Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
1 095 000 kr
Månadsavgift: 2 327 kr/månad
Skellefteå

Getbergsvägen 2D

Utgångspris: 
1 095 000 kr
Månadsavgift: 2 327 kr/månad

Modern och välplanerad etta med egen entré, bra förvaringsmöjligheter och rymligt badrum!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 1
  • Boarea: 36 m2
  • Lägenhetsnummer: 212007001-0079
  • Byggnadsår: 1958
  • Månadsavgift: 2 327 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 0 av 3
  • Hiss: Nej

Ljus och modern enrummare på populära Getberget - här bor du på 36 välplanerade kvadratmeter på markplan med egen entré! Nytt, bekvämt och trivsamt boende som är en av fyra lägenheter i föreningen som under 2020 byggdes om från tidigare lokaler.

När du kliver in i lägenheten ligger det klinker närmast entrén samt även hatthylla och garderobsförvaring i hallen. Lägenheten bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utrymme för både matplats och sällskapsyta med soffgrupp. Bostaden har ett välutrustat ljust modernt kök med gott om plats för förvaring, integrerad diskmaskin och rostfria vitvaror.

Innanför köket bakom den platsbesparande skjutdörren har du ett stort och rymligt badrum med kakel på väggarna och klinkergolv med golvvärme. Den kombinerad tvättmaskin och torktumlare hjälper dig att göra vardagen både mer bekväm och smidigare.

Mittemot vardagsrummet har du en rymlig sovalkov där du förutom de tre garderoberna enkelt rymmer en säng och sängbord. Sovalkoven är trevligt avskärmad från vardagsrumsdelen med gardiner från takskena.

Brf Skellefteåhus 7 är en stabil förening med låga avgifter där värme, VA, hushållsel, kabel-TV och internet är inkluderat. Här bor du med närhet till exempelvis idrottsplatsen Norrvalla, badhus, vackra naturen på Vitberget samt gångavstånd in till centrum. Det finns goda bussförbindelser till bland annat Northvolt, Centrum och Solbackens Handelsområde.

Kontakta mäklaren för att visa ditt intresse redan idag.
Vi ses på visningen!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Du kliver in i hallen där det till vänster finns hatthylla och garderob för att hänga av sig ytterkläderna. Golvet är beklätt med klinkergolv och väggarna är målade. Hela lägenheten har golvvärme.

Kök/Vardagsrum
Moderna och neutrala val i köket med ljusa skåpsluckor, vitt kakel och laminatbänkskiva. Köksinredningen kommer från Electrolux av märket Sentens. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt samt integrerad mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. På golvet ligger det ett ljust laminatgolv och väggarna är målade i en ljusgrå ton. Golvet i kök, vardagsrum och sovalkov byttes ut av föreningen 2023.

Badrum
Lyxigt badrum med kakel och klinker i modern klassisk design som renoverats av föreningen 2023. I badrummet är det golvvärme som i resten av lägenheten. Här finns dusch med duschkabin, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, WC, tvättställ med kommod samt badrumsskåp.

Sovalkov
Rymlig sovalkov som har gott med utrymme för både säng och sängbord. I sovalkoven finns det även två garderober och ett städskåp.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1
Boarea: 36 m2
Lägenhetsnummer: 212007001-0079
Utgångspris: 1 095 000 kr
Byggnadsår: 1958
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 0 av 3
Hiss: Nej
Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen: Det finns ett tillhörande förråd i samma huskropp.

Byggnadssätt

Kommentar: Flerbostadshus i 3 våningar och med källare.

Fönster: Det sitter solskyddsfilm på fönsterna som både minskar insläpp av värme och UV-ljus från solen samt ger insynsskydd.

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV via ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband från AllTele, fast kostnad på 175kr/månad och ingår i månadsavgiften. Leverantör: SkeKraft.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag. Godkänd vid tidpunkt för energideklaration.
Ventilation tillskapade lägenheterna: Till och frånluft.

Allmänt

Län: Västerbotten
Kommun: Skellefteå

Omgivning

Morön är ett barnvänligt område som erbjuder närhet till skolor, mataffär, pizzeria, badhus och andra bekvämligheter. Området har också utmärkta bussförbindelser till stadens centrum. Inte långt från Morön ligger även det populära Solbacken handelsområdet där du hittar en mångfald av butiker, inklusive apotek, klädaffärer, sportbutiker och ICA-Maxi för ditt dagliga behov.

På Morön har den helt nya Floraskolan etablerat sig och tar emot elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolområdet inkluderar även en helt nybyggd friidrottshall som erbjuder moderna faciliteter för fysisk aktivitet och träning. För de yngre barnen finns flera förskolor tillgängliga i området, vilket ger en mångsidig och bekväm skolmiljö för familjer.

Norr om Morön sträcker sig det omfattande Vitbergsområdet ut, som erbjuder möjligheter till olika fritidsaktiviteter. Här kan man njuta av skidåkning både utför och på längd, samt delta i andra sporter som hockey, tennis, friidrott och konståkning. Dessutom finns det en utebadplats för sommaraktiviteter. Vitbergsområdet har något för alla åldrar och intressen, vilket gör det till en mångsidig och uppskattad del av Moröns omgivningar.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,74840
Pantsättningsavgift: 525 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

150 197 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av
bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till
grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från
årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Röllekan 1. På fastigheten finns en byggnad med 81 lägenheter. År 1958 uppfördes bostadshus med adressen Getbergsvägen 2-22, jämna nummer, med lägenhetsfördelningar om 1rok till 4rok. Under 2020 så byggdes lokalerna om till 4 st moderna lägenheter.

Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam och i föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

Riksbyggen handhar den ekonomiska och tekniska förvaltningen samt fastighetsskötseln. Föreningen har en deltidsanställd lokalvårdare.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 1991-94: Extraisolering vind och ytterväggar, byte fönster och byte av lägenhetsdörrar.
1992: Stambyte
2009: Nya maskiner i tvättstuga och stammarna renoverades.
2010/2011: Stammarna rensades och man gjorde en infodring av dessa.
2011: Asfaltering på baksidan av fastigheten. Nya gungor, ny sandlåda och grillring på innergården.
2016: Nytt cykelskjul.
2015: Kontroll av ventilation, luftstammarna. Samtliga trapphus och garage är målade. Tvättmaskiner och mangel är utbytta.
2018: Renovering av garage och byte av motorvärmare.
2020: Lokalerna byggdes om till 4 st moderna bostadsrätter.
2023. Inglasade balkonger beroende på storlek på lägenhet, takbyte
Kommande renoveringar: Årsavgiften höjdes med 6% från och med 2023-07-01.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns övernattningsrum som färdigställdes 2015, ett hobbyrum, några cykelförråd finns i källaren samt ett nytt cykelskjul finns på innergården. I port 12-14 finns en tvättstuga, torkrum och mangelrum. Ni har möjlighet att gå till tvättstugan via källargången.

Samtliga lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan samt en mindre matkällare ( ej de tillskapade lägenheterna)

På innergården finns en miljöstuga för sopsortering.

Parkering

Bilplats 1: P-plats , har strömuttag.

Alla som flyttar in är garanterade en p-plats med stolpe, kostnaden är 113kr/mån exkl. ström. Det är s k smarta motorvärmare som kan styras via mobilen/internet. Det finns totalt 39 p-platser.
Det finns 30 kallgarage och 13 varmgarage, exklusive el. Separat kö.

Övrigt

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Utgångspris

1 095 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 327 kr
Inkl. värme, VA, hushållsel, kabel-TV (ComHem), internet (Alltele), bostadsrättstillägg samt trappstädning.

I dagsläget sker ingen avläsning för hushållselen utan den ingår i avgiften.
Det tillkommer strömkostnad för eventuellt stolpe och garage.

Driftkostnader

Antal i hushållet: 1

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 89 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 113 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-10-25
Besiktningsman: Olov Bygdén, Riksbyggen ekonomiska förening

Inre reparationsfond

Summa: 251 kr

Alla bilder

+ 9 Visa alla 15 bilder
 

Planritning

Karta och område

Getbergsvägen 2D, Skellefteå

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 2327 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
6
dec
Anmälan krävs
Ons 16:00-16:45
7
dec
Anmälan krävs
Tor 11:30-12:15
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Skellefteå
Getbergsvägen 2D
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Kopiera länk Länken kopierad!

Planritning