkligen något för alla, oavsett ålder och intresse.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 8,299
Pantsättningsavgift: 525 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

95 398 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av
bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till
grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från
årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Stenbock 7. På fastigheten har under året 1944 uppförts bostadshus med adress Norrbölegatan 44, 46 och 48. Totalt finns 12 lägenheter.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar och i försäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter.

HSB biträder styrelsen vid handhavandet av den ekonomiska och tekniska förvaltningen.

Fastighetsskötsel och trappstädning besörjs av HSB-service.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Gjorda renoveringar och underhåll:
1982 - Energisparande åtgärder.
1984 - Fjärrvärme.
2003 - Ombyggnad stammar och el.
2004 - Nya motorvärmarstolpar.
2005 - Nya fasader, tilläggsisolering och balkonger och alla fönster målades om på nytt.
2012-2013 Torkrummen gjordes till en möteslokal.
2014 - Tillfört fler parkeringsplatser.
2016 Renovering av trapphus, målning och nya mattor.
2017 - 2018 Byte av fönster och balkongdörr.
2021 - Byte av lägenhetsdörrar och entrédörrar, brand- och inbrottssäkra.
Kommande renoveringar: Måla om huset våren 2024.

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet hör två förråd. Samtliga förråd finner vi i källarplan.
I källarplan finnes även den gemensamma tvättstugan med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp.
Det finns ett samlingsrum i källaren. går att hyra av de boende i föreningen.

Parkering

Det finns en parkeringsplats med motorvärmarstolpe till varje lägenhet, totalt 12 st. De går att hyra för 200kr/mån ink ström.
Ta kontakt med ordförande Ulla Furberg.
För tillfället finns 2 st lediga ( kontrollerad 2023-09-14 )

Föreningen har även gästparkeringar.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inte i dagsläget ( kontrollerad 2023-09-12 )

Övrigt

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 060 kr
Vad som ingår i månadsavgiften:
inkl. värme, VA, kabel-TV samt bredband.

Hushållsel tillkommer på månadsavgiften och innehavaren får själv teckna avtal hos leverantör.

Driftkostnader

304 kr/månad
Kommentar: Förbrukning 2022: 835 kwh

Fördelas enligt följande

El: 304 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Pantsättning: Uppgift om pantsättning saknas

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Specifik energianvändning: 192 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2009-06-18

Inre reparationsfond

Summa: 1 154 kr
Beskrivning: Ingen avsättning i dagsläget.

Alla bilder

+ 13 Visa alla 19 bilder
 

Planritning

Karta och område

Norrbölegatan 44, Skellefteå

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4060 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Norrböle, Skellefteå
Norrbölegatan 44
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Kopiera länk Länken kopierad!

Planritning