Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
1 895 000 kr
Pris: 1 895 000 kr

På denna bostad erbjuds budgivning med Bank ID. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Anmäl intresse
Ali Nouri, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ali Nouri
Fastighetsmäklare
Huddinge

Småbrukets Backe 16

Högsta bud: 
1 895 000 kr
Pris: 1 895 000 kr

På denna bostad erbjuds budgivning med Bank ID. Läs mer om budgivning med Bank ID.

Anmäl intresse
Ali Nouri, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Ali Nouri
Fastighetsmäklare

Mycket fräsch tvåa med låg avgift!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 55 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1-1303
  • Byggnadsår: 2019
  • Månadsavgift: 2 707 kr
  • Driftkostnad: 566 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3 av 6
  • Hiss: Ja

Varmt välkomna till Småbrukets backe 16 och denna mycket fina tvåa med balkong. Lägenheten, som är belägen på tredje våningen i ett hus byggt 2019, har allt man kan önska av ett modernt boende. Här kan ni njuta av eftermiddags solen i alla bekvämligheter i en perfekt planerad tvåa med karaktär.
Med ett ostört läge på Småbrukets backe erbjuds nu denna mysiga tvåa i Brf Brygghuset. Detta är en perfekt planerad, topprustad och rymlig lägenhet om 55 kvadratmeter med öppen planlösning och stora sällskapsytor.

Inom endast 10 minuters promenadavstånd har du Södertörns högskola, Karolinska institutet, Huddinge sjukhus och pendeltåg. Vid den nyrenoverade pendeltågsstationen finns ett gott utbud av service och restauranger, bl.a. Pressbyrån, Burger King och Espresso House. Intill stationen finns ICA Maxi, Lidl, sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter.

Flera förskolor och skolor finns i närheten. Du har även nära till Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP(konstgräs), som även används som isbana under vintern. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och ett utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar.

Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.

Om Bostaden

Beskrivning

-Hall-
Välkomnande hall med mattlackad ekparkett och vit tapetserade väggar, hatthylla finns för avhängning precis innanför dörren.
I anslutning till hallen finns även garderob för förvaring samt städskåp bredvid.

-Sovrum- (ca 12 kvm)
Direkt från hallen kommer ett stort sovrum med härligt ljusinsläpp och även där med mattlackad ekparkett och vita väggar.
Här finns 2 garderober för förvaring samt 1 linneskåp.

-Förråd-
Eget förråd i lägenheten med stora förvaringsmöjligheter.

-WC/ Dusch / Tvättstuga-
Smakfullt inrett badrum med mörkgrått klinker golv och vitkaklade väggar samt duschväggar i glas. Utrustat med kombimaskin för tvätt och tork från Electrolux samt vit bänkskiva i laminat, överskåp finns med förvaringsmöjligheter för handdukar och dylikt. Handdukstork i krom finns.

-Vardagsrum- (ca 26 kvm)
Stort och ljust vardagsrum med vit tapet och stora fönster för ljusinsläpp, fönsterbrädor i grå svart natursten samt utgång till balkong, vardagsrummet går ihop fint med köket vilket gör det öppet och socialt med utrymme för matplats.

-Kök-
Stort och ljust kök i släta vita köksluckor med mattkromade detaljer samt vitt kakel, bänkskivan är i grå laminat med rostfri diskbänk. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys ifrån Electro Helios, spis med induktionshäll från Electrolux samt diskmaskin från Electro Helios.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum, möjlighet till 2 sovrum
Boarea: 55 kvm
Lägenhetsnummer: 1-1303
Pris (Utgångspris): 1 895 000 kr
Byggnadsår: 2019
Driftkostnad: 566 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Lägenheterna är anslutna till ett bredbandsnät (Telia 3Play), vilket förutom bredbansaccess innefattar digital TV.

Värme- och ventilationsanläggning

Fastigheten är ansluten till allmänna fjärrvärmenätet.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge
Område: Visättra

Omgivning

Allt fler flyttar till, arbetar och studerar i Visättra & Flemingsberg. Här finns en forskningspark, Karolinska Institutet och Kungliga Tekniska Högskolan. I Flemingsberg ligger också Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, som är kommunens största arbetsgivare. Totalt har nära 30 000 människor sin arbetsplats i Flemingsberg.

I anslutning till sjukhuset ligger Södertörns högskola som har omkring 10 000 studenter per år. Som ett led i arbetet med att utveckla forsknings- och högskoleverksamheterna i området har det byggts ett nytt studentboende som rymmer närmre 200 lägenheter.

Flemingsberg Centrum är ett närcentrum med ett stort antal affärer som säljer kläder, presentartiklar, mat med mera. Här hittar du även vårdcentral, bibliotek, grundskola och IT-gymnasium

Kommunikationer:
Till och från Flemingsberg tar man sig med enkelhet, vid Flemingsberg station stannar både pendel- och fjärrtåg och resan till centrala Stockholm. I området finner du även flertalet busslinjer som tar dig åt alla tänkbara håll.

Natur:
Vill du ha lite avkoppling eller aktivitet i naturen erbjuder Flemingsbergsskogen ett av Stockholms läns största väglösa skogsområden. Naturreservatet sträcker sig från Flemingsbergsviken till Gladökvarn och gränsar ända bort mot Botkyrka kommun. En av entréerna hittar du vid Visättra Sportcenter. I Visättra hittar du även en av Storstockholms största idrottsanläggningar där allt från bandy, hockey, fot­boll, motionspår, skid­spår, fris­bee­golf , utegym och mycket mer erbjuds.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.00761770
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 465 kr

Om föreningen

Till lägenheten hör inget externt förråd utan alla har sina förråd i bostaden. Föreningen äger marken. Det finns 85 st p-platser varav 4 st är gäst/handikapplatser i anslutning till husen. Platserna går att hyra för ca 400 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Brygghuset
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1303
Kommun: Huddinge
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

Cykelställ placeras i anslutning till entréer till husen.

Parkering

Bilplats 1: P-plats . Avgift 400 kr/mån, har separat kö.

Det finns 85 st p-platser varav 4 st är gäst/handikapplatser i anslutning till husen. Platserna går att hyra för ca 400 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Övrigt

BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

INTEGRITETSPOLICY
https://www.svenskfast.se/om-oss/integritetspolicy/

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

1 895 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 163 kr

Månadsavgift

2 707 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
I avgiften ingår värme, vatten och Telia Triple Play med bredband och basutbud för kabel-tv. Hushållsel och hemförsäkring tecknas separat av resp. lägenhetsinnehavare.

Driftkostnader

566 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 336 kr
Försäkring: 230 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiklass: CC
Energideklaration utförd: 2020-10-05

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Planritning

Karta & område

Småbrukets Backe 16, Huddinge

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 2707 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Budgivning pågår

Just nu pågår budgivningen men du har fortfarande chans att kontakta mäklare.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 
Ansvarig mäklare

Ali Nouri

Fastighetsmäklare

Kom i kontakt med ansvarig bobutik:

Liknande objekt till salu

Bilder

Planritning