Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 221 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Amanda Backman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Amanda Backman
Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion
Skellefteå

Strömsörgatan 10A

Månadsavgift: 3 221 kr/mån
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Amanda Backman, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Amanda Backman
Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion

Toppmodern lägenhet från -18/-19 på högsta våningen i huset!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 52,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 302453001-0216
  • Byggnadsår: 2019
  • Månadsavgift: 3 221 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 6 av 6
  • Hiss: Ja

Ta hissen upp till 6:e våningen och denna kvadratsmarta och toppmoderna lägenhet (byggår -18/-19) med fantastisk utsikt, stor inglasad balkong och gott om förvaring. Genom hela lägenheten sträcker sig ett enhetligt mattlackerat ekgolv som skapar harmoni för ögat.

Bostadens riktiga ”wow-känsla” är dock köket med sin öppna planlösning mot vardagsrummet, som med sina generösa fönsterpartier skapar rymd och ett härligt ljusflöde i bostaden. Gå ut på din inglasade balkong och njut av morgonkaffet till vyn över alla hustaken samt en glimt av Skellefteälven.

Matlagningen blir roligare med ordentlig arbetsyta, bra förvaring samt vitvaror av bra kvalitet som samtliga erbjuds i bostaden.
Hallen är rymlig och välplanerad med snyggt och praktiskt klinker på golvet direkt innanför dörren. Badrummet är helkaklat med spegelskåp och och praktisk kommod för alla dina badrumsartiklar. Trivsam golvvärme samt en duschvägg i klarglas som ger ett stilrent och modernt uttryck. Tvättmaskin och torktumlare med smart arbetsbänk för klädvård. Vidare erbjuds ett mysigt sovrum med bra förvaring i garderober.

Stor omsorg har lagts på att få gården till en trivsam och ombonad utemiljö med varierande markbeläggningar och blandade planteringar. Gården har utformats både för lekande barn och umgänge för vuxna. Här bor man dessutom med älven och den fina strandpromenaden som närmaste granne och på bara några få minuters promenad når man centrala Skellefteå med restauranger, caféer, butiker och andra bekvämligheter som behövs för att underlätta vardagspusslet.

Till lägenheten hör ett förråd och det finns möjlighet att hyra garageplats i det närliggande, nybyggda parkeringsgaraget.


Den här chansen får du inte missa!
Detta är en kommande försäljning men du är varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu.

Om Bostaden

Beskrivning

HALL
med mattlackat eklamellgolv och vitmålade väggar. Avhängning på hatthylla direkt innanför dörren samt ytterligare klädförvaring i två inbyggda garderober längre in i hallen.

KÖK
ljust och öppet kök med bra förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Köksskåpen består av vita släta luckor, ljusgrå bänkskiva i laminat samt rostfri diskbänk med diskho. Vitt kakel ovan arbetsbänken samt LED-belysning under överskåpen. Plats för ett matbord intill köket. Även i köket är golvet beklätt i mattlackad eklamell och vitmålade väggar.

Köket är utrustat med inbyggnadsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, spisfläkt, spishäll samt kombinerad kyl och frys.

VARDAGSRUM
nås genom öppen planlösning från kök och hall. Stort fönsterparti mot öster som ger bra ljusinsläpp samt en fantastisk utsikt över staden och älven. Fönsterbänk i natursten. Mattlackat eklamellgolv och vitmålade väggar. Plats för soffgrupp.

Från vardagsrummet når man utgången till den inglasade balkongen i öst/syd.

SOVRUM
med mattlackat eklamellgolv och vitmålade väggar. Fönsterparti mot öster. Plats för dubbelsäng.
Utrustat med hel garderobsvägg.

BADRUM/TVÄTT
med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med golvvärme (el), duschhörna med vikbara glasväggar, spegelskåp med förvaring och el-uttag, tvättställ med kommod och WC-stol.

För klädvård finns tvättmaskin, torktumlare samt en bänkskiva ovan maskinerna för smidig arbetsyta.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 52,5 kvm
Lägenhetsnummer: 302453001-0216
Byggnadsår: 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 6 av 6
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen: Ett lägenhetsförråd ingår

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: På fastigheten finns 1 byggnad med 41 lägenheter fördelat på 12 st 2 rok, 23 st 3 rok och 6 st 4 rok.

Tv/Internetanslutning

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data och digital-TV som är placerad intill elcentralen.
Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga rum, kök och hall och är normalt placerade bredvid eluttag.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.
Mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeväxling (FTX)

Allmänt

Län: Västerbotten
Kommun: Skellefteå

Omgivning

Älvsbacka är en stadsdel på Skellefteås östra sida. Ett lugnt bostadsområde som har både flerbostadshus och villor. Ligger längs med älven. På några minuters gångavstånd ligger Skellefteå centrum och alla dess möjligheter. Här finns allt som behövs för shopping, restaurangbesök, kultur, mataffärer, idrottsevenemang, apotek, vårdcentral osv. På Älvsbacka ligger Manhemskajen för den båtintresserade. Via Guldstadens båtklubb kan man ansöka om båtplats. Ligger utmed den populära strandpromenaden Hälsans stig som sträcker sig i nästan en mil runt de centrala delarna av Skellefteå.

Älvsbackabron binder samman Älvsbacka med Anderstorp och strandpromenaden. Älvsbacka har en fik, pizzeria, kiosker och lunchrestauranger förskola, grundskola F-9 på nya Floraskolan som ligger på Morön. Finns flera idrottsföreningar att välja mellan i närliggande områden inom de flesta inriktningar.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1.89446 %
Andel av insats: 1.89446 %
Andel av månadsavgift: 1.89446 %
Pantsättningsavgift: 476 kr

Om föreningen

Alla lägenheter har inglasade balkonger och badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Utvändig cykelparkering finns i närheten av husen. På området finns djupbehållare med möjlighet till källsortering.
Köksinredningen utrustas med ett diskbänkskåp med källsorteringskärl med olika fraktioner.

Styrelsen är fortfarande en byggande styrelse. Möte kommer att äga rum 23/11 för att välja en ordinarie styrelse. (2021-11-03)
Föreningens namn: Riksbyggen RBF Viktoriastrand 2
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1502
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Gemensamma utrymmen

Övernattningslägenhet med WC/ dusch
Varje trapphus har egna barnvagns- och rullstolsförråd med möjlighet att ladda elrullstolar.
På entréplan finns lägenhetsförråden. Förråd på ca 2 kvm, har nätväggar och ett hyllplan på konsol med klädstång.

Parkering

32 garageplatser finns i närliggande parkeringshus.
Kösystemet är webbaserat där köparen ansluter sig i samband med att man får första avin från föreningen. När man står i kön får man poäng beroende på hur länge man har stått och när en garageplats blir ledig måste man aktivt gå in och göra en intresseanmälan i webbsystemet.
På den gemensamma gården kommer det att finnas 2 st parkeringsplatser med motorvärmaruttag avsedda för handikapparkering.

För närvarande är det 2 st i kö till elplats, 4 st i kö för vanlig parkering och en i kö för handikapplats. (2021-11-03)

Övrigt

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 190 kr

Månadsavgift

3 221 kr
Bredband, TV, telefoni ingår i avgiften.

Hushållsel, vatten och varmvatten ingår inte i avgiften. Mätning av varm- och kallvattenförbrukning kommer att ske i alla lägenheter. Kostnaden för detta debiteras lägenhetsinnehavaren separat.

Pantbrev

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration behövs ej
Beskrivning: Husen har byggts med en välisolerad stomme med syfte att få en låg energianvändning.

Inom två år efter byggnaden tagits i drift ska en energideklaration ha upprättats (dvs cirka oktober 2022) och det ansvarar bostadsrättsföreningen för.
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.

Alla bilder

+ 1 Visa alla 7 bilder
 

Karta & område

Strömsörgatan 10A, Skellefteå

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Den här bostaden saknar pris. Du kan justera siffrorna i kalkylen och räkna på hur en månadskostnad skulle se ut.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 3221 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Amanda Backman

Fastighetsmäklare & Certifierad nyproduktion

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning