Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
1 200 000 kr
Månadsavgift: 4 138 kr/månad
Marcus Karlsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Marcus Karlsson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
Skellefteå

Skiftesgatan 81C

Utgångspris: 
1 200 000 kr
Månadsavgift: 4 138 kr/månad
Marcus Karlsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Marcus Karlsson
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion

Totalrenoverad 2:a med västerbalkong

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 61 m2
  • Lägenhetsnummer: 212015002-0191
  • Byggnadsår: 1973-74
  • Månadsavgift: 4 138 kr
  • Driftkostnad: 200 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 2

Välkommen till ditt drömhem! Denna totalrenoverade tvåa erbjuder en unik kombination av stil, komfort och funktionalitet. Med en yta på 61 kvadratmeter har du gott om utrymme att trivas på.

Köket är hjärtat av hemmet och här har du ett modernt IKEA-kök från 2019 som inte lämnar något att önska. Med högkvalitativa apparater och smart förvaring är det en dröm för matlagning och umgänge.

Köket har en öppen planlösning som ansluter till vardagsrummet. Detta skapar en ljus och luftig atmosfär där du enkelt kan umgås med familj och vänner.

Rymlig klädkammare: Sovrummet är utrustat med en stor klädkammare som ger dig gott om plats för dina kläder och skor. Ordning och reda blir enkelt och smidigt.

Elegant badrum: Badrummet är stilrent renoverat 2020 med kakel och klinker, och har dessutom golvvärme för extra komfort. Här kan du koppla av och varva ned efter en lång dag.

Balkong i västerläge: Slappna av på din privata balkong i västerläge och njut av solnedgångar. Det är den perfekta platsen för att avnjuta din morgonkaffe eller en avkopplande kvällsdrink.

Denna bostad är perfekt för dig som söker en lyxig och bekväm livsstil i en modern och totalrenoverad miljö. Här kan du bo i en trivsam atmosfär med närhet till allt du behöver.

Välkomna på visning!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall:
Du välkomnas av en ljus hall som har gott om plats för ytterkläder och skor. Enhetligt golv med sovrum, kök och vardagsrum.

Klädkammare:
Praktisk klädkammare som nås från hallen.

Badrum:
Stilrent totalrenoverat badrum med en lyxig känsla. Kakel, klinker och golvvärme. Duschhörna med glasvägg, handfat och wc. Kombinerad tvätt och torkmaskin.

Kök:
Totalrenoverat kök som har öppen planlösning med vardagsrummet. Maskinparken består av diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, kombinerad kyl/frys samt fläkt.
Fina arbetsytor och bra med förvaring i moderna köksstommar.

Vardagsrum:
Öppen planlösning med köket. Gott plats för soffa och matbord.
Platsbyggd bokhylla med plats för tv och eluttag tv i skåp.
Utgång till balkong i västerläge.

Sovrum:
Stort sovrum med en walk-in closet. Gott om plats för dubbelsäng och skrivbord mm.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 61 m2
Lägenhetsnummer: 212015002-0191
Utgångspris: 1 200 000 kr
Byggnadsår: 1973-74
Driftkostnad: 200 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Skiftesgatan 40, 48, 88

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV ingår i månadsavgiften. Föreningen har avtal med ComHem (grundutbud) och för mer information om fler kanaler kan ni titta in på föreningens hemsida.
Internet levereras av Bredband2 med en hastighet upp till 100 Mbps.
Kabel-TV ingår i månadsavgiften. Föreningen har avtal med ComHem (grundutbud) och för mer information om fler kanaler kan ni titta in på föreningens hemsida.
Internet levereras av Bredband2 med en hastighet upp till 100 Mbps. Internet ingår inte i månadsavgiften. Anslutningsavgift på 300kr och en månadsavgift på 100kr/mån.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme.
Föreningen har gemensamhet-el.

Allmänt

Län: Västerbotten
Kommun: Skellefteå
Område: Anderstorp

Omgivning

Anderstorp är idag Skellefteås största bostadsområde och är beläget på södra sidan av älven, öster om E4:an. Detta område erbjuder närhet till skolor, förskolor och fritidshem, vilket gör det till en attraktiv plats för familjer. Skolorna inkluderar Tuböleskolan för årskurs F-6, Sörböleskolan för årskurs 7-9 och Anderstorpsskolan för gymnasieelever. Förskolor finns utspridda runt området, så man kan enkelt hitta en som ligger nära det område som är av intresse.

Anderstorp erbjuder också direkt närhet till skog och natur. I Östra och Södra Anderstorp finns skog med elljusspår och i övriga delar av området finns trivsamma promenadstråk. Bra bussförbindelser till centrum finns med jämna mellanrum, och det finns busshållplatser på samtliga områden.

På den västra sidan av Anderstorp ligger ett handelsområde med olika butiker, inklusive Stora Coop, Coop Bygg, Jula, Willys, Apotek och möbelbutiker. Vårdcentralen finns på områdets norra sida.

Beroende på vilket område man väljer att bo i, erbjuds ett flertal olika föreningar. Dessa föreningar har ofta egna hemsidor där man kan läsa mer om deras verksamhet.

Anderstorp har genom åren byggt upp ett starkt föreningsliv, där bland annat fotbollslaget IFK-Anderstorp är väletablerat. Idrottsanläggningar finns i området och används flitigt, särskilt av skolorna.

Tuböle är numera ett stadsdelsområde som ligger mellan Anderstorp och älven. Det finns söder om älven, norr om Anderstorpsleden och väster om Södra Hedensbyn. Tuböle består av parhus, radhus, villor och hyreshus som erbjuder olika boendemöjligheter för de som är intresserade av området.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,44020
Andel av insats: 0,44019
Pantsättningsavgift: 525 kr

Om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Vårsådden 2, Vårsådden 3 och Vårsådden 4. På fastigheterna har under åren 1973-1974 uppförts bostadshus med adress Skiftesgatan.

Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Föreningen har tecknat bostadsrättstilläggsförsäkring för samtliga lägenheter.

Riksbyggen har biträtt styrelsen vid handhavandet av föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning. Samfällighetsföreningen Anderstorp ansvarar för bostadsrättsföreningens värme, el, sopor, garage, förråd, kvartershus, kulvert för kall- och varmvattenledningar, parkeringsplatser och samtliga lek och planteringsytor. Fastighetsskötseln köps av Riksbyggen genom Samfällighetsföreningen Anderstorp.

De gemensamma kostnaderna som bland annat uppvärmning, vatten och sophämtning betalas av samfällighetsföreningen och fördelas sedan mellan Brf Skehus 15 och Heimstaden.

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2021: Asfaltering vid radhus, 20 nya bilplatser. Installation, vent, värme, IMD utbytt.
2020: Installationer ventilation.
2019: Loftgångstrappor, dörrbyten, Samf Anderstorp.
2003-2016: Fasad- och fönsterbyte.
2002-2012: Asfaltytor.
2010: Uppdatering bredband.
2009, 2011: Garagefasader, garageportar.
2008-2009: Miljöstugor byggs.
2005, 2009: Nybyggnation garage.
2009: Installation elmätning för lgh.
2008: Uppgradering TV-nät.
2001: Bredbandsinstallation.
2000: Tätskikt tak.
1995: Lägenhetsnycklar byts.
1990: Fjärrvärme.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har fyra kvarterslokaler, två snickerier, en vävstuga samt två vaktmästerier. För närvarande finns det 10 tvättstugor på området och en grovtvättmaskin i tvättstugan/kvartersgården på Skiftesgatan 42.

Parkering

Föreningen har 8st parkeringsplatser utan motorvärmare, kan hyras till en kostnad av 100 kr/mån.
Det finns 101st parkeringsplatser med motorvärmare, kan hyras till en kostnad av 175 kr exkl. ström.
94 garage kostar 300 kr/mån exkl. ström. Separat kö.
20 nya parkeringsplatser med elstolpe 250kr/mån exkl ström kommer finnas 2022. Strömmen ska man kunna slå på/av via en app. Separat kö.
P-plats bokas hos Ann Steinwall på Riksbyggen.
Förbrukad ström debiteras årsvis.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Avgifterna höjs med 9% från och med 2024-01-01

Övrigt

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Ekonomi

Utgångspris

1 200 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 138 kr
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, fasta el-avgiften samt bostadsrättstilläggsförsäkring.

Föreningen har s.k. gemensamhetsel vilket innebär att de fasta avgifterna ingår i avgiften till nätägaren samt grundavgiften för elabonnemang hos elleverantören. Bostadsrättsinnehavaren betalar endast för den hushållsel som förbrukas, och den debiteras på månadsavgiften. Hushållselen mäts och debiteras 4 månader i efterskott, exempelvis september debiteras i januari. Bredbandsavgift ( 100kr) tillkommer. Hyra av p-plats tillkommer.

Driftkostnader

200 kr/månad

Fördelas enligt följande

El: 200 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är beställd
Specifik energianvändning: 199 kWh/kvm/år

Inre reparationsfond

Summa: 6 042 kr

Alla bilder

+ 16 Visa alla 22 bilder
 

Planritning

Karta och område

Skiftesgatan 81C, Skellefteå

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 4138 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Anderstorp, Skellefteå
Skiftesgatan 81C
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Kopiera länk Länken kopierad!

Planritning