Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
2 175 000 kr
Månadsavgift: 7 801 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Mikael Berggren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mikael Berggren
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Lovisa Forsgren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lovisa Forsgren
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Skellefteå

Sidstigen 10

Utgångspris: 
2 175 000 kr
Månadsavgift: 7 801 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Mikael Berggren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Mikael Berggren
Fastighetsmäklare, Franchisetagare
Lovisa Forsgren, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lovisa Forsgren
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Rymligt gavelradhus med 5 rum och kök i barnvänligt område - närhet till älven och centrala stan

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 5, varav 4 sovrum
  • Boarea: 122 m2
  • Lägenhetsnummer: 076
  • Byggnadsår: 1991
  • Månadsavgift: 7 801 kr
  • Driftkostnad: 776 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Hiss: Nej

Nu finns möjlighet att förvärva detta bostadsrättsradhus på gavel med 5 rum och kök som fördelas över två plan. Denna bostadsrätt ger en villakänsla tack vare den den generösa ytan 122 kvm samt egen uteplats på både fram- och baksida. Eftersom det är ett gavelradhus finns även grönområde på södra sidan. Det ger er möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll.

Detta boende är perfekt för familjer eller för dig som gillar att ha gott om utrymme!

Entréplan är välplanerad med rymligt kök, vardagsrum, sovrum samt renoverat badrum. Ett stort plus är den underbara golvvärmen som finns på hela nedre plan och som ingår i avgiften. Det ger er en behaglig temperatur året om, utan att behöva tänka på extra kostnader. På övre plan finner ni tre sovrum, förråd/klädkammare samt ytterligare ett badrum med tvättstuga där det finns både praktisk tvättmaskin och torktumlare.

Brf Ankaret som förvaltas av HSB är en trygg och stabil förening. Till varje lägenhet tillhör ett kallgarage med egen port och i garaget finns elstolpe som kan styras med app samt laddbox avseende laddning av elbil. Det tillhör även två rymliga kallförråd.

Tuböle är ett barnvänligt och ständigt växande område. Läget är verkligen optimalt med närhet till allt du behöver som bland annat matbutiker, apotek, vårdcentral, gym, förskolor, grundskola F-6 och gymnasium. Det finns goda bussförbindelser i detta område och busshållplats finns tillgänglig på nära avstånd. Älven och den fantastiska strandpromenaden ligger i närområdet samt endast gångavstånd till centrala stan.

Missa inte chansen till denna trevliga bostadsrätt.
Visa ditt intresse redan idag!

Om Bostaden

Beskrivning

Entréplan

Entré
Välkomnande entré med ett slitstarkt klinker på golvet. Under ligger golvvärme som sträcker sig över alla rum på entréplan. Till höger finns både hatthylla samt garderob att hänga och förvara ytterkläderna.

Hall
Via hallen når ni alla rum på entréplan samt trappen som leder er till övre plan. Golvet är beklätt med grått klickgolv och tapetserade väggar.

Kök
Rymligt kök med bra bänkytor för den matlagningsintresserade samt gott om förvaringsutrymme. Köksinredningen erbjuder släta massiva björkluckor från Bogården från 2007 med mörk bänkskiva i laminat och mörkt kakel. Den maskinella utrustningen består av häll, fläkt -22, två kombinerade kyl/frys samt integrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Här inne rymmer ni ett matbord för minst 6 personer.

Vardagsrum
Ett socialt rum med plats för både matgrupp och soffgrupp som gör det möjligt att umgås i större sällskap. Golvet är beklätt med parkettgolv och tapetserade väggar i ljus kulör samt mönstrad fondvägg.

Via vardagsrummet når ni uteplatsen med tak på baksidan. Här ute finns goda förutsättningar till att spendera många fina dagar med vännerna.

Sovrum
Detta rum används idag som sällskapsrum men kan utifrån behov nyttjas som exempelvis kontor, hobbyrum eller tonårsrum. Det finns två garderober för extra förvaring. På golvet ligger det likadant klickgolv som hall och kök samt tre målade väggar och en mönstrad fondvägg.

Badrum
Fräscht badrum i neutrala färger som renoverats av bostadsrättsföreningen. Ytskikten består av våtrumsmatta på både golv och väggar och som i resterande rum på entréplan finns det golvvärme även här. Utrustningen består av duschväggar, WC och tvättställ med kommod. Det finns även ett stort städskåp.


Övre plan

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med tapetserade väggar och ljust laminatgolv.

Badrum
Rummet används både som tvättstuga och badrum. Golvet är beklätt med våtrumsmatta och väggarna är kaklade. Utrustningen består av badkar med dusch, WC, handfat med spegelskåp ovanför samt handukstork. På andra delen av rummet finns tvättstugan och där har ni tvättmaskin, torktumlare och tvättställ med plast för avlastning och förvaring. Det finns möjlighet att hänga tvätt ovanför badkaret.

Sovrum
Golvet är beklätt med ljus plastmatta och väggarna tapetserade i grå kulör samt en tapetserad fondvägg. Förvaring i form av två garderober.

Klädkammare/förråd
Förrådsutrymme med två garderober och två klädstänger. Tack vare fönstret i klädkammaren kan detta rum vid behov användas som ytterligare ett sovrum.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sovrumsmöbler. Det finns även förvaring i form av två garderober och ett linneskåp. På golvet ligger det en ljus plastmatta och väggarna är tapetserade i ljus kulör. I detta rum finns det en balkongdörr till den franska balkongen.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5, varav 4 sovrum, möjlighet till 5 sovrum
Boarea: 122 m2
Lägenhetsnummer: 076
Utgångspris: 2 175 000 kr
Byggnadsår: 1991
Driftkostnad: 776 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Nej
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Till varje lägenhet tillhör två kallförråd och ett kallgarage.

Tomt/balkong/uteplats

Altan: På baksidan finns en altan som vetter mot öster.
Uteplats: På framsidan finns finns en uteplats som vetter mot väster. Det finns även ett kallförråd med indragen el för extra förvaring på framsidan.
Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Tv/Internetanslutning

Tele2 basutbud/Bredband från Bahnhof, ingår i månadsavgiften.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Legalettgolv på entréplan och elradiatorer på övre plan.
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Fönster: 3-glasfönster

Allmänt

Län: Västerbotten
Kommun: Skellefteå
Område: Anderstorp

Omgivning

Tuböle är numera ett stadsdelsområde som ligger mellan Anderstorp och älven. Det finns söder om älven, norr om Anderstorpsleden och väster om Södra Hedensbyn. Tuböle består av parhus, radhus, villor och hyreshus som erbjuder olika boendemöjligheter för de som är intresserade av området.

Anderstorp är beläget på södra sidan av älven, öster om E4:an. Detta område erbjuder närhet till skolor, förskolor och fritidshem, vilket gör det till en attraktiv plats för familjer. Skolorna inkluderar Tuböleskolan för årskurs F-6, Sörböleskolan för årskurs 7-9 och Anderstorpsskolan för gymnasieelever. Förskolor finns utspridda runt området, så man kan enkelt hitta en som ligger nära det område som är av intresse.

Anderstorp erbjuder också direkt närhet till skog och natur. I Östra och Södra Anderstorp finns skog med elljusspår och i övriga delar av området finns trivsamma promenadstråk. Bra bussförbindelser till centrum finns med jämna mellanrum, och det finns busshållplatser på samtliga områden.

På den västra sidan av Anderstorp ligger ett handelsområde med olika butiker, inklusive Stora Coop, Coop Bygg, Jula, Willys, Apotek och möbelbutiker. Vårdcentralen finns på områdets norra sida.

Beroende på vilket område man väljer att bo i, erbjuds ett flertal olika föreningar. Dessa föreningar har ofta egna hemsidor där man kan läsa mer om deras verksamhet.

Anderstorp har genom åren byggt upp ett starkt föreningsliv, där bland annat fotbollslaget IFK-Anderstorp är väletablerat. Idrottsanläggningar finns i området och används flitigt, särskilt av skolorna.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,3598

Pantsättningsavgift

525 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

438 394 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Södergård 15. På fastigheten har under 1991 uppförts hus med adress Hemstigen 1-23, Mittstigen 1-7, Väststigen 2-16, Sörstigen 1-23, Önnemostigen 2-24, Sidstigen 2-28, Elevhemsgatan 6-20 i Skellefteå.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade och föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2022: Fjärrvärme. Byte av låscylindrar.
2019: Målning fasad
2017: Bauer vattenrening
2016: Isolering yttertak och nya ytterdörrar
2013: Nya rasskydd
2011: Ny ventilation
2005: Renoverade garagen
Kommande renoveringar: Styrelsen genomför den stadgeenliga yttre besiktningen regelbundet.
Föreningen har en underhållsplan som uppdateras årligen. Det kommande året planerar styrelsen målning av vindskydd samt ny leksand i sandlådorna.

Gemensamma utrymmen

- Två större lekplatser, ena vid Hemstigen/Mittstigen och andra vid Sidstigen.
- Snickerilokal, pingisbord och boule
- Två kvarterslokaler finns, varav en på Väststigen 29, kallad västra kvartersgården samt den östra kvartersgården som är belägen utefter Elevhemsgatan ner mot älven. Lokalen kan nyttjas av föreningens medlemmar och hyran är 100kr/tillfälle. Bokning sker via vicevärden.
- Cykelförråd och soprum för källsortering.

Parkering

Till varje lägenhet tillhör ett kallgarage med egen port. Dessutom har föreningen ett begränsat antal parkeringsplatser med eluttag.
Man får ansöka om en extraplats om man behöver en utöver garageplatsen. Kostnad för extraplats är 300kr, exl ström.

Inom området finns även flera besöksparkeringar. Läs mer om föreningens bestämmelser kring gästparkeringarna på förenings hemsida:
https://www.hsb.se/norr/brf/ankaret/boendeinfo/parkering/

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga kommande avgiftshöjningar (kontrollerad 2023-12-29).

Kommunikationer

Det finns bra bussförbindelser i området.

Övrigt

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Utgångspris

2 175 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

7 801 kr
Inkl. värme i entréplan, VA, kabel-TV, bredband, fast kostnad IP-telefoni, bostadsrättstillägg samt garage.

Driftkostnader

776 kr/månad
Antal i hushållet: 3
Kommentar: Kostnaden för uppvärmningen och elen är beräknade på säljarens avtal från elleverantör för 2022/2023.
December 2022 - November 2023 förbrukades 4 432 kWh el.

I den totala elförbrukningen är även elkostnaden för användning av motorvärmarstolpen på den extra parkeringen inräknad.

Fördelas enligt följande

El: 776 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Inga kommande avgiftshöjningar (kontrollerad 2023-12-29).

Pantbrev

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd
Beskrivning: I dagsläget finns det ingen aktuell energideklaration.

Alla bilder

+ 19 Visa alla 25 bilder
 

Planritning

Karta och område

Sidstigen 10, Skellefteå

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 7801 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Välj mellan nedan alternativ
24
apr
Anmälan krävs
Ons 16:00-17:00
Jag är intresserad
Jag vill bli kontaktad av mäklare innan jag anmäler mig till visning.
Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Anderstorp, Skellefteå
Sidstigen 10
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med SMS Kopiera länk Länken kopierad!

Planritning